Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Potrebuje čas? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Potrebuje čas? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Bambulka333 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 21-October 11

Napísal 21 October 2011 - 10:16

Mám priateľa, sme spolu polroka. Predtým mal však priateľku 5 rokov (žili v Španielsku), ktorá ho podviedla s jeho najlepším kamarátom! Máme krásny vzťah, vzorne sa o mňa stará, je mojou oporou, zoznámil ma s celou rodinku a zatiaľ si veľmi rozumieme. Momentálne je však už 6 týždnov v zahraničí, a sľubili sme si, že ak bude možnosť pojdem za ním. Plánuje našu spoločnú budúcnosť v tom zmysle kde všade pojdeme na dovolenku atd. no o tom, aby som prišla za ním nikdy nieje reč. Mám pocit, že potrebuje byť aj chvíľu sám, aby sa zo všetkeho spamätal. Aj keď svoju bývalú predomnou nikde nespomenie, ani o nej nijako nehovorí, aby som mala mať pochybnosti. Stále povie, že je v zahraničí preto, aby sme sa v budúcnosti mali lepšie a aby nás zabezpečil. No mne veľmi chýba. A momentálne sa občas správa keď spolu voláme ako keby som bola jeho kamoška, úplne neutrálne bežne rozhovory. Doteraz to tak nebolo, aj keď aj predtým veľmi málo vedel vyjadriť city slovami. Práve preto si teraz asi namýšľam,že ma už neľubi kedže so mnou komunikuje na takej úrovni, že mi nič milé nepovie. A práve to ja potrebujem počuť. Čo si myslíte?
0

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 23 October 2011 - 10:15

Bambulka - medzi vami to vyzerá na "Vzťah na diaľku..." Také vzťahy sú veľmi labilné, zložité, nenapĺňajúce ani telo - ani dušu človeka.
Všetky tvoje pocity, ktoré máš sú oprávnené........ a mala by si zvážiť oveľa reálnejšie, prečo je to z jeho strany tak.
Mne to pripadá z jeho strany ako = "Som doma, tak mám teba... a ak som vonku, tak mi nechýbaš..."
Všetko ostatné od neho sú len prázdne slová, ktoré ťa len ťažko utešia... ( som vonku pre našu budúcnosť...)
Tiež premýšľam, prečo nie ste vonku spolu "pre vašu budúcnosť ?"
Pár odpovedí ti je dlžný........
1

#3 Užívateľ je offline   Bambulka333 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 21-October 11

Napísal 24 October 2011 - 08:06

Až nato, že ja neviem jazyk a momentálne sa ho len učím, a on mi pomáha, aby som mohla ísť za ním, pretože bez jazyka sa tam nepohnem. A nechcem tam byť za teliatko ktoré sa mu zavesí na krk a nebude sa vedieť bez neho pohnúť. A taktiež nijako nedávam najavo, že by som chcela ísť za ním, nikdy som to priamo nepovedala, aj keď on o tom hovoril, čiže chyba môže byť aj vo mne, že on to necíti, aby som mala nejakú snahu (až na to učenie sa).
0

#4 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 30 October 2011 - 13:18

Bambuľka jazyk sa naučíš skôr tam (ak budeš šikovná tak aj do 2 mesiacov) A nebuď tým teliatkom o ktorom píšeš, že by si tam bola ak by si šla ihneď. Prejav teda iniciatívu a šup za ním keď ho miluješ. Možno práve on čaká na niečo také..preto o tom nehovorí. Pomôž mu v budovaní spoločnej a krajšej budúcnosti. ;)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov