Boli sme spolu 8 mesiacov, ale velmi intenzivne. Ja som u neho bývala a velmi sme sa lubili. hovorili sme spolu o buducnosti, ale potom sme sa sa jedného dna rozišli. dôvodov prečo je mnoho. Ja som žiarlila, ale nie nejako extra, on bol neustupčivy. každu hadku riešil rozchodom...napriek týmto problemom sme sa velmi lubili, ale jedneho dna sme to ukončili. ja som po týždni prišla s ružami nech mi odpusti.rozplakal sa, že ma miluje a dali sme to dokopy, ale po 4 dnoch sme zistili, že je niečo vo vztahu ine ako predtým a tak sme sa znovu rozišli, teda on. po týždni sme sa stretli, lebo som mala jeho kluče a videla som na nom, že je smutny. po tomto stretku som ho chcela velmi spat a tak som mu na druhy den pisala a aj som prišla za nim. neskončilo to pre mna dobre. ked som prišla za nim a povedala som mu, že ho lubim, tak aj on povedal mne, že ma lubi a že ked sa na mna pozera ma chut sa ku mne vratit, ale vie, že by nam to neklapalo. odišla som a zas som mu ešte v ten večer pisala. to ho už to viac-menej nasralo a povedal, že som už otravna a že ma už nelubi a že keby som nechala človeka aspon mesiac porozmýšlat! asi o tri dni nato mi napisal, že chce byt somnou velmi kamarat, že ma ma najradšej na svete a tak...neviem čo si mam o tom mysliet...ja ho lubim, on mna už nie? teda viem, že mi to napisal, ale tak rýchlo?. on ma 27, ja 23.
Strana 1 z 1
po rozchode chce byt somnou kamarat
Napísal 05 November 2011 - 00:48
Co si o tom mysliet? ..ze by mal inu? A teba si nechava ako zadne dvierka.
Nasrata by si vsak mala byt ty, kedze ti povedal, ze ta miluje a potom sa s tebou znovu rozisiel. Dokonca si mu doniesla kvety.
Nasrata by si vsak mala byt ty, kedze ti povedal, ze ta miluje a potom sa s tebou znovu rozisiel. Dokonca si mu doniesla kvety.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 05 November 2011 - 12:33
A ked som si viac než istá, že nemá druhú? Potom čo? A asi by som možno aj mala byť nasratá, ale nie som. neviem...možno neskor, ked mi to všetko dôjde. Skuste mi prosim niečo na to povedat v takom prípade, že by nemal nikho iného. ďakujem za vaše odpovede
Napísal 05 November 2011 - 12:38
A vztah by určite mal byt o kompromisoch a nájsť vždy rozumné riešnia, ale akosi to nešlo-z ničoho nič už boli všetky problémy neriešitelne. Neviem, či to nemože byť aj tým, že pred tým ako som prišla s kvetinami by mi ešte stale nohy boskával, ale potom ako som mu ukázala, že som schopná kvôli našej láske všetko možné a si ma prestal až tak vážiť. možno...a preto to v nom ochladlo, lebo asi to je vážne tak, že chlap by mal dobíjať a nie žena.
Napísal 05 November 2011 - 17:30
Eliš, on 05 November 2011 - 12:33, said:
A ked som si viac než istá, že nemá druhú? Potom čo?
Potom chlapec sam nevie, co v zivote chce. Na to, ze ma 27 rokov je to dost smutne.
Povedz mu, ze kamaratka s nim byt nemozes a skus ho nekontaktovat. Ak ta stale lubi, sam sa vrati.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 06 November 2011 - 08:12
Ja osobne si myslím, že samotná láska vo vzťahu žiaľ nestačí. Aj keď je to veľmi silný cit. A vy ste toho dôkazom. Vo vzťahu dvoch ľudí musia byť prítomné aj iné aspekty, ako je úcta, pokora, vzájomné rešpektovanie, robenie kompromisov atď. Určite vieš, o čom hovorím. Bez toho to nebude fungovať. Prečo? Lebo láska je chémia, je to hra hormónov, ktoré po čase vyprchajú, hrubým odhadom, asi za dva roky. Pocit záľúbenosti sa stratí, a preto je dôležité, aby sme mali vybudované aj iné silné piliére vzťahu, aby ste mali silu spolunažívať ďalej. Zamysli sa, či ste vy dvaja schopní fungovať aj po tejto stránke, tj. bez intenzívnej lásky...
A taktiež som toho názoru, že po definitívnom rozchode by ste sa kontaktovať naozaj nemali. Zbytočne si navzájom ubližujete. Mali by ste si nechať taký mesiac, alebo aj dva úplný odstup, aby ste si to v hlave zrovnali. Maj svoju hrdosť, daj mu pocítiť, o čo v tebe prišiel. Hm?
A taktiež som toho názoru, že po definitívnom rozchode by ste sa kontaktovať naozaj nemali. Zbytočne si navzájom ubližujete. Mali by ste si nechať taký mesiac, alebo aj dva úplný odstup, aby ste si to v hlave zrovnali. Maj svoju hrdosť, daj mu pocítiť, o čo v tebe prišiel. Hm?
Napísal 18 November 2011 - 10:45
Kattie všetko pekne napísala
A má pravdu. Eliš vzťah je o kompromisoch ale nie iba jednostranných. A to,že po rozchode chce byť kámošom to mu nechaj. Aj tak si myslím, že príde čas kedy sa úplne prestanete kontaktovať a každý nakoniec pôjde svojou cestou. Želám ti aby si to zvládla a uvidíš, že časom si povieš, že rozchod bol pre teba to najlepšie čo sa ti mohlo stať
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať