Ahojte, prosím poradte mi.
Mám priatela zhruba 3 mesiace.Rozumieme si a mame sa radi.Vadi mi na nom len jedna vec.Niekedy s ami neozyva a neviem kde je a co robi.Dnes som mu nasla sms-ky od dvoch zien ktorym sam pisal,ze sa cche stretnut.Neviem co si mam o tom mysliet.Nic mi o tom nepovedal ze bol s niekym inym vonku.Ak by to bolo take nevinne preco mi to taji?
Poradte...Mam s nim zostat?Ma niekto podobne skusenosti?Ako to riesite?
Dakujem
Strana 1 z 1
Zostat s nim?
Napísal 13 November 2011 - 23:13
Martina to by vadilo každej a každému.
Neviem koľko máte rokov ale keď si chlapec chce takto poletovať nepotrebuje priateľku.
Martina NIE neostávaj s ním.Keby ťa mal naozaj rád, choval by sa zodpovedne.
Ste spolu len tri mesiace a už riešiť takéto problémy? Veď o 3 roky by si bola šedivá.
Neviem koľko máte rokov ale keď si chlapec chce takto poletovať nepotrebuje priateľku.
Martina NIE neostávaj s ním.Keby ťa mal naozaj rád, choval by sa zodpovedne.
Ste spolu len tri mesiace a už riešiť takéto problémy? Veď o 3 roky by si bola šedivá.
Napísal 15 November 2011 - 00:01
Martina ide o viac,nejde len o nejaký názor.Ja ti verím že keď si sním je ti fajn. Len chod s kámošmi na chatu na víkend, alebo nejaký kamarát ta pozve niekde sa baviť ty pôjdeš a priateľa budeš ignorovať, nezdvihneš mu ani telefón. Veď o nič nejde.
Myslím že ty si ani nevieš predstaviť že by si takéto niečo urobila človeku ktorého máš rada.Nie ešte sa tak zachovať.
Myslím že ty si ani nevieš predstaviť že by si takéto niečo urobila človeku ktorého máš rada.Nie ešte sa tak zachovať.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať