Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   miro333 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 14-October 11

Napísal 14 October 2011 - 14:00

Mám problém. Chodil som s priatelkou skoro 4 roky, posledny rok to bolo z jej strany divne, avsak bolo to asi preto ze ja som sa spraval blbo a prenasal svoje problemy do vztahu co ju asi velmi zatazovalo ... rozisli sme sa a teraz som pochopil ze som idiot a chcem ju spat .. ja mam 22 rokov ona ma 20

Pri rozchode osobnom som jej daroval kyticu ruzi s slovami ze ma to mrzi ze ju milujem a ze by som to chcel skúsit znovu. Plakala velmi no nakoniec skoncila vztah so slovami "mam ta velmi rada, zalezi mi na tebe, ale chcem byt teraz radsej sama, nechcem byt na nikoho naviazana, je to na mna natlak" a potom "nespravila som ešte žiadnu hrubú čiaru životom medzi nami .. ale momentálne nechcem nato ešte myslieť .. nie je to falošná nádej .. obaja sme urobili chybu s ktorou sa dá robiť to čo kto bude chieť ... čas ukáže áno, alebo nie :( iskierka prísť môže no nemusí, uvidíme čo bude ... nechaj to voľne plynúť na nič sa nezaväzuj, nič si neplánuj a nechaj tomu čas ... uvidíš možno ti na to zareagujem a možno nie" Co myslite kasle uz na mna, alebo je tam realna sanca ze sa ku mne vrati? ze jej zacnem chybat v zivote?

Čo myslíte je v tom ešte nádej? Alebo by som mal na ňu zabudnúť a chcela mi to povedat nejakym slusnym sposobom.
0

#2 Užívateľ je offline   ursulka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 24-September 11

Napísal 14 October 2011 - 21:09

Podla mna ona sa sama este nevie rozhodnut co spravi a potrebuje cas si to rozmysliet. A nadej tu je samozrejme vzdy, len skus na nu moc netlacit.
Drzim palce aby to dobre dopadlo.
0

#3 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 28-September 11
  • BydliskoKežmarok

Napísal 14 October 2011 - 21:52

Zažil som niečo podobné čo ty.. Tiež som kúpil kyticu atď.. ale videl som na nej že tomu nedáva šancu ... nakoniec som si prečítal jej maily a bol som šokovaný... vlastne som to aj očakával. Chcem ti tým povedať aby si bol pripravený na všetko, lebo nikdy nevieš. Možno sa niekomu vyžalovala a skončila u neho v posteli. Veľa šťastia ...
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 October 2011 - 23:14

Miro niečo mi tu nesedí.Posledný rok to bolo z jej strany divné.Keď ta to neobťažuje skús to trochu rozobrať.
Aj moje skúsenosti sú také,baba sa chová ináč ty hľadáš chyby na sebe, rozmýšľaš kde si čo pokazil a ona si užíva z druhým.Keď sa jej rovno opýtaš či niekoho má tak aj týždeň preplače že to nieje pravda a ubližuješ jej.Nakoniec sa dozvieš to čo už všetci vedia.
0

#5 Užívateľ je offline   miro333 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 14 October 2011 - 23:22

Snazim sa na nu teraz netlacit nechavam ju dychat no bojim sa ze bude s druhym o chvilu. Ak sa to stane tak to nadej mat nebude a vysvitne ze ma uz dlhsie klamala. Posledny rok toho bolo vela a myslim si ze som az prilis na nu tlacil moje problemy v rozbiehajucom sa biznise a prave to ju doranilo az natolko ze sa rozhodla dat si od vztahu pauzu. To je ta lepsia alternativa, no bohuzial je tu aj ina moznost presne ako pisete ze mozno uz je s inym no nechcela mi to povedat. No ale preco by mi potom davala jednozancnu nadej o nu este zabojovat. Tomu nerozumiem. V minulosti sa mi uz stalo ze sa mi priatelka takto vytacala az kym som na vlastne oci nevidel objimanie a pusinky s druhym. No v tomto vztahu neviem co si mam mysliet a ci mam bojovat. Momentalne ma ignoruje, nezmazala ma zo ziadnej nasej komunikacie FB, skype, icq ale neodpise mi a dokonca trávi oveľa menej času na internete (neviem ci to je kvoli praci, alebo za niekym chodi - chodi do skoly aj pracuje zaroven). Vsetko je take divne viacsmerne alebo to nazvem ze viaczmyselne.

Posledny rok to bolo divne: nikam ma nevolala, nic neiniciovala, napisala mi sms raz za cas, musel som zacinat vzdy ja prvy, niekedy som musel bojovat dokonca aj o pusu a tak dalej...
0

#6 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKežmarok

Napísal 15 October 2011 - 08:25

Ludské myslenie a konanie je nevyspytateľné a zvlášť to ženské. Ked sa žena zblázni, tak šmahom ruky je ochotná zničiť všetko a všetkých okolo seba. Bez ohľadu na vlastné deti, či príbuzných. Jednoducho ide aj cez mrtvoly. Nič ju nezaujíma, nič nezastaví. Pre zážitok, pre okamih zničí všetko, čo prácne budovala a udržiavala niekoľko rokov a to všetko iba pre takú sprostosť ako šteklenie motýlikov v podbrušku.
2

#7 Užívateľ je offline   miro333 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 15 October 2011 - 09:07

Papagiorgo myslis ze na to pride a bude sa pokusat vratit spat?
0

#8 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKežmarok

Napísal 15 October 2011 - 09:58

možno na to príde možno nie. Môj príspevok bol všeobecný. No keby na to prišla, odpustil by si jej neveru ? Prijal by si ju späť? nebude to neskoro ? Ak raz žena spadne do tejto priepaste tak už len ťažko sa odtiaľto vyhrabe. Ty si musíš uvedomiť čo vlastne chceš... či by si bol schopný dôverovať svojej priateľke aj naďalej. Vieš, žiť v nedôvere nieje až taká sranda ako si myslíš. Strážiť ju nemá zmysel, lebo aj keby si jej nonstop držal ruku na pindule a ona by si chcela s cudzím ľahnúť tak si aj tak ľahne a ani si to nevšimneš.
0

#9 Užívateľ je offline   miro333 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 15 October 2011 - 10:06

Je rozdiel nedovera. Co ak sa chcela iba bavit a s nikym sa neda ani do vztahu a ani nic take. Co ak sa iba chce ofiltrovat od vsetkych problemov? Toto by som jej odpustil.
0

#10 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKežmarok

Napísal 15 October 2011 - 10:50

Od akých problémov ? ak myslíš tie medzi vami tak tie si musíte vyriešiť vy dvaja. Myslíš si že to bude v pohode keď to bude riešiť s nejakou kamarátkou, alebo kamošom ktorý sa bude tváriť ako veľmi ho to zaujíma ako veľmi tomu rozumie ? to podľa mňa v pohode nieje. A mimochodom, baviť sa môžte aj spolu, nie oddelene.. Ak si myslíš že sa vo vašom vzťahu nudí tak skús na tom popracovať.
0

#11 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 15 October 2011 - 10:53

Vieš Miro väčšina žien nejak nerieši minulosť ani budúcnosť.Starajú sa o prítomnosť, aby im bolo teraz dobre a idú tam kde im je lepšie a keď tie ružové okuliare spadnú nemajú problém sa vrátiť.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov