Co si myslite o chalanoch ktori su az prilis viazani na svojich rodicov,konkretne na matku?Je podla vas normalne,ak matka vola synovi kazdy den co robi a ci ma co jest?Je normalne ak sa rodicia staraju do synovho vztahu az tak,ze sa mesiac nebavia s jeho partnerkou za to ze videli hadku medzi nimi?Dakujem za vsetky nazory a skusenosti....
Strana 1 z 1
Vztah mamicka-synacik
Napísal 19 November 2011 - 23:13
Jedna sa stale o tohto chalana??
Ak je jedinacik tak je to zcasti normalne. Celkom urcite vsak nie je normalne, ked sa rodicia staraju do vasho vztahu. Jemu to asi tak vyhovuje a kasle na to. Spytaj sa sama seba, ci chces chodit s chlapom alebo s chlapcom
martina9m9, on 13 November 2011 - 20:19, said:
Ahojte, prosím poradte mi.
Mám priatela zhruba 3 mesiace.Rozumieme si a mame sa radi.Vadi mi na nom len jedna vec.Niekedy s ami neozyva a neviem kde je a co robi.Dnes som mu nasla sms-ky od dvoch zien ktorym sam pisal,ze sa cche stretnut.Neviem co si mam o tom mysliet.Nic mi o tom nepovedal ze bol s niekym inym vonku.Ak by to bolo take nevinne preco mi to taji?
Poradte...Mam s nim zostat?Ma niekto podobne skusenosti?Ako to riesite?
Dakujem
Mám priatela zhruba 3 mesiace.Rozumieme si a mame sa radi.Vadi mi na nom len jedna vec.Niekedy s ami neozyva a neviem kde je a co robi.Dnes som mu nasla sms-ky od dvoch zien ktorym sam pisal,ze sa cche stretnut.Neviem co si mam o tom mysliet.Nic mi o tom nepovedal ze bol s niekym inym vonku.Ak by to bolo take nevinne preco mi to taji?
Poradte...Mam s nim zostat?Ma niekto podobne skusenosti?Ako to riesite?
Dakujem
Ak je jedinacik tak je to zcasti normalne. Celkom urcite vsak nie je normalne, ked sa rodicia staraju do vasho vztahu. Jemu to asi tak vyhovuje a kasle na to. Spytaj sa sama seba, ci chces chodit s chlapom alebo s chlapcom
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať