Ahojte uz rok som tu nebola , prečo?
že by som nemala problemy ? Ale mala , len som sa bala - hanbila prist tu ..prečo ? všetci ste mi radil pomahali a aj tak som urobila po svojom .. Za toho týpka ktorého som tu milionkrat riešila som sa nakoniec vydala... je tomu rok čo sme manželia... máme byt , ktorý mi bol vykricany ze na namo nic nerobim a pritom som aj ja tam bola kazdy den a makala , zbijala , kopala... ale aj to prešlo a už v tom byte bývame ... začali sme sa snažit o malinke , ale zatial sa nepodarilo ... Ale k veci :
máme tu znamych , ktorý sa netaja tým že on ju podvadza , ona mu to toleruje lebo vie že miluje iba ju.. ta holcina je trochen aj - aj - robila mi navrhy ako by si to zo mnou chcela rozdat , potom aj jej manzel... samozrejme som vsetko zatrhla , povedala som ze na to niesom a vsetko slo dalej a vpohode, az : raz sme popijali , a moj mm stal v kuchyn z nou a obimal ju , vyletela som von z bytu ,jej manzel dosiel za mnou ze co blaznim ze si to len namyslam ... uverila som .. ved som pila , mozno som fakt prehanale... ale nie cez vikend boli u nas , bavili sme sa zapijali meniny ... ja som s nou sla vonku fajcit mm dosiel za nami , jej zacalo zase hrabat , zase mi zacala vyznavat lasku a chytila ma za kozy , ked som sa odtiahla vsimla som si ze on ma ruku pod jej suknou a obchytkava ju .. odisla som dnu , oni po chvilke za mnou a nic .. tak som sa jej opytala na rovinu a ona ze to bolo viac krat ale ze k sexu nedoslo.. v ten den som to neriesila , rano dosiel mm a spytal sa ci sa hnevam a povedal prepac .. a potom z neho len vyslo ze mohol navrhnut trojku...cely den som sa z nim nerozpravala , na druhy den ked som dosla z prace a opytala sa ho co to malo znamenat tak mi povedal ze mi to vysvetloval vcera a tot vsio.. tak som si zbalila veci , zavolala odvoz a chcela ist prec , tak vstal z postele ze co akoze vystrajam , zacal sa vykecavat na alkohol a ked som mu povedala ze to nebolo prvy krat tak tostal ako obareny , klakol , prosil vyznaval lasku ... povedala som mu ze potrebujem byt sama a odisla som , na druhy den som dosla domov a nic a nic je uz tretí den .. samozrejme ze ako zenska som mala narazku na neveru ale aj tak nic .. neviem co mam robit ... to akoze nemien prist , zabojovat nic ? Co mam robit ako ho vytrestat alebo čooooo ?
Strana 1 z 1
nevera ?
Napísal 02 December 2011 - 00:48
Iizi to čo tu píšeš to nieje o láske, manželstve, o hodnotách vzťahu, rodine. Toto je zoologická záhrada.
Nepíšem preto aby som poradil a pochybujem že niekto nejakú radu dá lebo každý človek ktorý sa cíti ako človek by povedal tu sa dá len odísť preč. Zabudnúť, a niekde inde začať znova.Ja vždy vravím sex potrebujeme, nepohoršuje ma keď nejaký pár chce niekoho do trojky ale nie takto že príde návšteva popijeme a ráno ani neviem čo sa v noci udialo.
Čo ma tu zaujíma? Toto fórum číta dosť ľudí.Píšeš tam že vaši známy sa netaja tým že on ju podvádza a jej to nevadí.
Lebo ja nepoznám ženu ktorej by to nevadilo.Buď mu ona zahýba 10 krát viac, alebo je tak bohatý že jej to je jedno, lebo ona si žije svoj život a hraje sa na vernú manželku.
Som zvedavý či sa nájde žena ktorá sem napíše že jej manžel zahýba a jej to je jedno.
Nepíšem preto aby som poradil a pochybujem že niekto nejakú radu dá lebo každý človek ktorý sa cíti ako človek by povedal tu sa dá len odísť preč. Zabudnúť, a niekde inde začať znova.Ja vždy vravím sex potrebujeme, nepohoršuje ma keď nejaký pár chce niekoho do trojky ale nie takto že príde návšteva popijeme a ráno ani neviem čo sa v noci udialo.
Čo ma tu zaujíma? Toto fórum číta dosť ľudí.Píšeš tam že vaši známy sa netaja tým že on ju podvádza a jej to nevadí.
Lebo ja nepoznám ženu ktorej by to nevadilo.Buď mu ona zahýba 10 krát viac, alebo je tak bohatý že jej to je jedno, lebo ona si žije svoj život a hraje sa na vernú manželku.
Som zvedavý či sa nájde žena ktorá sem napíše že jej manžel zahýba a jej to je jedno.
Napísal 02 December 2011 - 08:51
Vieš možno je to tým , že ona jedno babo ma od druheho , on si ju vzal ked uz bola v tom a potom mali druhe spoločné .. Ona ma tiež zvratene chute ... citala som vela o nevere a stale som sa docitala , že ak zena dlhsie provokuje , je velmi male % muzov ktore odolá.. Týmto ho nechcem obhajovat , ale nechápem jeho správanie .. predomou mal 5 rocný vztah , neklapalo to tak to ukoncil... Tak preco zotrvava v nasom vztahu ? O čom to je ... Ked milujem neublizujem , ked nenávidim tak s tým človekom niesom...tak čo teda ?
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 02 December 2011 - 18:02
iizi.Keď som býval na bytovke tiež sme mali známych s ktorými sme sa často navštevovali.S ním som sa poznal zo základnej školy.Tiež sme hrávali rôzne hry, oslavovali, pomáhali si pri rôznych prácach aj o sexe toho nakecali ale nikdy som si voči jeho manželke nič nedovolil.Jednoducho je to žena ktorú si vážim a je to žena dobrého kamaráta.
Položila si zaujímavú otázku...Tak prečo zotrváva v našom vzťahu...To sa musíš ty zamyslieť komu a prečo vyhovuje vzťah ktorý máš.V čom je tvoj manžel taký dobrý keď si si ho zobrala? Kto je pre koho výhra?
Položila si zaujímavú otázku...Tak prečo zotrváva v našom vzťahu...To sa musíš ty zamyslieť komu a prečo vyhovuje vzťah ktorý máš.V čom je tvoj manžel taký dobrý keď si si ho zobrala? Kto je pre koho výhra?
Napísal 05 December 2011 - 00:47
autor, on 02 December 2011 - 18:02, said:
To sa musíš ty zamyslieť komu a prečo vyhovuje vzťah ktorý máš.V čom je tvoj manžel taký dobrý keď si si ho zobrala? Kto je pre koho výhra?
Noo autor, vidim to tak, ze pre izii je asi az prilis dobry aby ho s prepacenim poslala do prdele. Kazda normalna zena by uz z takehoto vztahu odisla. Alkohol je vyhovorka. Bud radsej rada, ze nemieni prist a nezabojuje. To ze ti navrhol trojku uz nieco znamena. Mozno ta uz s nou podviedol. Sa zobud!!
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 07 December 2011 - 09:09
Terrorrunner, on 05 December 2011 - 00:47, said:
Noo autor, vidim to tak, ze pre izii je asi az prilis dobry aby ho s prepacenim poslala do prdele. Kazda normalna zena by uz z takehoto vztahu odisla. Alkohol je vyhovorka. Bud radsej rada, ze nemieni prist a nezabojuje. To ze ti navrhol trojku uz nieco znamena. Mozno ta uz s nou podviedol. Sa zobud!! 
Tiež si to myslím :-( A netlc ma po hlave tým kladivom :-) Dost vela som v poslednom case studovala o nevere , ono vy chlapi ste dajaky divný , sice aj ženy - ale vy mate potrebu si dokazovat že viete este zviest ... aj ked ste spokojny vo vztahu , dalsi druh nevery je v tom ze vas laka nieco nove
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 09 January 2012 - 23:36
iizi, on 07 December 2011 - 09:09, said:
Tiež si to myslím :-( A netlc ma po hlave tým kladivom :-) Dost vela som v poslednom case studovala o nevere , ono vy chlapi ste dajaky divný , sice aj ženy - ale vy mate potrebu si dokazovat že viete este zviest ... aj ked ste spokojny vo vztahu , dalsi druh nevery je v tom ze vas laka nieco nove
ja jsem mlada zena a taky me laka "neco nove" :-)) myslim si, ze to neni o veku ani o tom, jak moc jsme ve vztahu spokojeni, i kdyz, po dlouhem manzelstvi uz muze zavladnout stereotyp. asi je ale podstatny rozdil "dokazat si nekoho svest" a jit se s nim pak vyspat ...
podle tveho prispevku mam dojem, ze ho to s tebou v posteli nejak uz nebere - spali jste spolu driv, jak casto, jakym zpusobem? tyto otazky bych si na tvem miste polozila. samozrejme nerikam, ze mas za nim jit. to, co udelal, je proste -- ja nevim... bavili jste se o tom uz predtim (o sexu ve trech)? pokud ano, vedel o tvem nesouhlasu? mam z toho celkove pocit, ze jste se o sexu nejak moc spolu otevrene nebavili - protoze jinak bys o techto jeho fantaziich musela vedet. ale to je tak trochu problem.
jinak je asi jasne, ze ted zjistil, ze ti to vadi, mozna si predtim nebyl jisty, ale ani tak ho to samozrejme neomlouva. kdyz ONA chtela, aby ses taky zapojila, tak nemohli se oni dva spolu domluvit, ze se te pokusi taky zapojit? .. akorat se jaksi zapomneli "zeptat", jestli ti to vadi.... coz je tak to jedine, co by se mohlo dat "akceptovat" diky tomu alkoholu... no nevim, kazdopadne tvou reakci chapu, ze jsi byla sokovana -- to je prave tim, ze jste se o tom nikdy nebavili a ted najednou prislo "na vec" - dost neohleduplne!
jako asi takto - v soucasne situaci nemuzes delat nic. dolezat za nim je blbost, cekat na neho taky blbost. zkusila bych si nechat pauzu, at si to nejak zatim vyresi, ty se zkus zamyslet nad vasim vztahem, nad temi znamymi - a pak se o tom nejak pobavit. netusim, jake mas preference, ale odhaduji, ze si zname do postele tahat nechces. bud se dejte dohromady a preruste kontakt se znamymi (a vic se bavte o sexu.. ) anebo se rozejdete, pokud se nebudete moct na nicem dohodnout. ja si myslim, ze cela tato situace by nenastala, kdybyste si byli doopravdy "blizci".
Napísal 09 January 2012 - 23:41
iizi, on 07 December 2011 - 09:09, said:
mně z tvýho povídání nepřipadne, že jde o nevěru. Pokud jsem to pochopil dobře, tak vaši známí chtěj skupinovej sex a chtěj ho mít s váma !! A tvůj manžel je pro, kdežto ty proti...
to rozhodně není nevěra..
Nechápu, že jste si o těchto sexuálních fantaziích a preferencích nepopovídali dřív. Pro tebe je zřejmě sex něco, co má být vázáno výlučně na partnerský vztah, tvůj manžel a vaši známí maj asi názor poněkud liberálnější.
Kromě zjevné rady - přerušit kontakt se známými - nevím, co poradit (snad jen druhou zjevnou radu - přestat se snažit o malý, dokud tohle nevyřešíte).
Snad to bude výstrahou pro ostatní, aby si o těchto věcech (sexuální fantazie, názory na nevěru atd.) popovídali dřív než uzavřou manželství (optimálně dřív než spolu začnou nějak víc chodit).
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať