Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Verit? Neverit? To je otazka .... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Verit? Neverit? To je otazka .... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   omastek Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 15-February 11
  • Bydliskonepoviem :D

Napísal 29 November 2011 - 00:29

Mam problem so zenou. Nechce sa mi vazne toho privela rozpisovat lebo to dost boli stale. Co robit v pripade ak ma priatelka pocas 2 a pol roka podviedla pricom neslo iba o jednorazove zalezitosti. O tom ze by to boli sexualne vztahy sa vraviet neda. Ako jej mam znova uverit. Uz je dlhsia doba klud a dobre sme znova stastny ale co robit ked neviem ako jej mam verit a nedoverujem jej ze to nespravi znova ?
0

#2 Užívateľ je offline   23jahodka23 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 28-November 11

Napísal 29 November 2011 - 14:06

Zobraziť článokomastek, on 29 November 2011 - 00:29, said:

Mam problem so zenou. Nechce sa mi vazne toho privela rozpisovat lebo to dost boli stale. Co robit v pripade ak ma priatelka pocas 2 a pol roka podviedla pricom neslo iba o jednorazove zalezitosti. O tom ze by to boli sexualne vztahy sa vraviet neda. Ako jej mam znova uverit. Uz je dlhsia doba klud a dobre sme znova stastny ale co robit ked neviem ako jej mam verit a nedoverujem jej ze to nespravi znova ?

S tym neurobis nic , take rany sa dlho hoja , mne sa stalo to iste , este to nemam vyriesene lebo to bolo len pred 2 dnami a tiaz neviem co dalej..
0

#3 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 30 November 2011 - 00:05

Chlape, daj sem tvoju priateľku a poviem jej nech podvádza tak aby si na to neprišiel lebo ti to ubližuje.
Omastek, neviem koľko je to späť si tu napísal že ťa priateľka podviedla. Potom si to vymazal a napísal že niekoho pobozkala.
Omastek verím že si dobrý človek preto sa tá priateľka pri tebe drží ale máš priateľku ktorej keď sa niekto páči chce si sním užiť, je to baba lovec.
Ona vie že ty ju máš rád, že ťa ukecá a ty jej vždy odpustíš.Každý by ju už dávno poslal preč.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov