Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ma o mna zaujem ci nie? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

ma o mna zaujem ci nie? bola to len hra alebo ma strach? neviem..a este do toho moj byvaly:( Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   deninka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 08-October 11

Napísal 09 October 2011 - 01:01

Ahojte, ani neviem ako zacat. Je to troska dlhsie, ale dakujem za kazdy nazor toho kto si to precita do konca :) Mala som priatela uz 3 roky aj s prestavkami..to znamena, mali sme asi dve pauzy koli tomu ze on si nebol isty citmi kumne a potreboval si to urovnat v hlave..prvy krat to trvalo len chvilku, druhy krat uz mal pocit takeho ochladnutia vo vztahu ze uz rozmyslal nad inymi zenami a dal mi doslova kopacky, vtedy to bolo horsie obdobie, ja som bola z toho uplne mimo, nechapala som preco ma opustil, dokonca mal vtedy aj nieco z nejakou babou, ale to bolo len v opitosti..neskor sme sa opat zacali kontaktovat aj sme sa stretli a znova sme sa dali dokopy..vsetko som mu odpustila. Tak neakych par mesicov to bolo super, ale znova som pocitila akesi ochladnutie, lenze tentokrat z mojej strany. Velakrat ma za posledne tyzdne sklamal tym ze nechcel velmi zamnou prist a to sa stretavame len cez vikendy kedze byvame dalej od seba. Nechcel chodit, bo nemal auto, autobusom tiez nechcel, niak nechcel a vzdy to bolo tak ze koli nemu som sedavala doma ako trubka ked zamnou neprisiel ale povedala som si ze staci, ze nebudem vycakavat vecne..ale nejde ani tak o problem s priatelom, ako o to co nasledovalo...nasledovalo, to, ze som tak som neak z nudy, nastvana vtedy na frajera, zabludila na hokejovy zapas kde som stretla jedneho kamarata ktoreho poznam roky lenze uz dlhsie sme neboli v kontakte..
neviem co sa mi stalo ale od toho stretnutia neak neviem nanho zabudnut..po tom zapase sme sa stretli po dlhom case, pokecali a on ma uplne ocaril. Poznala som ho roky ale uplne v inom svetle, teraz sme sa rozpravali tak hlbsie aj o vztahoch, on sa nedavno rozisiel po 3 rokoch s priatelkou (ona mu dala kopacky)..a proste to jeho chovanie k milovanej osobe, ako mi opisoval ako sa k nej spraval a ona si to nevazila, alebo celkovo som videla aky je on pozorny, vnimavy to mi vzdy na priatelovi chybalo, aky je aktivny, neni lenivy, ze vzdy dokaze nieco vymysliet, je s nim sranda vela sa s nim clovek nasmeje atd, uplne ma dostalo ze po rokoch chodenia s priatelom s ktorym uz som si nebola ista ze preco spolu vobec sme ked nase zaujmy sa uplne rozchadzaju, aj nazory na dolezitejsie aj menej dolezite veci sa nekedy rozchadzaju, som stretla cloveka s ktorym mam uplne podobne zaujmy aj nazory, no normalne ma to dostalo a zacala som pochybovat co so vztahom...uvedomila som si ze kamarat ma presne tie vlastnosti ktore mi chybali na priatelovi..Od toho stretnutia sme v kontakte..piseme si a zozaciatku to vyzeralo ze ma o mna zaujem, dost casto sme skoncili aj pri flirtovani a pri jeho naznakoch ze by ma chcel, normalne mi buchalo srdce pritom, bolo to take zvlastne, uplne som mala chut ist za nim a... ale na druhej strane som mala priatela cize som nechcela, nemohla...a tak sme si pisali ako by sme mohli niekedy niekam spolu vybehnut, velakrat mi slubil ze sa stretneme a ja som aj chcela, ze mozno by mi to pomohlo uvedomit si co vlastne chcem, lenze ostalo len pri sluboch..kamarat je super chalan ale velakrat naslubuje veci ktore neskor nedodrzi, velakrat mi povedal akoby sme mohli spolu niekam ist, ale ze nemozme lebo mam frajera atd, dost casto som premyslala o tom ci by ma naozaj chcel keby niesom s priatelom ale vyzeralo ze hej, flirtoval somnou, daval mi navrhy ktore sa sice nikdy nevyplnili, ale mala som pocit z neho ze chce...tahalo sa to par tyzdnov a s priatelom sme sa medzitym este viac odcudzili az on navrhol rozchod nacas, ze uvidime ako sa to poriesi..mne aj troska priznam sa odlahlo ze si to urovnam v hlave, co chcem, koho chcem a ze sa mozem stretnu s kamaratom, pokecat a ze uvidim ako to bude pokracovat lenze.. po neakom case som sa tomu kamaratovi medzirecou priznala ze uz niesom s priatelom... a odvtedy?? sprava sa uplne opacne..myslela som si asi ze zamnou pribehne alebo co stretneme sa aspon, pokecame, ale nic..to flirtovanie uplne utalo a aj ked niekedy som sa o take nieco pokusila, nikdy sa nechytil, neak to ignoroval, alebo mi napisal uplne nieco odveci..mam pocit ze sa mi vyhyba a netusim preco a to ma stve..ja som si "vdaka" nemu uvedomila co od chalana chcem a on to vsetko mal tak som cakala ze ked budem volna aspon jedno stretnutie, pokec, ze mi to pomoze troska si utriedit myslienky, ale som zmatena este viac, lebo teraz nechapem tu jeho reakciu.. myslela som ze aj on chce, ze prekazkou bol moj priatel, lenze teraz som sama on vobec nejavi zaujem..bolo tam z mojej strany este par krat neake snazenie o stretko, ale vzdy nemal cas, vzdy mal cosi ine, aj ked viem ze na inych kamosov si vie spravit cas a nema ich malo..alebo sme mali ist obaja na ten isty hokejovy zapas a tak som mu napisala ze tam budem nech zamnou pride, zase sa vyhovoril ze slubil kamaratom pivo a ze uvidi..ale neozval sa, pritom sme boli obaja v jednej hale, mohol sa zastavit keby chce..to je to, ze on ked chce vtedy si vie spravit cas nahocico ale asi nechce...nechapem len ze preco taky obrat, najskor ma akokeby namotal a teraz sa sprava akoby nic..alebo to bolo len tym ze som bola zadana a predsa "zakazane ovocie najlepsie chuti"? Alebo sa zlakol? Mal pocit ze ho chcem ulovit alebo co ked ho stale volam niekam a on to tak vazne az nemyslel? viem ze byvalu priatelku miloval a ze sa s tym stale celkom nezmieril aj ked je to asi pol roka, on je citlivy chalan a tak mozno nechcel nic riesit tak radsej vycuval? Ale na druhej strane, z toho co som pocula tak odkedy je free tak mal zopar uletov s babami cize nieje doma zavrety a neplace do podusky ale ventiluje to akciami roznymi, ale ked som prejavila zaujem o stretko ja, tak to vzdy cosi ma..s inymi ist ano, somnou nie? ja teda nechapem o co mu slo predtym, dokazal by mi to neaky chlap mozno vysvetlit? Na niekoho si ten cas najde a namna nie ale pritom sa sprava kumne milo aj ked sme minule nahodne stretli (par minutiek lebo som sa ponahlala) tak pekne namna pozeral, vyzeralo to ze ma zje ocami, aj mi potom pisal, ze som a mu pacila, aj take silacke reci ze by si ma dal:), ale v skutocnosti sa tomu vyhyba.. takemu normalnemu stretnutiu sa vyhyba, ze by sme sa dohodli spolocne na niecom.. a ked uz som navrhovala nieco neviem kolky krat v poradi a zase sa namna vykaslal tak to bola posledna kvapka a povedala som si ze staci, ja som ho predsa nehnala k nicomu, chcela som len pokecat stretnut sa, byt v jeho spolocnosti, a on zas vzdy tvrdil ze odkedy je free ma cas a siel by hocikam, no zrazu to tak nevyzera...
som teraz zmatena, pomotal mi hlavu uplne, je to fajn chalan do koca aj do voza.. ale myslim aj na priatela ktory vyzera ze ma chce naspat a ani ja onho nechcem prist lebo ho mam stale rada, ale mu nechcem ani ublizit, lebo akosi stale rozmyslam nad tym kamaratom ktory vomne vyvolal take super pocity, no mam z toho riadny gulas v hlave..
na tomto fore som vzdy dostala dobru radu, nazor, tak to skusam znova, dakujem pekne
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 12 October 2011 - 19:39

Pripada mi to, ako keby si nasiel medzitym niekoho ineho..len ti to nechce povedat a nechava si ta ako keby do zalohy. :) Ale mozem sa aj mylit. Nema to vsak cenu velmi riesit, kedze odvolal svoje sluby. Sam by mal prist za tebou. :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#3 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 12 October 2011 - 22:48

Môj názor je že chalan nechce vzťah.Vyhovuje mu takýto voľný život, keď je taký ako píšeš babám sa páči užije si s ktorou chce.Ty si bola preňho príťažlivá len na jednu noc alebo niekoľko nocí, bola si zadaná a teraz keď si volná sa ti vyhýba.
Tiež ťa napadlo to zakázané ovocie.
Taká malá rada, never nikomu keď rozpráva o bývalom vzťahu.Vždy je to to isté, ten druhý je blbec a on bol ten dobrý.Je to jeden zo spôsobov ako urobiť dojem, zapáčiť sa.

Aj tak má ten chlapec u mňa plus.Mohol sa hrať chvíľu na zaľúbeného pokiaľ by ste si spolu neužili a potom sa ti vyhýbať, ale je si vedomý že by ti ublížil a to nechce.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov