v mojich ociach ukoncil 4 rocny vztah len preto, lebo nevladal ist dalej...alebo ma uz nelubi....co by bolo tiez mozne...ale ked. Odchadzal z bytu a ked sme boli potom neskor na firme spolu...vidim na nm, ze ma ma stale rad....ale na druhej strane ho poznam...ked to skoncil rozhodnutie nezmeni lebo si mysli, ze to je spravne...a ked zisti ze nebolo...hrdost mu to nedovoli...neviem co mam robit. Citim, ze fungovat to moze, viem ake kroky musime spravit aby to islo dalej...ale on nechce...a sme na zaciatku, ja nechapem preco ked pred smrtou psika to bolo v poriadku a nic sa nedialo...mam dojem, ze" vyhorel", nic mu nejde podla planov, ma toho vela nic nestihal...a my sme spolu boli len vdaka tomu, ze sme spolu byvali...on uz asi nevladze dalej...keby som videla ze je aspon teraz stastny...nejak by som sa s tym zmierila...ale on...je na firme od rana do noci, nikam nechodi len pracuje...a mna to mrzi...ze jedinu vec (mna) ktora ho este drzala pri zdravom rozume, aby stale nemakal na firme zo svojho zivota vykazal...
Jasne...nelubima uz...ale to si vzdy spomeniem na to, co mi povedal naposledy...ze my sa lubime...a ostaneme spolu...som asi hlupa ked tomu stale verim
problem je, ze on pre mna nebol len priatel...bol to kamarat, milenec, dovernik...najlepsia kamoska...jemu som verila najviac na svete vedel veci ktore ani moji rodicia nie...a teraz je prec...kamosky mam ale...bohuzial nemam voci ludom taku doveru, ja ju budujem dlho...neviem co mam robit...v priebehu mesiaca som prisla o psa a priatela...a mam pocit, ze nemam nic...ked som si myslela, ze uz nemoze byt horsie bolo...
viem, ze aj ini ludia to maju v zivote tazke...a aj tazsie ako ja....ale...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať