Ahojte, Rok aj nieco som bol vo vzťahu ktory nahle skoncil. Jedného dňa povedala, že jej musím dať čas, že si všeko musí prejst hlavou, lebo v poslednom mesiaci to bolo na nu velmi veľa. Čas som jej dal, tento čas ked sme neboli spolu si vyplňovala chodením z druhým a ja som o tom nevedel. Dozvedel som sa to az od jej najlepsej kamaratky, ani mi to nevedela povedat priamo do oci, ale zakrývala to výhovorkami o psychike a pod. Viacero znamych, kamaratok mi hovorí že to muselo pokračovať dlhšiu dobu, a nie obdobie ked ste boli od seba. Dost ma to vzalo a dosť ťažko sa dostavam cez toto obdobie. V meste v ktorom teraz byvam je dosť malé na to aby sme sa nestretli. Ako sa mam pozriet do oci žene ktora možno rok bola so mnou s vypočítavosti a tvrdila ze ma ma rada, často si dávam otázku ci to bolo z jej strany úprimné. Ved tato zena mala uz svoje roky a dúfam že 28 ročná žena musí už vediet čo chce, rozpravali sme sa aj o založení rodiny,deťoch. Stale ju mám velmi rád, ale rozchod bol velmi nepríjemny a padli tam aj slova ktoré v záchvate zlosti by som nikdy nenapísal alebo nepovedal. To bolo po telefonáte keď som sa dozvedel že chodi s druhým. Ten dotyčný je povedzme trocha pri peniazoch. Vzdy som si zarabal poctivou pracou, ale vidim že dneska peniaze, a majetky menia ludí. Je to vraj na nej s kým ona chodi a mám jej dať pokoj. To boli posledné slová ktoré patrili mne. Zatiaľ ma nic nebaví, stale ju mam ešte v hlave, všetky veci, fotky darčeky sú už dávno v koši aby mi ju nic nepripomínalo. Spomienky však človek nevie vymazať, a tie prídu v tej chvíly keď to najmenej čaká. V jednej mudrej knihe sa píše že človek by mal odpustit osobe ktorá mu ublížila, pretože nenávisť a pomsta ho bude rozožierať z vnútra. Zatiaľ odpustiť nedokážem, časom určite ale viem že keď ju náhodou stretnem budem sa tvarit ako keby vobec neexistovala a všetkú úctu ktorú mala u mna uz stratila.
Strana 1 z 1
Koniec vzťahu
Napísal 27 November 2011 - 17:09
som síce mladší ako ty ale podobné veci sme zažili viacerí...Ked sa dotyčna takto zachovala tak to z jej strany nikdy nebola skutočná láska a čiže rozhodne si ty zaslúžiš lepšiu. Stretávanie svojich ex po rozchode je to najhoršie ale časom sa to všetko napraví. Ked sa takto zachovala tak ani nemáš čo lutovať, jednoducho to nebola férová žena.
Napísal 28 November 2011 - 06:55
Pozri kamo, ja som sa take veci podozvedal skoro po mojom desat rocnom vztahu, este do oci mi tvrdila po rozchode ( ja som sa s nou rozisiel) ako ma miluje a uz v tom case mala druheho. A to este v case rozchodu, ked mi vyplakavala aka som jedina laska jej zivota, som sa pre zmenu dozvedel ze za posledne roky tuzila po niekom druhom. Vies co som spravyl? ziadne telefonaty, ziadne sceny ani slova, pousmial som sa s tym ze chvala bohu ze som v tom vztahu neostal. Neboj pride dalsia, ktora si bude vazit vztah ktory spolu mate a na tuto rychlo zabudnes.
Napísal 28 November 2011 - 20:01
Ja si vysoko vážim ženu - dámu, ktorá má v hlave jasno a drží sa svojho partnera a aj keby nahý muži ako dážď z neba padali, tak odolá pokušeniam ako hrdá to dáma pre svojho partnera. Som nesmierne hrdý na ženy, ktoré sa dokážu povzniesť nad malichernosťami dnešnej doby a kráčujú hrdo a vzpriamene svojím životom neraz nesúc neľahké bremeno svojho osudu, ale koľké z dnešných žien sú takéto? Bohužiaľ dnešné ženy nemajú v sebe hrdosť, sú to iba lacné zlatokopky, ktoré sa ženú za hmotou a strácajú kontakt s citom a keď tú vytúženú hmotu nadobudnú, tak zistia, že tá hmota ich vlastne ničím nenaplnila, nič nepriniesla, ba práve naopak, veľa im vzala.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať