Strana 1 z 1
A ešte raz vitajte!
Napísal 13 December 2006 - 18:44
Ete raz Vás chcem privítať na tejto stránke :)
P.S Zrejme bude istý čas trvať kým sa to tu poriadne rozbehne :confused:
P.S Zrejme bude istý čas trvať kým sa to tu poriadne rozbehne :confused:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 06 January 2007 - 15:22
Vďaka kočky :p Dajte prosím vedieť kadému koho poznáte. Viac ľudí viac rozumu či ako sa to hovorí, hehe. A inak zatiaľ vetko v pohode?
P.S Tristessa, ako sú natom tie bannere čo si mi sľúbila pre www.mojvztah.sk ?:love
P.S Tristessa, ako sú natom tie bannere čo si mi sľúbila pre www.mojvztah.sk ?:love
Napísal 10 January 2007 - 21:50
Klaudia said:
Fakticky pekna stranka. Len treba krotit niektorych nadrzandov :D
Nu, Internet je médium demokratické ... ;)
Vďaka
Napísal 14 March 2007 - 08:15
jo, v pohode stranka, ja by som mal mozno trochu vyhrady s grafickeho - dizajnoveho pohladu.
to forum je take, trochu vsetko jednotvarne... prispevky nie su az tak vyrazne.. splyvaju s ostatnymi informaciami.. mozno by stacilo farebne odlisit..
a dizajn . . . lepsie by to bolo ako pri pisani odpovedi, ked si pozriem nizsie prispevky.. nick vlavo a text vpravo.. a info o userovi by som dal do tooltipu, alebo pod nick...
inak myslienka a temy su fajn :thumbup1: - aj smailici
to forum je take, trochu vsetko jednotvarne... prispevky nie su az tak vyrazne.. splyvaju s ostatnymi informaciami.. mozno by stacilo farebne odlisit..
a dizajn . . . lepsie by to bolo ako pri pisani odpovedi, ked si pozriem nizsie prispevky.. nick vlavo a text vpravo.. a info o userovi by som dal do tooltipu, alebo pod nick...
Napísal 14 March 2007 - 21:56
Bluetake33 said:
A MÁM DOTAZ (ako inak :innocent: ).. Čo je to tá reputácia? A prečo tam mám jednotku? :6: Teda ne eby mi to vadilo.. :7:
Môe ohodnotiť niekoho príspevok, či u negatívne alebo pozitívne. Hore nad dátumom registrácie má takú ikonku s +
P.S Ak tam má jednotku tak u ta niekto ohodnotil :thumbup:
Napísal 14 March 2007 - 21:59
wooosa said:
jo, v pohode stranka, ja by som mal mozno trochu vyhrady s grafickeho - dizajnoveho pohladu.
nevylučujem, e niekedy v budúcnosti vyskúam iný skin, resp. prídam zopár a dám monosť na výber ak niekto bude chcieť
je to ale to najlepie čo sa mi podarilo nájsť, aj keď to asi farebne viac vyhovuje enám :innocent: také pastelové farby a tak :cowboy:
Napísal 16 March 2007 - 08:05
Ešte zistím ako to presnejšie funguje lebo mám pocit, že je to nastavené nejako blbo = potrebuješ strašne vela hodnotení aby si sa dostala o bod hore ;)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať