susie, on 18 January 2012 - 13:21, said:
Ja sa snim vidim iba cez vikendy ked sa ideme bavit niekam do mesta..vobec si nevolame nepiseme nic len vzdy po kazdom zuure skoncime u neho doma.. ked pijeem je tutuli mutuli sladky ako med stale je somnou ale akonahle sa niekde nahodou stretneme tak iba ahoj ahoj a to je vsetko..uz som aj rozmyslal ci sa predomnou hambi alebo co.. tak preto neviem ci mu mam povedat ze je koniec ze sme si uzili obaja za tie 3 mesiace ale ze chcem nieco viac alebo to necham tak..
Když na něj narazíš jen tak venku, možná má vždy něco na práci / nemá čas nebo prostě na to nemá myšlenky. Já osobně když jsem např. ve škole, tak mám aktivoaný režim "škola" a nemám myšlenky na nic osobního ani zábavného atd. ...i k přátelům se chovám odměřeně. Záleží ale na tom, co je tvůj vyhlídnutej kluk za osobnost, jak je introvertní, kolik má času, zda se s ostatními baví normálně, když se s nimi venku setká, a jen s tebou ne atd.
Je přítulnej a hovornej jen když je pod vlivem alkoholu (tj. pod vlivem uvolňujících látek)? Chodíte do města jen vy dva spolu nebo vy a další lidi (s kterými se zná lépe než s tebou)?
Je zde příliš mnoho proměnných...
Také je možné, že mu ten vztah prostě vyhovuje tak, jak je. Pokud se pravidelně o víkendu vídáte......hodně párů se vidí jen o víkendu...
To, že mu stávající situace vyhovuje, však neznamená to, že nic jiného (=intenzivnější a hlubší vztah) by nechtěl (pokud bys ho iniciovala)!
Že chceš něco víc mu fakt neříkej. Riskuješ jeho nepochopení -- může to pochopit tak, že tě dostatečně nebaví s ním být, tj. že nesplňuje tvá očekávání. Na to může odpovědět něco, co zas nepochopíš ty a zaděláváte si na neporozumění a oboustranné zklamání. Ve variantě, kdy mu to řekneš přímo, že s ním chceš chodit, zas riskuješ že nebude vědět, co po něm chceš. Tedy---nenapsala si jasně, zda spolu spíte nebo ne, napsala jsi jen, že máš podobný problém jako Leila a ta se svým spala. Pokud spolu spíte i vy, tak bych se nedivil, kdyby tvůj kluk váš vztah chápal jako chození (protože pro mnohé mladší kluky platí, že chodit = kamarádství + sex ...vy kamarádi jste, pokud spolu spíte, tak to znamená že spolu chodíte. Pokud ty mu řekneš, že s ním chceš chodit, může být tudíž poněkud překvapen a zmaten. Opět si tím jen zakládáš na nedorozumění.).
Pokud to chceš vyřešit rozhovorem, začni rozhovor na téma, co každý očekává od vztahu a pak konkrétně vyjádři, co bys chtěla ty víc.
Vycházím samozřejmě jen ze svého myšlení a z myšlení několika málo dalších lidí, s kterými téma vztahy čas od času podrobně probírám, takže vím, jak uvažují. To je značně malý vzorek, nicméně věz, že takovéto myšlení existuje. Je na tobě zvážit, zda i tvůj vyhlídnutý kluk by mohl uvažovat tak, jak bych uvažoval já (a pak si na tohle dej pozor), nebo si jseš jistá, že takto uvažovat nebude.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať