Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: vzťah - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

vzťah Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Evuľa Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 19-November 11

Napísal 19 November 2011 - 15:18

Už odmala som snívala o mojom budúcom partnerovi, tzv. princovi na bielom koni. Dnes mám 20 rokov,za sebou dva krátke vzťahy, no pred rokom vstúpil do môjho života ON. Spoznali sme sa na jednej párty, ktorú organizovala moja kamaratka, ktorá pozvala jej kamaráta a ON bol jeho kamarat (troška zložité :D). Musím povedať, že mi hneď akosi padol do oka, ale videli sme sa prvýkrát, tak som tomu nevenovala až takú pozornosť. Len tak sme nezáväzne konverzovali do skorých ranných hodín. Ja som školu na druhý deň mala až poobede, takže mne ten nočný žúr nejako neprekážal, ale ON mal školu ráno o ôsmej, a ja som si HO doberala, že určite ráno nevstane, keďže sme toho trošku aj popili:). A ON mi navrhol stávku, že keď ráno vstane,a o 7 mi prezvoní, že pôjdeme spolu na rande. A ja presvedčená o tom, že nevstane, a aj keby vstal, určite zabudne na nejaké prezvonenie, som stávku prijala.
NA druhý deň ráno som sa zobudila na JEHO prezvonenie. A tak som chtiac, či nechtiac na rande šla.Bolo celkom príjemné, na konci som dostala samozrejme pusu. A bol z toho vzťah.
Dnes sme spolu vyše roka, no ja sa niekedy v tomto vzťahu necítim dobre. Vadia mi niektoré veci, napr.
keď sme spolu obaja na intráku, niekedy sa nevidíme každý deň, a pritom školu nemávame od rána do večera,
alebo keď sme každý doma, napríklad teraz skoro na 5 dní, a on sa celý ten čas ani neozve, pokiaľ mu nenapíšem ja neodpíše
na víkend, aby sme boli spolu ostane len výnimočne(aj to s dlhým prehováraním), ale keď ho zavolajú kamaráti na nejakú party, ostane bez rozmýšľania,
mohla by som tu menovať ďalšie veci, ale to radšej nebudem. Keď mu niečo na túto tému poviem, hneď sa urazí a následne sa pohádame.
Neviem čo mám robiť, prajem si aby tento vzťah už vyšiel, aby to neskončilo ako tie predtým. Snažím sa dávať do toho vzťahu všetko, ľúbim ho, ale v istých veciach mi vôbec nerozumie :/
0

#2 Užívateľ je offline   Kattie Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 18-August 11

Napísal 19 November 2011 - 18:46

Práve si definovala problém, v tvojej poslednej vete: snažím sa robiť všetko. Nesnaž sa. Podľa mňa si sa stala tak trošku od neho závislou /nechcem ťa urážať, vôbec to tak nemyslím/, a to by sa v zdravom vzťahu stávať nemalo. Nemala by si ho prehovárať keď nechce. Pochop, že nemáš bojovať ty o neho, ale on o teba. Lenže on si je tebou príliš istý, a začínaš ho nudiť. Sprav niečo, čo nečaká. Choď von bez neho večer. Neozvi sa mu. Proste, zariaď si život tak, aby pocítil, že nie si na neho odkázaná, že sa vieš zabaviť sama a perfektne si usporiadať voľný čas. Že si v kolektíve žiadaná atď...buď trochu tajomná, nech ťa nemá prečítanú ako na dlani. Buď takou, akou si bola, keď ťa spoznal...vtedy si sa mu páčila a vtedy o teba bojoval...
0

#3 Užívateľ je offline   Evuľa Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 19 November 2011 - 19:37

Zobraziť článokKattie, on 19 November 2011 - 18:46, said:

Práve si definovala problém, v tvojej poslednej vete: snažím sa robiť všetko. Nesnaž sa. Podľa mňa si sa stala tak trošku od neho závislou /nechcem ťa urážať, vôbec to tak nemyslím/, a to by sa v zdravom vzťahu stávať nemalo. Nemala by si ho prehovárať keď nechce. Pochop, že nemáš bojovať ty o neho, ale on o teba. Lenže on si je tebou príliš istý, a začínaš ho nudiť. Sprav niečo, čo nečaká. Choď von bez neho večer. Neozvi sa mu. Proste, zariaď si život tak, aby pocítil, že nie si na neho odkázaná, že sa vieš zabaviť sama a perfektne si usporiadať voľný čas. Že si v kolektíve žiadaná atď...buď trochu tajomná, nech ťa nemá prečítanú ako na dlani. Buď takou, akou si bola, keď ťa spoznal...vtedy si sa mu páčila a vtedy o teba bojoval...

0

#4 Užívateľ je offline   Evuľa Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 19 November 2011 - 19:41

musím povedať, že si mi touto odpoveďou celkom pomohla, a hlavne som si uvedomila, že máš z časti úplnu pravdu. Skúsim na tom popracovať :)
0

#5 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 19 November 2011 - 23:07

Tiez suhlasim s Kattie. Ked ho uz musis prehovarat aby s tebou cez vikend ostal na intraku - to o niecom svedci. Pises, ze sa hned uraza..asi nie je vyzrety na vztah s tebou.

PS Mas 20 rokov, no poviem ti rovno..princ na bielom koni neexistuje :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 19 November 2011 - 23:56

Evuľa tvoj vzťah je taký jednostranný.Pre teba to je vzťah, ale ty si preňho len kamarátka.
Vieš nerozumie ti lebo neprišiel ako ten princ, on ta len prezvonil a vyhral stávku.
0

#7 Užívateľ je offline   Kattie Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 18-August 11

Napísal 20 November 2011 - 00:00

Zobraziť článokautor, on 19 November 2011 - 23:56, said:

Evuľa tvoj vzťah je taký jednostranný.Pre teba to je vzťah, ale ty si preňho len kamarátka.
Vieš nerozumie ti lebo neprišiel ako ten princ, on ta len prezvonil a vyhral stávku.

no tak toto bolo vcelku drsné....
0

#8 Užívateľ je offline   Evuľa Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 20 November 2011 - 10:50

ďakujem za postrehy... len potom už tomu vôbec nerozumiem, tvrdí mi že ma ľúbi, ale nútiť ho do ničoho nebudem... som toho názoru že vzťah nemá mať kažy, ale iba ten , kto si ho zaslúži. A možno to je aj tým, že je si istý, že ho nepustím k vode...
0

#9 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 20 November 2011 - 13:41

Evuľka keby ťa ľúbil tak by sa snažil voľný čas tráviť s tebou.Vieš vraví že ťa ľúbi ale čo si naozaj myslí nevieš a ani sa nechová ako zaľúbený.Nemusíš ho posielať k vode, neuháňaj ho začni žiť, svoj voľný čas si plánuj bez neho a on si ani nevšimne že nemá priateľku.
0

#10 Užívateľ je offline   Evuľa Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 28 November 2011 - 21:28

myslela som že sa to po víkende zmenilo, no dnes mi povedal veci, ktoré ma trápia :( vzťah by mal byť o kompromisoch, no čakam že pokiaľ spravím kompromis ja, spraví ho aj on, lenže on kompromisy robiť nevie :/
0

#11 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 29 November 2011 - 00:19

Evuľka ty tie rady čo ti tu píšeme neberieš vážne.Píšeš že on kompromisy robiť nevie.
Pokiaľ si ty tá snaživá uháňaš ho a dobiehaš za ním, on nepotrebuje nič riešiť kompromisom.
1

#12 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 30 November 2011 - 00:33

Osobne si myslim, ze takyto vztah skonci. Skor ci neskor...bohuzial.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov