Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Neviem čo s tym - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Neviem čo s tym Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   laura1793 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 24-October 11
  • BydliskoLučenec

Napísal 24 October 2011 - 12:01

Pri sexe priateľa vôbec necítim.
Je to podľa mňa tým, že som príliš vlhká a v kombinácii s tým, že ani on ho nemá najväčšieho ho v sebe necítim vôbec a nepomáha ani zmena polohy.
On sa zatiaľ nesťažoval, ale vidím že ma dosť problém sa spraviť a cítim sa potom taka neschopná lebo aj keď ho chcem dokončiť ústami, nedarí sa mi to asi veľmi lebo aj tak nakoniec mi pomáha aj on rukou :(
0

#2 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 27 October 2011 - 08:23

Pri niektorých polohách som to zažila tiež.. napriek rozličným veľkostiam partnera. Jediné možné je skúšať rôzne polohy s hlbším prienikom. U mňa dosť robí aj podloženie panvy vankúšom. Občas je aj to veľký rozdiel.
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
0

#3 Užívateľ je offline   iphone000 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 31-October 11

Napísal 31 October 2011 - 09:13

Čo, nemáte Nokia N9, že myslím, že bol za The Times, sa pozriete na wholesale Nokia N9, že 3,9 palcový displej, 8 milióna pixelov nestačí, aby vás lákajú? Ak ste len za cenu si z toho nerob, potom máte možnosť dnes, môžete sa prihlásiť k http://www.apple2010.com, kde sú ceny veľmi priaznivé.
Posted Image
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov