Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: je recept na to ako si ziskat chlapa? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

je recept na to ako si ziskat chlapa? chcem si ho ziskat no bojim sa ,ze sa stane opak, ze ho odplasim Ohodnotiť článok: ***** 1 Hlasov

#1 Užívateľ je offline   domcatko1991 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 29-November 11

Napísal 29 November 2011 - 22:27

Mam za sebou 4 rocny vztah s muzom s ktorym mam dieta. Prestali sme si rozumiet a tak sme sa rozisli. Bola som sama pol roka, ked som sa spoznala s chlapom cez internet. Po niekolkych spravach sme sa dohodli, ze sa stretneme. V spravach som mu napisala, ze ak chce noc somnou prezit v posteli tak radsej nech ani nechodi. NEODRADILO HO TO. Vraj sa somnou chce len spoznat. Kedze byvam sama s dcerkou tak stretnutie bolo u nas doma. Mala som vseliake pocity no ani by som nepomyslela na to co sa vtedy stalo. Rozpravali sme sa len hodinu, potom sme slova odlozili a nastali skutky. stale mi v hlave zneje veta ktoru mi povedal 3 krat , hned po prvom bozku. " Naozaj to chces, nechcem spravit nieco pre co by som ta uz nikdy nemal vidiet." Tato veta bola ta najkrajsia aku som vo svojom zivote pocula. No ja som to nemohla nechat tak, ved ma strasne pritahoval a este stale pritahuje. O 4 rano uz musel odijst koli tomu ze byva 57km odomna kde aj pracuje a v ten den zacinal o pol 6. Velmi som si to vazila, a myslela som si ze mu na mne asi trochu zalezi. Medzi prvym a druhym stretnutim ubehlo 5 dni. cez ne sme si pisali a volali. No vzdy som musela zacat ja. Nikdy mi sam od seba nezavolal. Malo kedy cez den mal na mna cas, len vecer sme boli v kontakte. Druhe stretnutie bolo rovnake, no netrvalo dlho lebo sa musel ponahlat za rodinou. Nieco sa proste stalo. Ostatne stretnutia boli podobne. No po druhom som k nemu zacala nieco citit. Bolo mi to velmi cudne. Moje otazky vhlave zneli : Tak skoro? Je to len preto ze tuzim aby ma niekto mal rad ? Je to skutocne? Je to len iskra? Bude z toho nieco viac? a rozne ine ....Ked chodieval von, vzdy ma zaujimalo s kym a kde ide no nikdy som mu na to nic nepovedala lebo som na to nemala pravo .. No on mi to vzdy sam od seba vysvetlil. Bojim sa ze sa spravam prilis otravne ... Chcem si ho ziskat nie stratit.. ako to mam spravit .. ??? Je nejaky recept na to ako si ziskat lasku chlapa ? Musim podotknut ze vzdy sa medzi nami nieco stalo ale nikdy to nebol sex. co sa stane ked hodostane ? bude este stale o mna stat ? Citim sa ako 15 rocne dievca ktore je po prvy krat zalubene.
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 30 November 2011 - 19:57

Domcatko koľko máš rokov ty a koľko on?
Recept nemám buď tá iskra preskočí alebo nepreskočí.Nepreháňaj to z volaním, uhnať sa to nedá.Čo sa týka sexu buď zatiaľ zdržanlivá. Aby sa nestalo že to bude priateľ len do postele, ktorý ti bude vravieť že ťa ľúbi keď bude vedľa teba ležať ale po ďalšie rande si na teba nespomenie,to nechceš.Tu skôr pomôže vytrvalosť.
No už viem čo pomôže, tvoja dcérka.Miesto rande vo dvojici choďte na prechádzky,alebo malé výlety ALE v trojici.Takže jeho návštevy organizuj tak aby ste mohli ísť z malou von.Musí sa spriateliť s tvojou dcérkou. Keď si ju obľúbi je aj tvoj.Verím že takto ho získaš.
Domcatko je tu ešte jedno ALE ako matka hneď spoznáš alebo vycítiš ako na malú pozerá.Myslím či by ju bral ako svoju alebo bude navždy cudzia. Tu sa kompromis urobiť nedá, buď sa časom zamiluje do vás oboch alebo nech ide.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov