Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Pocit nedostatku - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Pocit nedostatku Mám občas pocit že som jeho mama a nie milenka Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 27 October 2011 - 16:12

Mám priateľa (on 23, ja 22) s ktorým som cca rok i niečo. Len mám taký pocit že som zastala, resp dostávam sa do nejakej divnej fázy. Viem a cítim že ma ľúbi.. že ma miluje. No na priek tomu mám pocit že nedostávam úplne všetko, čo by som "mala". Pred týmto vzťahom som sex riešila hlavne cez net, telefon.. nechcela som nikoho a našla som v tom dostatok podnetov, aby som bola v rámci možnosti spokojná. Teraz mám ale vzťah a niečo mi tam chýba. Viem, že cez net je to iné, že tam je vždy ten pocit nového a vzrušenie. Len v tom vzťahu to už nejako opadlo. Nie že by nechcel to čo ja, len to nechce tak ako ja. Mám pocit, že čoraz menej som vzrušená iba z neho. Pomáham si videami. Akoby zabúdal na niektoré dôležité súčasti a to to zabíja. Neustále zdrobneliny a rozprávanie ako keby sme mali 5 rokov. Bývam u neho a upratovať po ňom ma fakt nebaví. Už si niekedy pripadám ako jeho mama, nie ako partnerka a milenka. Bývam vlastne u neho ešte aj s jeho rodičmi a keď prídem, jeho rodičia mi začnú žalovať, čo spravil a nespravil. Fakt akoby som si prišla vyzdvihnúť syna zo škôlky. Všetko to dohromady robí to že mám čoraz väčšiu túžbu vrátiť sa k tomu netu. Jednoducho nájdem nejakého zvrhlého chlapa z ktorého bude sršať mužskosť. Sex milujem, ale takto sa to nedá..
Už som o tom s ním rozprávala. Potom je to chvíľu fajn, ale aj tak sa všetko vráti do starých koľají. Chcem chlapa, nie dieťa. Čo s tým?
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 28 October 2011 - 00:02

Ahoj. Ak ti na nom zalezi, tak mu znovu povedz, ze sa to vratilo opat do starych kolaji..ako si to napisala tu. Daj mu jasne najavo, ze sa ti zdrobneniny nepacia. Osobne mam taky pocit, ze dnes je fakt na svete malo tych skutocnych chlapov. Vela chalanov zije so svojimi rodicmi, vyhovuje im to.. maju tzv. "obsluhu". Nie je to dobre. Vlastne je toho viac, co robi dnesna doba s muzmi :D . Co ti poradit? Skus mu naznacit, aby sa spraval ako chlap. Mozno ho to trochu urazi. Ale nech, aspon budes vediet na com si. Mu upratujes??? :14: Sa potom necuduj ze si zvykol :39:

Alebo nam len skratka chces povedat, ze sex s nim ta uz nebavi? :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#3 Užívateľ je offline   iphone000 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 31-October 11

Napísal 31 October 2011 - 09:11

Viete !!!!! Kúpil som si na internete factory unlocked iphone4S využíva mobilného operačného systému IOS 5, bude dáva používateľom do viac než 200 nových vlastností a funkcií posilnené, najmä v IOS 5 po zásadnej revízii oznamovacieho systému. Či už veľmi atraktívne ah, ktoré sa dostanú ďalej, kliknite tu http://www.apple2010.com, uvidíte lacné iPhone4S !!!!!
Posted Image
-1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov