Ahojte, som s priatelom vyse dvoch rokov a mame cudny vztah co sa tyka rozpravania sa o sexe... nerozpravame sa o tom. nemame predohru, rovno ideme na to, urobi sa a potom ho nikdy nenapadlo urobit aj mna rukou alebo hocijak inak. pride mi to z jeho strany sebecke, ze sa nezaujima o to aby aj mna "potesil", no na druhej strane ja som trochu ako on, pretoze vzdy vynaklada iniciativu on, som nesmela a cakam co urobi on, ale aj ked som napr. na nom tak chce hned zmenit polohu, neviem ci to robim zle alebo co ze sa mu to asi nepaci ale na zaciatku vztahu mi povedal ze je to najvzrusujucejsie pre muza ked je zena hore... neviem teraz ci som lava ja alebo co.. keby mi to aspon naznacil ze co sa mu paci.. uz som sa s nim o tom trochu rozpravala ze mi chyba predohra a tak ale moc sa neposnazil. plus on chce odomna aby som bola dominantna v postely ale ja nemam vobec taku povahu, ale chcem to urobit napriek tomu.. tak vas chcem poprosit o nejake typy aku mate predstavu dominantnej zeny pri sexe? co by ste si priali aby vam hovorila? dakujem, Danka.
Strana 1 z 1
vasa predstava o dominantnej zene pri sexe
Napísal 10 January 2012 - 14:56
Ahoj Danka,
nerada by som odcudzovala tvojho priatela,ved sto ludi sto chuti kazdy to ma rad inac ale pripada mi trosku divne ze aj on teba nechce nejako potesit,pohrat sa s tebou.
Možno nevie ako nato alebo len chce ukojit svoje tuzby a chute. To uz ja neviem.
Ked ide o tom rozpravanie jasne ze nemusite sa otom bavit pri nakupovani, ale skus mu pri milovani zasepkat do ucha ze ta strasne vzrusuje a chces aby sa ta dotykal,povedz mu ako to mas rada alebo ake mas "tajne" predstavy
Pod dominantnosťou ženy si predstavim chlapa s priputanými rukami o postel a zviazanymi ocami,mozes si robit co chces
a ked chce aby si bola dominantna zacni ho zvadzat,poloz ho na postel a dlzka predohry,sposob, a poloha bude len na tebe...
Držim palce:-)
nerada by som odcudzovala tvojho priatela,ved sto ludi sto chuti kazdy to ma rad inac ale pripada mi trosku divne ze aj on teba nechce nejako potesit,pohrat sa s tebou.
Možno nevie ako nato alebo len chce ukojit svoje tuzby a chute. To uz ja neviem.
Ked ide o tom rozpravanie jasne ze nemusite sa otom bavit pri nakupovani, ale skus mu pri milovani zasepkat do ucha ze ta strasne vzrusuje a chces aby sa ta dotykal,povedz mu ako to mas rada alebo ake mas "tajne" predstavy
Pod dominantnosťou ženy si predstavim chlapa s priputanými rukami o postel a zviazanymi ocami,mozes si robit co chces
Držim palce:-)
Napísal 11 January 2012 - 04:21
00dany00, on 06 November 2011 - 16:51, said:
urobi sa a potom ho nikdy nenapadlo urobit aj mna rukou alebo hocijak inak. pride mi to z jeho strany sebecke,
A rozhodně nepředpokládej, že stačí, abys mu to řekla 1x. Musíš mu to říct pokaždý, kdy to chceš a dát mu čas, aby se to naučil dělat sám od sebe.
uz som sa s nim o tom trochu rozpravala ze mi chyba predohra a tak ale moc sa neposnazil.
Pokud není obzvláště natvrdlý, tak mu to musí dojít.
Problém se slovy je, že když mu řekneš, že bys chtěla, aby něco... tak to může brát ofensivně, jako že ho kritizuješ atd. I když to vezme v pohodě...tak pak na to může zapomenout. Zapomenout na něco není hřích.
Takže pouvažuj, zda si to prostě (místo slovní domluvy) rovnou "nevynutit".
plus on chce odomna aby som bola dominantna v postely ale ja nemam vobec taku povahu, ale chcem to urobit napriek tomu.. tak vas chcem poprosit o nejake typy aku mate predstavu dominantnej zeny pri sexe? co by ste si priali aby vam hovorila?
...může být i jen třeba to, že sama budeš měnit polohy...sama iniciuješ sex a budeš v jeho průběhu přičinlivá atd.
...nebo ho poval a sedni si mu na tvář (jako že aby tě lízal) a trochu se mu na ní vrť. To je pro mě celkem dominatní :-)) ..a hodně sexy. Nevím ale, k čemu tě bude, když tě napíšu, co se líbí mně :-)
Spíš zapracujte na té komunikaci...
Obecně je otázka, zda po tobě chce, abys byla vskutku dominantní (v pravým slova smyslu) anebo "jen" aktivní. Lidi se často vyjadřují nepřesně a řeknou dominantní a myslí aktivní, tak toto si ověř.
Co dělá typická domina si můžeš vygooglit -- dává rozkazy, vyžaduje zdvořilé chování, v případě neposlušnosti trest bičíkem / pohlavek / ...
Já tady na tohle moc nejsem, takže...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať