Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ano ano, som blbá.. prosím poraďte.. - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ano ano, som blbá.. prosím poraďte.. Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   funny Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 23-October 11

Napísal 23 October 2011 - 15:39

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám totiž taky problém sama so sebou.
Mám 3-ročný vzťah, priateľ ma ľúbi, je starostlivý, klape nám to po fyzickej stránke aj povahovo si celkom sadneme...no proste, myslím, že on je to najlepšie, čo ma v živote mohlo stretnúť, viem si s ním predstaviť mať rodinu. AVŠAK, mám kamaráta, ku ktorému necítim (zatiaľ) nič viac, iba ho mám rada ako kamaráta. No strašne ma priťahuje fyzicky, páči sa mi.. a tak som si uvedomila, že myslím na sex s ním a že keby bola príležitosť, tak (poviem to na rovinu) by som sa s ním vyspala...aj napriek tomu, že som zadaná.. a toto je ten môj problém...Napriek tomu, že si uvedomujem, čo mám v priateľovi, dokázala by so mu toto urobiť. Myslím, že priateľa ľúbim, teda aspoň doteraz som si to myslela, ale teraz neviem...ako môžem myslieť na také veci a pritom tvrdiť, že ho ľúbim? Mám strach, rozmýšľam, či by som sa s ním nemala rozísť, keď by som mu možno v budúcnosti vedela toto urobiť. Alebo mu to povedať, nech vie s kým je.. Viem, že ma budete odsudzovať, písať, že som ešte len hlúpe decko (čo mimochodom decko nie som, mám 23+ (nenapíšem bližšie), ale hlúpa, to asi ano...) ale ja by som potrebovala poradiť, čo robiť s takýmito pocitmi túžby k niekomu inému, že najradšej by som išla za ním a...
Normálne sa hanbím za seba, keď to tu tak píšem... :-/
0

#2 Užívateľ je offline   Bambulka333 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 21-October 11

Napísal 24 October 2011 - 08:09

Tak ho proste neľúbiš :-) len si to asi nechceš pripustiť :-)
0

#3 Užívateľ je offline   Papagiorgo Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 28-September 11
  • BydliskoKežmarok

Napísal 24 October 2011 - 08:41

Ja by som ťa chcel poprostiť aby si si to rozmyslela. Tu ide len o to tvoje s.k.u.r.v.e.n.é chcenie. Myslím si, že netúžiš byť celý svoj život sukou, ktorá to vlastne len chcela. Tak ťa prosím zachovaj rozvahu a postupuj tak ako sa na ženu-dámu patrí a garantujem ti že si ťa budú ľudia viac vážiť. A ak si sa rohodla pre toho krásavca tak najprv ukonči svoj vzťah a tak začni ten druhý. Nevera na hodnote človeka nepridáva, iba berie...
1

#4 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 25 October 2011 - 21:55

Zobraziť článokfunny, on 23 October 2011 - 15:39, said:

Mám 3-ročný vzťah, priateľ ma ľúbi, je starostlivý, klape nám to po fyzickej stránke aj povahovo si celkom sadneme...no proste, myslím, že on je to najlepšie, čo ma v živote mohlo stretnúť, viem si s ním predstaviť mať rodinu. AVŠAK

Nechapem, kde je problem. Priatel ta nepritahuje?? Tvrdis, ze je vsetko OK, ale nie je to tak. Hlupa budes, ak ho podvedies a az potom prides na to, ze ti to nestalo za to. Mozem vediet PRECO si myslis, ze tvoj priatel je to najlepsie, co ta v zivote mohlo stretnut a chces s nim mat rodinu?
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#5 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 25 October 2011 - 23:15

Rada je jednoduchá, odsťahuj sa na opačný koniec zemegule.
Teraz vážne.
Niesi blbá,a ani prvá ani posledná, stáva sa to.
Ty to vidíš ako problém, vieš čo môžeš stratiť a čo získať.Keď ti tu aj všetci napíšeme:NEUROB TO!
Tvoj mozog presvedčíme ale tej túžbe ktorá ťa ťahá za druhým nerozkážeme.Len ty sama sa musíš rozhodnúť.
Vieš je to o tej zodpovednosti, si mladá a chceš prežiť krásny život z niekym vo dvojici, mať s ním deti.
Predstav si že pre ten zážitok stratíš NAJ priateľa a nikdy už takého nenájdeš. NAOZAJ TO CHCEŠ ???
0

#6 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 30 October 2011 - 13:05

Milá Funny :rolleyes: To, že máš 23 rokov ešte nemusí znamenať, že nie je v tebe kus dieťaťa. Očividne to dieťa v tebe piští po novej hračke. Pozri nerobím si z teba srandu a ani ťa neodsudzujem len nedokážem pochopiť to, že keď máš raz krásny fungujúci vzťah prečo ho chceš kaziť niečim tak prízemným (aspoň tak prízemne si to podala) ako je vyspať sa s niekým druhým? Vieš koľko ľudí si trieska hlavu po takomto čine? Všetko tým pokazíš..Už nikdy to nebude ako predtým a hlavne to nebudeš môcť vrátiť späť. Ak váš vzťah naozaj funguje tak sa prosím upokoj..predýchaj to lacné chcenie a ráno sa budeš môcť pokojne pozrieť do zrkadla a do krásnych očí svojho partnera. ;)
0

#7 Užívateľ je offline   ula Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 31-October 11

Napísal 01 November 2011 - 20:23

Cloveka vzdy pritahuje to co nema...co mu podla neho chyba. Mozno by stalo zato...predstavit si ako by ten sex s kamaratom asi prebiehal(predpokladam, ze tych scenarov mas urcite viac :))....a skusit nieco podobne so svojim partnerom....kto vie....mozno ti jeho reakcia pomoze zhodnotit...ci je ten vztah skutocne taky dobry :) a ci tych tuzob...ktore nie su celkom naplnene nie je viac.
0

#8 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 01 November 2011 - 23:52

Ula pekne si to napísala.
Jedna z ľudských vlastností je zvedavosť, aj ja by som bol zvedavý aké by to bolo s každou ženskou ktorá sa mi páči.
Ale nezaložili by sme rodiny, nemali deti,stále by sme hľadali, porovnávali, vždy by som si myslel že tá ktorá sa momentálne páči môjmu oku stou to bude určite krajšie.
A potom aj tak narazíš na problém sex je krásny ale nepáčia sa ti jeho vlastnosti, zlozvyky,názory,nevieš si predstaviť prežiť s ním život a naraz nemáš chuť ísť s tým človekom do postele.
Tie nenaplnené túžby máme rôzne a máme ich všetci.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov