Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: miluje ma alebo nie? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

miluje ma alebo nie? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   suzany496 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 25-July 11

Napísal 02 October 2011 - 13:33

už rok a pol milujem jedného chlapca ,chodili sme spolu pár mesiacov ale potom ma opustil ,pretože je velmi zaneprázdnený a preto mal na mňa málo času.už je rok po rozchode a stále ho milujem ,občas sa stretneme píšeme si,tak som mu po roku napísala ,že ho stále milujem a on mi na to napísal že niečo ku mne cíti ale že na vzťah nie je pripravený možno preto že má málo času..lenže problém je v tom,že ja sa mám strach že mi to napísal len preto aby si ma mohol nechať na sex..vždy mi napíše ked je na internete a píšeme si spolu aj dve hodiny a vždy ked sa odhlásim tak aj on sa odhlási..ked sme spolu tak sa ku mne správa ako džentlmen a vela ludí o ňom rozpráva že je velmi inteligentný..lenže ma velmi trápy ,že som na jeho druhom profile našla zamknutý album a náhodne som uhádla heslo a on tam mal svoje nahé fotky.občas máme spolu sex s už som sa ho aj pýtala ,či som jediná s ktorou máva sex a on povedal že áno a že sa mu to so mnou páči.oslovuje ma láska ale som zmetená z toho ,či mu ide iba o sex alebo či ma naozaj miluje.
0

#2 Užívateľ je offline   zuzanka2116 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 29-September 11

Napísal 02 October 2011 - 14:38

mozem sa spytat kolko ma rokov on a kolko ty? urciete nieje normalne, ze ma zamknuty album a v nom svoje nahe fotky. neverim tomu, ze ked ich tam ma tak si nevypisuje s kadejakymi ,, dievcatami´´ a uz len to by ma hnevalo keby chcem byt jeho priatelka. a co take on robi ze je natolko zaneprazdneny, ze nema cas mat frajerku?
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov