Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: blba povaha ? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

blba povaha ? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 19 October 2011 - 22:25

Ahoj. Mam problem s priatelkou respektive ona ma problem. Ide oto ze v minulosti dost trpela. bitky od otca potom od manzela a nakoniec rozvod. Neboli spolu ani rok.Potom sme sa dali do kopy. Vsetko by bolo fajn lenze ona sa nad kazdou somarinou neskutocne trapi, a hlavne veci co sa tykaju jej minulosti. a vysledkom toho su len nase hadky. AKo ja sa snazim v takej situacii snou nehadat, ale je to snou tazke. A najvacsi problem je ked niekto s mojej rodiny povie o jej minulosti...nie vzlom. Ona si potom mysli ze jej chceli len tym ublizit a ze chcu aby sme sa rozisli,lebo je rozvedena a pritom to tak nieje. A je jej to dost tazke vyhovorit. Stale jej hovorim ze to tak nemoze vazne brat,lebo sa bude celi zivot len trapit. Ale Ona vzdy len svoje... a preto sa chcem opytat o vasu radu skusenosti ako sa knej spravat v takej situacii a ako jej to pomoct zmenit..
Len tri slová v srdci maj ,miluj,trp a odpuštaj:kiss:
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 20 October 2011 - 23:42

Takto by som to asi nenazval že blbá povaha, vieš to detstvo sa na každom z nás podpíše.Môj otec bol opilec a agresívny.Mám 52 rokov a keď niekde ku mne príde človek opitý aj keď ho poznám znervózním a mám pokazenú náladu, okrem dlhoročných kamarátov.
Keď ona dostávala bitku za hocijakú maličkosť tak teraz čo urobí alebo ako sa rozhodne stále sa bojí reakcie okolia.
Aj keď sa rozhodne správe jednoducho si neverí a trápi sa.
0

#3 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 21 October 2011 - 18:33

Musel som ísť spať už sa mi nechcelo skladať slovíčka.
Tak ešte niečo dopíšem.
Vieš roky žila v strachu a keď niekto len spomenie jej meno ona za všetkým vidí útok, alebo si myslí že jej niekto chce ublížiť.
Myslím že ona sa ani nechce hádať len je viac ukecaná, je to jej obranný reflex.
Pýtaš sa čo robiť.Treba zmeniť tému ale to treba aj ju priviesť na iné myšlienky lebo ona vidí problém a chce o ňom rozprávať.
Ako ju zmeniť? Pomôže len humor, musí zažiť kopec srandy lebo aj o tom je život. Ona všetko berie moc vážne a vtip na jej osobu asi pre ňu nieje vtipný.
0

#4 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 30 October 2011 - 13:29

Peťo viem, že to bude ťažké ale spolu so svojou rodinou jej pomôžte urobiť hrubú čiaru za minulosťou. Zbytočne jej to nepripomínajte aj keď to nemyslíte v zlom. Pokús sa vytvoriť jej nový domov..novú rodinu aby sa cítila pri tebe, pri vás bezpečne. Zrejme je ešte stále v strehu, že sa ,,niečo môže stať,, Vždy keď príde na tému ,,minulosť,, jednoducho prelaď na inú tému. Nebavte sa o tom aj keď trebárs ona sama s tým začne..
Na to aby zabudla na to zlé potrebuje zažiť niečo nové a krásne niečo čo ju ubezpečí, že aj ona má nárok na pokojný život. Tak ak je to v tvojich silách a skutočne ju miluješ pokús sa jej to jednoducho dať. Veľa šťastia Peter :)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov