Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ano ci nie? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ano ci nie? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Nada22 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 02-October 11

Napísal 02 October 2011 - 15:29

Ahojte, pisem, lebo mam zmiesane pocity a neviem, co si mam mysliet. Uz skoro rok poznam muza viac menej z tych istych podnikov, ktore navstevujeme a najprv som registrovala jeho pravidelny pohlad a usmev. Potom sme sa zoznamili a kecali, vymenili si cislo, avsak nezavolal. Musim vsak napisat, ze som vo vztahu 5,5 rocnom a on o tom vie a este k tomu jeho velmi dobry kamarat s bratrancami mojho priatela ( ktori si myslia, ze mame s priatelom idelany vztah ). stretli sme sa opat o mesiac asi ( opat v podniku ) dali si spolu drink a prerastlo to do velekho flirtu, mala som robit, aby som sa udrzala, ale udrzala. Opat sa neozval, az o mesiac nato som ho opat stretla a vtedy som sa vybrala za nim ja si pokecat, boli sme spolu len chvilku ale potom mi poslal sms tykajucu sa zaujmu o 1 kurz ( co je oblast mojho podnikania), tak som mu odpisala, ze nie je problem, ze budem rada, ak dany kurz bude navstevovat. Potom si ma pridal na faceboku a opat sa informoval na ten kurz, pisali sme si o danom kurze, vobec so mnou na facebooku neflirtoval, cisto pisa len o kurze. Nakoniec mi napisal, ze este nie je iste, ci ho bude navstevovat ale ze zohnal kamosku, ktora ho urcite navstevovat bude a ze ako sa ma prihlasit, tak som mu povedala ako. Kamaratka sa neozvala ani on, tak som mu napisala, ci teda kamaratka bude chodit alebo nie, tak ze sa jej opyta a potom napisal,ze kamoska nebude chodit lebo nestiha kvoli praci a ze dufa, ze mi to neskomplioval. A potom uz nic...a ja teraz nerozumiem o co islo alebo ide... Ak nieho nieco napadne, budem rada za nazor. Pisem preto, pretoze na nho dost casto myslim a rozmylam nad tym o co mu vlastne slo...dakujem.
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 02 October 2011 - 18:42

Hlavne ze mas 5,5 rocny vztah <_<
0

#3 Užívateľ je offline   Nada22 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 02-October 11

Napísal 02 October 2011 - 18:43

No mam...bohuzial v nom asi nie som stastna, kedze riesim nieco ine.. dakujem za radu ;)
0

#4 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 03 October 2011 - 20:08

Belphegor aké to majú ženy jednoduché.

Nada a čo tak ukončiť jeden vzťah a potom začať druhý.
0

#5 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 28-September 11
  • BydliskoKežmarok

Napísal 04 October 2011 - 20:20

. Čo bráni neverníkom najprv ukončiť vzťah v ktorom sa cítia byť zovretí uväznení ukrivdení a potom si priviesť druhého partnera? Bolo by to menej bolestné a čestnejšie riešenie. Alebo si myslíš, že nevera je to jedine správne riešenie hocakého problému vo vzťahu?
0

#6 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 05 October 2011 - 07:27

Vyklasi sa nanho...UPLNE. Niekolkokrat povedal, ze sa ozve, a nic. A mas priatela - s nim upevnuj svoj vztah.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov