Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ...starý známy problém - milujem dievča, pre ktorú som len kamoš - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

...starý známy problém - milujem dievča, pre ktorú som len kamoš Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 18 September 2011 - 08:28

Ahojte priatelia. Mám jeden z najčastejších problémov. Pred siedmimi rokmi som spoznal dievča, ktoré mi hneď padlo do oka. Pred viac ako rokom ukončila päťročný vzťah s chalanom, ktorý sa jej vraj veľmi nevenoval a vzťah prešiel do kamarátstva. Nemá veľa priateľov. Okrem spolubývajúcej, mňa a zopár kamošiek vraj nemá nikoho iného. Milujem ju hrozne dlho a ona vie, že mi nieje ľahostajná a že ju beriem viac ako kamošku. No neviem na čom som u nej a bojím sa na to opýtať... ...respektíve bojím sa asi všetkého čo sa jej týka. Mám akoby pocit previnilca, keď načnem túto tému, alebo sa jej vôbec dotknem... Bojím sa negatívnej reakcie. Viem, asi je to prehnané. Ale som zmätený, pretože očividne jej niesom ľahostajný. Keď sa objaví doma v TN (pracuje v BA), tak spolu trávime väčšinu času, no vždy je to z mojej iniciatívy. Občas mám strach že sa so mnou nudí, no vždy, keď ju zavolám niekam von, tak ju nemusím dvakrát prehovárať. Veľmi mi na nej záleží a asi preto som až priveľmi opatrný a sám na sebe vidím, že sa občas chovám akoby bola z porcelánu :( Keď sa spolu zhovárame, očami behá kade tade, ale na mňa sa pozrie málokedy... Neviem či je to nejakou hamblivosťou, alebo čo... Ani si nepamätám, kedy ma oslovila menom... Som z toho proste jeleň. Neviem na čom u nej som. Mám z nej pocit, že jej vyhovuje stav v ktorom teraz je, no neviem sa od nej odpútať... A v podstate ani nechcem... Po mnohých sklamaniach nechcem začínať odznova s niekim iným :(
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 18 September 2011 - 09:14

pokial Ta ona berie ako kamosa tak zvacsa to tak ostane, ale nemusi. Ono mozno aj ten cas travi s Tebou pretoze nema vela kamaratov.. to tazko povedat, osobne ak ju lubis tak by si jej to mal dat najavo, a ked Ti povie ze nic teraz nechce riesit a bla bla mal by si sa poobzerat po inej holke..
0

#3 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 19 September 2011 - 23:15

Janíčko čím skôr si ju vyhodíš z hlavy tým lepšie pre teba.
Keby mala o teba záujem už by si to vedel.
Ide s tebou von lebo chce ísť von ale to von je široký pojem.Prechádzka, večera, len tak na pohárik, zábava,kultúra.
Keď si niekam sadnete na pohárik platíš všetko ty alebo to nejak rozdelíte?
0

#4 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 20 September 2011 - 14:28

autor, keď ideme niekam von, tak je to vždy tak pol na pol... Z jej strany to nieje o nejakom využívaní...

...včera sme si to ale vydiskutovali... Samozrejme ma to nepotešilo... Premýšľam nad tým, úplne to uťať. Kedysi som to síce spravil, ale "pomohlo" to len čiastočne. Ikeď som odvtedy spoznel zopár skvelých báb, ku žiadnej som nedokázal cítiť to čo cítim k tejto... Takže som z toho teraz celkom dosť v péčku... Každopádne vám ďakujem, že ste týmto mojim v podstate zbytočným vláknom zabili chvíľu času... :(
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov