Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: hádka - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

hádka Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   sklamanosmutna Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 05-October 11

Napísal 05 October 2011 - 17:58

S partnerom sme spolu 3 roky, v spoločnej domácnosti zatiaľ nebývame, plán bol, že spolu začneme bývať budúci rok. Väčšinou sme sa len doberali a veľa žartovali, ale vážnejšiu hádku sme za celý ten čas nezažili. Až do tohto týždňa, kedy mi partner vytkol, že som ho okríkla (v napätí a strese pri večeri,nebolo to zlostné-skôr by som povedala,že tón bol ironický-to na vysvetlenie,nie na svoju obhajobu), že uprednostňujem prácu pred ním (máme vo zvyku byť v kontakte aj počas práce,ak to čas dovolí a ja som mala skutočne vyťažený deň). Vysvetlenia nebral na vedomie, prišli mu nelogické a kedykoľvek sme sa k sporu vrátili, tak sme spoločnú reč nevedeli nájsť. V rámci "riešenia" som sa akoby posťažovala, že aj keď urobím niekoľko dobrých vecí, tak jedna zbrklá chyba skrátka trčí, napriek tomu, že som sa ospravedlnila, lebo uznávam, že sa ho moje okríknutie dotknúť mohlo. Jeho reakcia bola prudká a vzhľadom k tomu, že si moju výčitku preložil do svojej reči, vyplynulo mu z toho, že sa sťažujem na to, že ho často obdarúvam a financujem niektoré naše akcie (som na tom s financiami o kúsok lepšie,ale vždy som tvrdila a on môj postoj vie,že to,čo sa dá kúpiť za peniaze ja nepovažujem za prejav lásky,ale ide len o praktické záležitosti,že peniaze sú na to,aby sa míňali a robili nám službu). Okamžite začal riešiť, že mi vráti všetky peniaze, ktoré som do nášho vzťahu dala a nedal sa zastaviť v monológu. Snažila som sa mu vysvetliť, že za dobré veci považujem maličkosti typu-masáž,hladkanie,poslanie milého obrázku a pod. (znie to možno infantilne,ale máme obaja radi takéto maličkosti). Záver je ten, že mi síce povedal,že rozchádzať sa nechce,ale je sklamaný a smutný a má zlý pocit. A ja neviem, čo robiť. Ako z tohto napätia von.
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 05 October 2011 - 23:31

Prečítal som si to raz, druhý krát ale nič ma nenapadá.Neviem v akej rodine vyrastal chalan no môj dojem s toho je že je to rozmaznané dieťa.
Bolo by jednoduché napísať dávaj si pozor čo povieš ale vyspať sa musí z toho on nie ty.
0

#3 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 28-September 11
  • BydliskoKežmarok

Napísal 06 October 2011 - 06:12

Možno že ona je rozmaznaná, nemusí to byť práve on
0

#4 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 12 October 2011 - 19:35

Co ti na to povedat. Do vztahu patria sem tam aj hadky. Asi je moc tvrdohlavy..
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#5 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 03 December 2011 - 13:59

...ja si skôr myslím, že dačo v sebe dlhý čas dusil a teraz to akosi vyšlo všetko von... Nemal v te chvíli nejaký problém v rodine, alebo niečo také, čo by mohlo jeho správanie takto vyhrotiť?
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov