Dobry den, spravila som hlúposť, stratila som to čo je vo vztahu najcennejsie. Za priatelovým chrbtom som sa stretávala ešte s jedným chlapom. Vedel že mam priatela, nič sme spolu nemali až do chvíle kým neprišla menšia kríza a s priatelom sme sa pochytili, vypila som si a potom ma nachytal v jeho naruci.. bla bla, klasický príbeh.. som z tych co sa ucia na vlastnych chybach. Hrozne ma to mrzí, bolo to len hlupe poblaznenie, chyba, ktoru by som uz nikdy nezopakovala. Tyzden nato som to u priatela ako tak vyzehlila, no potom mi z nicoho nic dal kosom, ze ma sice lubi a chce byt so mnou, no nevie zabudnut a znova mi doverovat.. Rozisli sme sa. Znova po tyzdni mi volal, stretli sme sa. Obimal ma, bozkaval, no potom opat ta stara pesnicka. Možno ma tu väčšina odsúdi, alebo povie aby som kašlala nato,že si ho po tom nezaslúzim. No zaujímaju ma skor nazory a rady tych co podobne maju za sebou alebo vedia, ako ziskat spat a budovat si doveru, dat najavo ze je jediny, chcem tu byt pre neho a ini su davno pase...
Strana 1 z 1
Ako získať späť stratenú dôveru
Napísal 07 November 2011 - 01:43
Marge my tu neodsudzujeme ľudí.Ty si len tak povieš bla bla klasický prípad, menšia kríza a priateľ ma načapal.
Priateľ tak neriešil tú menšiu krízu.Nás môžeš presvedčiť že už takú hlúposť neurobíš ale nieje recept ako presvedčiť priateľa a ani my ho nemáme možnosť presvedčiť.
Pritom sama vieš na čom je vzťah postavený, čo je najdôležitejšie.
Neviem koľko máš rokov ale povedz mu že teraz si uvedomuješ hodnoty, že teraz si dospela,doteraz si bola dieťa.Napadá ma len jedna vec, možno ma za to niektorý nepochvália.
Polož pred neho ale 50 euro a povedz nech ide von a užije si z nejakou štetkou,Povedz že si spravila hlúposť chcela si si niečo dokázať ale nezahla si mu. On nech ide môže ti zahnúť, ty si to odtrpíš ale už nikdy sa nebudete o tom baviť a pripomínať si to.Možno pôjde von možno nie ale to ti je asi jedno ale ide ti o to aby zostal s tebou a nikdy už ti to nevyhadzoval na oči.
Verím že aj druhý dajú nejakú radu a napíš ako to dopadlo.
Priateľ tak neriešil tú menšiu krízu.Nás môžeš presvedčiť že už takú hlúposť neurobíš ale nieje recept ako presvedčiť priateľa a ani my ho nemáme možnosť presvedčiť.
Pritom sama vieš na čom je vzťah postavený, čo je najdôležitejšie.
Neviem koľko máš rokov ale povedz mu že teraz si uvedomuješ hodnoty, že teraz si dospela,doteraz si bola dieťa.Napadá ma len jedna vec, možno ma za to niektorý nepochvália.
Polož pred neho ale 50 euro a povedz nech ide von a užije si z nejakou štetkou,Povedz že si spravila hlúposť chcela si si niečo dokázať ale nezahla si mu. On nech ide môže ti zahnúť, ty si to odtrpíš ale už nikdy sa nebudete o tom baviť a pripomínať si to.Možno pôjde von možno nie ale to ti je asi jedno ale ide ti o to aby zostal s tebou a nikdy už ti to nevyhadzoval na oči.
Verím že aj druhý dajú nejakú radu a napíš ako to dopadlo.
Napísal 09 November 2011 - 23:34
Ahoj.
Ak je dovera raz nastrbena..navyse takym sposobom aky si nam napisala, tak podla mna to uz nikdy nebude vo vztahu ako predtym a mozes sa od dobroty aj roztrhnut. Viem o com hovorim. Vy zeny mate len vela reci..poviem ti tak..ak to chces vazne napravit..nezaberu mile slova, ale skutky. Avsak aj tak sa ti nemusi podarit ziskat si jeho uplnu doveru. Nefunguje to tak. A ak sa ti to aj nahodou podari, budes si musiet davat pozor aby toho nejakym sposobom nezneuzival vo vztahu. Ten tvoj ti to moze hocikedy splechnut do tvare ako vycitku...
Drzim ti vsak palce.
Vzdy treba verit, ze existuju aj vynimky.
Ak je dovera raz nastrbena..navyse takym sposobom aky si nam napisala, tak podla mna to uz nikdy nebude vo vztahu ako predtym a mozes sa od dobroty aj roztrhnut. Viem o com hovorim. Vy zeny mate len vela reci..poviem ti tak..ak to chces vazne napravit..nezaberu mile slova, ale skutky. Avsak aj tak sa ti nemusi podarit ziskat si jeho uplnu doveru. Nefunguje to tak. A ak sa ti to aj nahodou podari, budes si musiet davat pozor aby toho nejakym sposobom nezneuzival vo vztahu. Ten tvoj ti to moze hocikedy splechnut do tvare ako vycitku...
Drzim ti vsak palce.
Vzdy treba verit, ze existuju aj vynimky.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať