Strana 1 z 1
Jak žena pozná, že muž chce být jenom kamarád?
Napísal 31 October 2011 - 19:53
Takže zdravím vespolek...doufám, že nikoho neurazí moje čeština
Slověnština mi dělá trochu problémy
Ale k věci. Jistě by to zajímalo více žen...jak žena pozná, že s ní chce být muž jenom kamarád, nebo že o ni má zájem, ale jen je opatrný, nebo na to nespěchá a nebo je prostě stydlivý? Dejme tomu, že hodně intenzivně komunikuje...až se tomu nechce věřit...vzhledem k tomu, že se jedná o muže
a taky se zajímá, sděluje informace o sobě, o tom co dělal...když nemá přístup k internetu, píše smsky, třeba jednou denně večer, někdy každý druhý den. A má zájem se zase vidět. No známe se krátce...a když jsme se viděli, pokaždé jen pusa na tvář. Není to ten flirtovací typ. Naposled mi dokonce volal 40 minut. a ptal se co mi má přivézt z dovolené. A psal i z dovolené v zahraničí...takové to sdělení jak dojeli, jaké je počasí...prostě mám pocit, že mi má potřebu sdělit věci, které se mu dějí
No ale nevím, jak poznám, co se mnou zamýšlí...třeba chce být jen kamarád?
Napísal 01 November 2011 - 14:17
Lilyanka určite sa mu páčiš a má o teba záujem.To nieje o tom že ti večer napíše smsku.On na teba myslí celí deň.
Lilyanka koľko má ten fešák rokov? čo vieš o jeho predchádzajúcich láskach? Mal nejaké? Keď áno prečo sa rozišli.
Rozpráva o tom čo mu chýba?
Lebo zatiaľ môžem napísať že má úctu k ženám, dané výchovou.Čaká že sa nejak pomaly zblížite,bojí sa urobiť prvý krok že niečo pokazí a ty ho odmietneš.
Lilyanka koľko má ten fešák rokov? čo vieš o jeho predchádzajúcich láskach? Mal nejaké? Keď áno prečo sa rozišli.
Lebo zatiaľ môžem napísať že má úctu k ženám, dané výchovou.Čaká že sa nejak pomaly zblížite,bojí sa urobiť prvý krok že niečo pokazí a ty ho odmietneš.
Napísal 01 November 2011 - 15:38
autor, on 01 November 2011 - 14:17, said:
Lilyanka určite sa mu páčiš a má o teba záujem.To nieje o tom že ti večer napíše smsku.On na teba myslí celí deň.
No je mu 36 let, mně 26. Jenže...se mi fakticky líbí a je super. Ale nemám s tímhle zkušenosti. Muži mě vždy "balili" velmi intenzivně...ale on ne. Jenže...vrátil se z dovolené a napsala jsem mu SMSku, jestli už je doma, že jsem udělala zkoušku a tak...on hned odpověděl...ale nějak naše komunikace už 2 dny vázne...nepíše, nevolá...možná má moc práce...a možná ztratil zájem
Jinak...o předešlých vztazích jsme se spolu nebavili...opravdu se bavíme na přátelské úrovni a soukromí jsme nerozebírali. Ovšem jednou padla narážka a on se zeptal" kde teda dělám chybu, že jsem ve 36 letech bez dětí?" Takže asi by chtěl...ale co já vím?
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať