Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: nevazi si ma - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

nevazi si ma Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   ursulka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 24-September 11

Napísal 24 September 2011 - 21:59

Ahojte,mam skoro 2 a pol ročný vzťah na dialku. lenže to by ani nevadilo mám skôr problém s tým, že si ma neváži aspoň ja to tak beriem. proste stále chodí s kamošmi von a na mňa mu ako keby už čas nezostane. kedže bývame od seba ďaleko sme spolu tak raz do mesiaca a ten zvysok si piseme iba cez net. ako keď som ja u nich tak vtedy s kamosmi von nejde proste ich ignoruje ale ako nahle tam niesom tak uprednostnuje ich než mňa. ked som mu to vravela tak vravi ze to nie je pravda a neprizna si ze je castejsie s nimi a ked povie ze so mnou bude dlhsie tak to nikdy tak nie je vzdy to je take a vravi ze on nevydrzi byt cely den doma a to chodi aj do roboty. ale ani to nie je pravda pretoze ked som u nich a chcem ist von sa niekde prejst tak nechce vobec ist najradsej by bol doma. tak ja uz vazne neviem co mam robit. casto sa na tuto temu hadame. proste chcem aby so mnou bol dlhsie bo dakedy s nim niesom na nete ani cely den dakedy pride iba nachvilocku aj to ide zase prec bud spat lebo je unaveny alebo zase s kamosmi von. citim sa vzdy ako ta druha a neviem co mam robit. ako viem ze ma miluje len mam pocit ze si ma tak nevazi. a najviac mi vadi ze ho ani nepresvedcim aby ostal jeden den doma lebo ze on to uz slubil kamosom ze pojde. no len ked mne daco slubil tak to nikdy nedodrzal. podla mna to nie je fer ako sa ku mne sprava ze s kamosmi travi omnoho viac casu ako so mnou a ich vzdy uprenostni a chcem to zmenit no len neviem ako poradte dakujem.
0

#2 Užívateľ je offline   mandarinka20 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 26-September 11

Napísal 26 September 2011 - 16:05

vies su chalani co su bud uplne oddani a stale sa venuju len dievcatu,hovoria ako miluju a su stale pri tebe a potom su taki co sa tak nevenuju a maju dost inych veci.Lenze tam su zase taki co ta maju vazne radi(len to nevedia dat najavo tak ako si to my predstavujeme)alebo taki,ktory maju pass...ty to jednoducho musis vycitit kam patri. Ten moj tiez nejako neprejavuje zaujem,ale citim,ze to mysli dobre..treba len otvorit oci a dobre sledovat,ako sa sprava.. Teda aspon ja som si to tak pre seba rozdelila...
0

#3 Užívateľ je offline   Kattie Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 18-August 11

Napísal 27 September 2011 - 16:50

Ja na tvojom mieste by som mu nič nevyčítala- lebo to podľa mňa nemá cenu a zbytočne sa mu odcudzuješ tvojimi neustálymi výčitkami. Neriešila by som to teda nejakým poučovaním, ale by som mu v kľude začala robiť to, čo on robí tebe. Nenájdi si na neho čas, povedz, že sa ideš baviť s babami, buď veselá, usmievavá, tvár sa, že aj bez neho si schopná užívať si život naplno. A nech vidí, že si šťastná a že si baba, s ktorou je zábava. Skrátka nech vidí, o čo prichádza. Podľa mňa si je tebou príliš istý. Daj mu preto pocítiť, že to nie je až tak pravda, že ty si nie na neho odkázaná, máš vlastný program a nemieniš sa mu neustále prispôsobovať. Keď on nemá čas, ty sa zariaď inak. Nedoprosuj sa, neozývaj sa mu, nekontroluj ho. Vyčkaj na jeho reakciu na túto zmenu. Ak to ani potom nebude fungovať, tak je chyba inde.
2

#4 Užívateľ je offline   zuzanka2116 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 29-September 11

Napísal 30 September 2011 - 17:12

Tento nazor je podla mna uplne spravny a daj vediet ako si dopadla.
0

#5 Užívateľ je offline   ursulka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 24-September 11

Napísal 16 October 2011 - 21:30

ahooojte. no skusala som ho viac menej ignorovat nehadala som sa, vobec mi nevadilo, ze ide s kamosmi von a podobne. robila som si svoje veci. s nim som bola malicko. az som si myslela, ze ho prestavam mat rada, ale stale ho milujem. len dneska som to uz nevydrzala a povedala svoje ze ma ignoruje a zistilo sa ze si to ani nevsimol ako som sa k nemu spravala ze som sa vobec nehadala. neviem ci to je tym ze fakt nema v poslednej dobe moc casu. no myslim si ze aspon tu chvilku by si pre mna mal najst. tak uz vazne neviem co mam robit. uprednostnuje kamosov a cas pre seba nez aby ho stravil so mnou. neviem ako mam dosiahnut to aby si vazil to co ma.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov