Strana 1 z 1
vztah 7 mesiacov
Napísal 20 October 2011 - 14:07
ahojte.. mam chalana mam 17 a on 26.....chodim s nim už 7 mesiacov to vam možno už aj doplo možno hned v nadpise
a mojim problemom je ten... že mám jedno take sprosté obdobie.. kedy skončila zamilovanost... a neviem čo to je... už to trva ale mesiac aj dačo... a prišlo to zo dna na den....nie že by som ho nelubila... ale neviem čo si mam o tom všetkom mysliet... proste ja si ako keby nahováram že ho nelubim a že už s nim nechcem byt alebo to možno mam len v hlave vsugerované....lenže ja to nechápem.. pretože... v podvedomi... sa nanho velmi tešim ked mám byt s ním...kolkokrát koli tomu aj plačem ked som bez neho... že prečo tá neistota ked mi je s nim krásne
... myslim na neho... a necitim vo vztahu nejaky odpor že by som s nim nechcela byt .. alebo že by som tam bola nasilu....ešte ho aj uprednostnujem pred mojou najlepšou kamaratkou... tak ja to nechápem...alebo to je možno tým že v poslednom čase sme skoro stále spolu a nevieme sa od seba odtrhnúť
... kolkokrát mávam sprostéé myšlienky ktore ma zožieraju....aj som to s nim už prebrala.. ale nechcem kazit doveru medzi nami
ja len chcem aby bolo všetko v poriadku.. v skutočnosti si želam aby som dokonca žviota ostala len s ním
... chcem jeho...a druhi ma nezaujimaju.. ale niekedy mam už z toho zmatku v hlave také stavy že mi je až blboa plačem....a ked som bez neho....tak ho vyhladávam a ako keby sa upokojujem.. a vtedy na to tak trošku zabudnem a nemyslím na to.. že vraj je to obdobie kedy sa zamilovanost preklepne do lasky alebo do rozchodu..ale ja neviem stale čo si mam mysliet o sovojcih citoch a kolko to bude ešte trvat
...bavila som sa snim o tomto a povedal že jeho byvala to mala iste trvalo jej to 2 mesiace a potom zrzau ona chcela byt s nim a boli spolu 4 roky :/ tak ja neviem prosím ak ste si aj vy niečim takym preišli tak sa ozvite....budem rada =)
Napísal 21 October 2011 - 10:00
Hmm myslím, že aj ja mám momentálne niečo také. Po 6 mesiacoch, len môj priateľ je už 6 týždnov v zahraničí. Nespráva sa nijako čudne, len ja tiež stále rozmýšľam či mi chýba, a pritom už tiež nechcem vo svojom živote nikoho ineho len jeho. Asi musíme prestať rozmýšľať a bude to fajn :-)
Napísal 24 October 2011 - 22:37
fallen angel je to len o tom že máš tých krásnych sedemnásť.
Láska je krásna,zaľúbiš sa máš priateľa, plánujete spoločnú budúcnosť, prácu, bývanie, deti, ale je to pre teba ešte všetko tak ďaleko, lebo máš len sedemnásť.
Preto sa hádajú tvoje myšlienky.Ty potrebuješ sa ešte vyjašiť s kamarátkami veľa sa nasmiať.
Láska je krásna,zaľúbiš sa máš priateľa, plánujete spoločnú budúcnosť, prácu, bývanie, deti, ale je to pre teba ešte všetko tak ďaleko, lebo máš len sedemnásť.
Preto sa hádajú tvoje myšlienky.Ty potrebuješ sa ešte vyjašiť s kamarátkami veľa sa nasmiať.
Napísal 25 October 2011 - 00:26
jooj sedemnast..ja som si tym tiez presla v sedemnastich a bola som dva roky s chalanom,no zistila som ze to nie je to prave a tiez sa to takto prejavovalo. Vies na to prides casom,zatial by som sa tym nejako nezaoberala,a buducnostou urcite nie. Sama zistis co je pre teba najlepsie a co v zivote chces,no na to si mladucka (ja tiez ale uz mi to dopina
) Je to tak pekne zariadene aby si na vsetko prisla sama,lebo darmo ti bude niekto nieco hovorit,ty aj tak urobis po svojom ako to ty citis:) Takze tvoje pochybnosti su uplne na mieste, mozno sa to z teba ozyva este mladost,sloboda a rebelstvo
Napísal 26 October 2011 - 16:37
mandarinka20, on 25 October 2011 - 10:56, said:
jooj sedemnast..ja som si tym tiez presla v sedemnastich a bola som dva roky s chalanom,no zistila som ze to nie je to prave a tiez sa to takto prejavovalo. Vies na to prides casom,zatial by som sa tym nejako nezaoberala,a buducnostou urcite nie. Sama zistis co je pre teba najlepsie a co v zivote chces,no na to si mladucka (ja tiez ale uz mi to dopina
) Je to tak pekne zariadene aby si na vsetko prisla sama,lebo darmo ti bude niekto nieco hovorit,ty aj tak urobis po svojom ako to ty citis:) Takze tvoje pochybnosti su uplne na mieste, mozno sa to z teba ozyva este mladost,sloboda a rebelstvo 
ako mysliš že pochybnosti su na mieste? ked ja sa nechcem s kamaratkami *smiat*... viem čo myslíš...viem že ho chcem
Napísal 26 October 2011 - 22:34
ale potrebujes aj kamaratky...ja viem ze teraz to vidis inak,ale neskor ti to vsetko bude luto,ze ako si sa na neho uviazala a ostatne zanedbala...ja viem,ani ja som nikdy nedala na rady co mi ostatni vraveli ale casom som zistila ze maju pravdu:) nechaj tomu cas,vela casu a hlavne nad tym moc nerozmyslaj,lebo ta to uplne zmagori a nebudes vediet na com si...skus sa venovat chvilku niecomu inemu a samo ti to tukne:)
Napísal 26 October 2011 - 23:59
fallen angel, my sa tu nechceme s tebou hádať,sme len ľudia ktorým záleží na druhých.
Napíše sem ten kto potrebuje poradiť alebo sa nevie v niečom rozhodnúť.Kto je šťastný zo všetkým spokojný ten sem nepíše.
Píšeš že máš také sprosté obdobie, skončila zamilovanosť.
Všetci to poznáme, zaľúbila si sa bolo to pre teba to najkrajšie čo ta v živote stretlo, myslíš že to bude takto naveky,bohužiaľ prejde nejaký čas a už to nieje také.
Preto je ten svet taký aký je.Nevera, rozchody, rozvody,ľudia chcú znova a znova prežívať tie krásne pocity keď sa znova zamilujú.
Každý rok sú vianoce, vymení sa leto, zima, ale zaľúbiš sa len niekoľko kráť za svoj život.
Napíše sem ten kto potrebuje poradiť alebo sa nevie v niečom rozhodnúť.Kto je šťastný zo všetkým spokojný ten sem nepíše.
Píšeš že máš také sprosté obdobie, skončila zamilovanosť.
Všetci to poznáme, zaľúbila si sa bolo to pre teba to najkrajšie čo ta v živote stretlo, myslíš že to bude takto naveky,bohužiaľ prejde nejaký čas a už to nieje také.
Preto je ten svet taký aký je.Nevera, rozchody, rozvody,ľudia chcú znova a znova prežívať tie krásne pocity keď sa znova zamilujú.
Každý rok sú vianoce, vymení sa leto, zima, ale zaľúbiš sa len niekoľko kráť za svoj život.
Napísal 04 November 2011 - 12:00
Ja by som ti poradila jedno, opýtaj sa sama seba uplne uprimne čo by nasledovalo po rozchode. bola by si smutna, nevedela by si čo robit, chýbal by ti? ak ano, tak tomu nechaj čas a spytaj sa to samej seba po par dnoch, týždnoch ak ta ten pocit neprejde...a spytaj sa uprimne samej aj to či lubiš jeho, alebo lubiš byt vo vztahu...odpovedaj si uprimne...odpovedz si čo lubiš na nom...analyzuj samu seba, tvoje skutočne pohlady na vec.
Napísal 07 December 2011 - 19:53
Eliš, on 04 November 2011 - 22:30, said:
Ja by som ti poradila jedno, opýtaj sa sama seba uplne uprimne čo by nasledovalo po rozchode. bola by si smutna, nevedela by si čo robit, chýbal by ti? ak ano, tak tomu nechaj čas a spytaj sa to samej seba po par dnoch, týždnoch ak ta ten pocit neprejde...a spytaj sa uprimne samej aj to či lubiš jeho, alebo lubiš byt vo vztahu...odpovedaj si uprimne...odpovedz si čo lubiš na nom...analyzuj samu seba, tvoje skutočne pohlady na vec.
no vieš....takto...bolo by mi smutno.. eviem si predstavit že by som bola sama.. bez neho... chybali by mi určite jeho dotyky.. ale halvne jeho prítomnost...kolkkrát len preto aby som počula ten jeho hlas.. tak mu zavolam.. čo a ako.. ako sa ma čo robí.. len tak....lebo ho potrebujem počut....v minulosti som s nim nechcela byt.. lebo som vedela ake ma nazory na naboženstvo... a myslela som si že sa s tym človekom nedam do kopy.. a dala som sa.. lebo ma niečo k nemu pritahuje... vyžaruje z neho charizma...proste... stale ma niečo k nemu tahá.. a ja neviem čo to je .... neviem čo cítim.. aj keby som to mala vediet....nedokážem ho podvádzat,kolkokrát som si len tak.. zo zvedavosti mojej ako by som sa zachovala.. kolkokrát som si predstavila jeho s nejakou inou... vliali sa mi slzy do očí :_( ... neviem si predstavit že by bol s inou
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať