Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: velkaaaaa bolest:( - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

velkaaaaa bolest:( rozchod Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   zuzannka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 16-November 11
  • BydliskoMartin

Napísal 16 November 2011 - 20:31

hello, chcela by som napisat ani neviem preco....ale som velmi velmi smutna.....mala som vztah 3, 5 roka sme spolu zili v jednej domacnosti...velmi krasny vztah, moj partner bol proste ten naj naj naj a stale si to myslimm....boli sme stale spolu non stop 24 hodin denne len jeden tyzden sme boli od seba...ale aj tak sme sa velmi milovali...ani neviem kde nastal nejaky zlom ale asi z toho ze sme boli stale spolu sme si nejako zacali liezt na nervy...vlastne on mne a dost som bola na neho zlaa...vlastne velmi zla som mu nadavala a vela zlych veci ani neviem preco som to robila....ale stale on prisiel za mnou a hovoril mi ako ma lubi a aby sme to nerobili... aj tak som si nedala povedat, velmi sa trapil a nevedel ako dalej ....a raz sa stalo ze sa zobral a odisiel...pred dvoma tyzdnami a odstahoval sa...vela sme sa o tom rozpravali ale povedal ze chce cas a chce na mna zabudnut...ale je velmi z toho hotovy...vsetko som preto urobila aby sa ku mne vratil len aby sme to aspon skusili aspon co to urobi ale nechce... velmi mi chyba strasne by som ho rada objala a zacala znovu....vela ludi prezilo rozchod ale ten moj bol takyyy ze vazne kazdy nam to zavidel a bolo to proste perfektne.....viem ze sa aj on trapi ale nechce ma a povedal ze chce cas.....ale cim viac casu tak sa viac odcudzime....dost som z toho hotova velmi som schudla a uz stracam siluuuu.....vsetko by som pre neho urobilaaa......ma niekto s tymto skusenosti.....????????
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 17 November 2011 - 09:04

Zuzanka máme skúsenosť.Ženy sa po dlhšom čase vo vzťahu nudia, potrebujú stále niečo nové, nejaké nové zážitky, nakupovanie a každé mesto im je malé. Ináč začnú byť nepríjemné.Taká si bola aj ty aj keď si mala najlepšieho chlapca.
Keď máš niečo fakt dobré treba si to vážiť a starať sa aby to vydržalo.
Vieš kedysi boli ženy viac zamestnané, práca na poli, v záhrade a samozrejme deti.A nemali čas vymýšľať hlúposti a hľadať problém tam kde nieje.
0

#3 Užívateľ je offline   zuzannka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoMartin

Napísal 17 November 2011 - 10:23

Zobraziť článokautor, on 17 November 2011 - 09:04, said:

Zuzanka máme skúsenosť.Ženy sa po dlhšom čase vo vzťahu nudia, potrebujú stále niečo nové, nejaké nové zážitky, nakupovanie a každé mesto im je malé. Ináč začnú byť nepríjemné.Taká si bola aj ty aj keď si mala najlepšieho chlapca.
Keď máš niečo fakt dobré treba si to vážiť a starať sa aby to vydržalo.
Vieš kedysi boli ženy viac zamestnané, práca na poli, v záhrade a samozrejme deti.A nemali čas vymýšľať hlúposti a hľadať problém tam kde nieje.

je to presne tak, vobec som si to nevazila aj ked on sa snazil.....velmi ma to boli,vsetko na svete sa da zvladnut len treba chciet.....nechcem aby som sa mu zhnusila ale budem to skusat aj nadalej neviem ci to je dobry napad....opytala som sa ho ze co by robil on na mojom mieste keby som to ja urobila a povedal mi ze on by tu uz nebol ze by to nezvladol...strasne ma boli srdce...to sa ani neda opisat...proste on bol mojim zmyslom zivota....teraz som si to uvedomila ale uz je neskoro...aj ked si myslim ze nikdy nie je neskoro.....su to len dva tyzdne co odisiel a stretli sme sa odvtedy len raz....nedokazem si predstavit zivot bez nehoooooooo
0

#4 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 November 2011 - 09:42

Zuzanka ukáž mu svojím životom, že si si vedomá ,,chýb,, ktoré si urobila vo vašom vzťahu. Nie iba rečami. Ukáž mu svoju silu a nie slabosti (lebo tie si ukazovala doteraz) Nevtieraj sa mu ale keď sa ti ozve tak ho neodmietaj. Verím, že sa ti ozve keď ho prestaneš atakovať. Pochop, že je teraz zranený a každá rana potrebuje čas na to aby sa zahojila.
Každopádne je však na ňom či si dokáže ešte predstaviť teba po svojom boku. Netráp sa však aby si sa mu nestratila z očí. Ber to všetko ako výzvu a buď statočná. Investuj svoju energiu do niečoho úplne iného (práca, šport, koníčky) Aby si nezraňovala teraz aj samu seba.
Zuzanka želám ti veľa šťastia a síl aby si to všetko ustála.
0

#5 Užívateľ je offline   zuzannka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoMartin

Napísal 18 November 2011 - 23:30

Zobraziť článokLarsen, on 18 November 2011 - 09:42, said:

Zuzanka ukáž mu svojím životom, že si si vedomá ,,chýb,, ktoré si urobila vo vašom vzťahu. Nie iba rečami. Ukáž mu svoju silu a nie slabosti (lebo tie si ukazovala doteraz) Nevtieraj sa mu ale keď sa ti ozve tak ho neodmietaj. Verím, že sa ti ozve keď ho prestaneš atakovať. Pochop, že je teraz zranený a každá rana potrebuje čas na to aby sa zahojila.
Každopádne je však na ňom či si dokáže ešte predstaviť teba po svojom boku. Netráp sa však aby si sa mu nestratila z očí. Ber to všetko ako výzvu a buď statočná. Investuj svoju energiu do niečoho úplne iného (práca, šport, koníčky) Aby si nezraňovala teraz aj samu seba.

dakujem velmi pekne za povzbudenie....velmi sa snazim, nepisem mu ani nevolam, v kutiku srdca stale dufam ze mi zavola alebo napise....snazim sa zo vsetkych sil
dal pusu a vela vela peknych slov mi hovoril a teraz sa rano budim sama a je to zleeee......v tomto okamihu mi nezostava nic ineeee len cakat....:( budem bojovat zo vsetkych sil, lebo on za to stojiiiiii:))))))
0

#6 Užívateľ je offline   zuzannka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoMartin

Napísal 18 November 2011 - 23:31

Zobraziť článokLarsen, on 18 November 2011 - 09:42, said:

0

#7 Užívateľ je offline   zuzannka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoMartin

Napísal 18 November 2011 - 23:34

bol tam maly preklep:) chcela som napisat ze je to najhorsie pre mna rano ked sa zobudzam, lebo za tie viac ako tri roky nikdy neodisliel z domu bez toho aby mi dal pusu a vela vela krasnych slov mi hovoril..... to ma povzbudilo, ze to je pre mna vyzvaaaaaaaaaa:)))))))mohlo by to tak bytttt....dakujeeem:)
0

#8 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 19 November 2011 - 00:00

Zuzanka keď sa neozve do 3 týždňov budeš ho musieť ty pozvať na kofolu.
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov