Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ma o mna zaujem?? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ma o mna zaujem?? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 02 October 2011 - 15:30

Tak a som tu znova.Skratim to. Zacali sme si pisat asi pred 2 tyzdnami, potom sme sa dohodli na stretnuti {zoznamili sme sa cez internet} , a kym sme sa stretli neustale mi telefonoval a pisal spravy. Ma 34, ja 31, povedal , ze tuzi po vztahu a chcel by sa usadit. Uz sme sa aj stretli a stale mi venuje kopu pozornosti, dvakrat denne vola aj pise spravy. Co ma mrzi je to, ze ja by som ho chcela viac spoznat, pytam sa ho na pracu, na rodinu, zaujmy a pod. On je velmi, az prilis zamerany na moj vyzor. Pocuvam neustale vela komplimentov, niekedy mi povie veci ako: "stale nechapem , ze si si vybrala mna, ved ja nie som ziadny krasavec", alebo mi napise "chyba mi , ked neodpisujes na spravu, az to boli". "napis mi kedykolvek, aj keby si ma zobudila, to nevadi". Povedala som mu, ze ja sa so sexom neponahlam a on na to, ze on ma chce pomaly spoznavat a bude cakat, kedykolvek budem pripravena {aj ked mi dava dost najavo, ze je to prenho tazke, lebo ho strasne pritahujem}. Nase 1 rande bolo hlavne o tomn, ze sa snazil byt vtipny, povedal , ze bol nervozny, mal na mna kopu otazok, ale dostal okno, tak len vtipkoval.. Tak som si myslela, ze po rande ked mi zacne volat zacne sa aj pytat na moj zivot,povedzme na moju pracu alebo rodinu. Vola stale, ale vacsinou je to o tom, ako mu bolo so mnou strasne dobre a aka som uzasna zvnutra aj zvonku...pritom ja uz o nom viem vsetko, pytala som sa na vsetko, ale on sa nikdy neopytal spat. Nerozumiem tomu. Iba o sex mu asi nejde, kedze je trpezlivy cakat, stale mi pise aj vola, obcas sa aj nieco opyta, ale nic nerozoberie do hlbky...pritom je to inteligentny pravnik, mal za sebou 4,5 rocny vztah.To mu mam sama o sebe zacat rozpravat? Pritom mi pise, ze sa chce o mne dozvediet uplne vsetko. Ale bez otazok?Ked som sa hgo opytala ci nema na mna nejake otazky, co by sa chcel dozvediet, opytal sa , co by som robila , ak by som mala posledne 2 hodiny zivota;-))))) Prosim poradte, neviem co robit...dakujem.
0

#2 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 02 October 2011 - 23:51

Ženy chcú vedieť všetko.
Som rozvedený a keď som sa z nejakou zoznámil tak sa stále vypytovala chcela vedieť o mne všetko a ja som o nej nedozvedel nič ona sa stále na niečo pýtala ale o sebe nemala záujem niečo povedať.Keď som sa aj niečo opýtal tak to brala asi ako stratu času pre ňu bolo dôležité sa dozvedieť čo najviac o mne.

Teraz tvoj malý problém.
Chlapi sa nepotrebujú hrabať v niečej minulosti ani rôzne rodinné problémy riešiť.Aj tak to za krátky čas zabudnú.
Keď sa mi páči nejaká ženská je mi jedno či vyrastala v domove alebo má brata v base alebo čo všetko vlastní.Minulosť nezmením svoju ani cudziu a rodinu tiež.

Jednoducho preňho si príťažlivá TY a ostatné nerieši.
Opýtaj sa ho na niečo ako on vidí budúcnosť nejakého problému to je jedno či hlad v Afrike, kríza, topenie ľadovcov a uvidíš ako sa rozreční.
Chlapi viac rozmýšľajú nad budúcnosťou a prítomnosť im uteká.Škoda.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov