Mojím základným problemom vždy bolo že som nevedel a zároveň som sa bál prejaviť náklonosť k žene. Mám 23 rokov a mal som len jeden vážny vztah...Nemal som problem sa spriateliť s dievčaťom, ktoré sa mi páčilo, no vždy ked som začal dávať najavo, že by som chcel niečo viac tak som bol odmietnutý s tým, že chcú byt len kamarátky. Teraz po dlhej dobe som zase narazil na jedno dievča (spolužiačka na vysokej škole), ktoré ma celkom zaujalo a zase mám problém s tým ako sa k nej chovať...ak pojdem kamaratskou cestou tak sa bojím, že už zase budem po stí krat odmietnutý a pozvať ju von hned mám tiež strach...
Strana 1 z 1
Ako prejaviť náklonosť a neskončiť len ako kamarát ?
Napísal 05 November 2011 - 01:11
Mas strach? Tak ho prekonaj. Vies kolko krat som bol ja odmietnuty? A? Asi je na tebe hned vidno, ze chces nieco viac. Pozvi ju von a hotovo. Na svete je vela dievcat..si mlady.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 05 November 2011 - 18:28
Ahoj,tak ti poviem ako mam ja skusenosti ako na mna zabera, ked ide chlapec na mna. Najskor len kamaratsky, ale vždy ked sa podarí jemne naznačiť, že čo sa mu pači na mne, ale najprv skus, len take, že sa ti dobre rozprava s nou. pýtaj sa jej ako sa ma.zavolaj ju na kofču...nič take, že kava, alebo niečo, velmi nenutena kofolka je dobra na začiatok. Potom aj druhu. postupne jej píš na nete, vystiedaj to za sms a tak. ale do mesiaca jej určite povedz že sa ti páči. neviem...nech to zas netrava dlho.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať