Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: moj priatel masturbuje, mne chyba sex - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

moj priatel masturbuje, mne chyba sex Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Deniska10 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 01-December 11

Napísal 01 December 2011 - 16:23

som s priatelom teda snubencom 8 mesiacou, problem je ze sex mame asi 1-2x do mesiaca, co mne nestaci z minulych vztahou som bola zvyknuta na nieco ine..
vcera sa mi priznal ze masturbuje asi 1x za tyzden, chcela by som len vediet ci sa s tym niekto stretol.. a ako ste to riesili nemyslim si ze je to velky problem ale ked to je takto teraz neviem si to predstavit o niekolko rokov...
0

#2 Užívateľ je offline   Deniska10 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 03 December 2011 - 16:08

ahoj autor, nemozem povedat ze sa idem roztrhnut aby som ho dostala do postele. zo zaciatku bolo vsetko ok potom si zmenil pracu kde pracoval 6dni v tyzdni od 9rana do noci takze som to neriesila a chapala ze je unaveny ale teraz pracuje iba rano takze okolo 1 je uz doma.. ja tiez pracujem ale vacsinou vecer a ked je prilezitost ze mame spolocne volno vzdy mu navrhnem spolocny vecer, vecera ,film.. len my dvaja ale to sa vzdy zmeni na to ze k nam pridu jeho kamarati takze aj tak na koniec idem do postele sama. to ze mi chyba sex on vie, povedala som mu ze by mi to stacilo 1-2x v tyzdni ale je to stale to iste.. po poslednom sexe som znova vytiahla tuto temu a narovinu som sa ho spytala ci masturbuje a povedal 1-2x v tyzdni. ja som mu ani nedokazala nic povedat, chcela som plakat.. ja proti masturbacii nic nemam ale preco masturbuje viac ako ma so mnou sex? citim sa pre neho nepritazlivou a to ked idem sama po ulici muzi si odo mna pytaju cislo, pozyvaju ma na rande.. dokonca moji znamy mi povedali ze keby som volna ucite by sa o mna snazili.. ale aj tak mi s nim je dobre. nezakladam nas vztah na sexe ale vsimla som si ze ked nemame sex, vyhasina vo mne ta vasen a pripadam si ako v kamaradskom vztahu ... fakt neviem ako ta dopadne, uz som aj rozmyslala ze by sme si urcili 2dni v tyzdni urcene na sex ale taketo dohody by skor mali riesit moji stary rodicia a nie ja..
0

#3 Užívateľ je offline   mato82 Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 30
  • Dátum registrácie: 26-December 10

Napísal 03 December 2011 - 19:54

Zobraziť článokDeniska10, on 03 December 2011 - 16:08, said:

ahoj autor, nemozem povedat ze sa idem roztrhnut aby som ho dostala do postele. zo zaciatku bolo vsetko ok potom si zmenil pracu kde pracoval 6dni v tyzdni od 9rana do noci takze som to neriesila a chapala ze je unaveny ale teraz pracuje iba rano takze okolo 1 je uz doma.. ja tiez pracujem ale vacsinou vecer a ked je prilezitost ze mame spolocne volno vzdy mu navrhnem spolocny vecer, vecera ,film.. len my dvaja ale to sa vzdy zmeni na to ze k nam pridu jeho kamarati takze aj tak na koniec idem do postele sama. to ze mi chyba sex on vie, povedala som mu ze by mi to stacilo 1-2x v tyzdni ale je to stale to iste.. po poslednom sexe som znova vytiahla tuto temu a narovinu som sa ho spytala ci masturbuje a povedal 1-2x v tyzdni. ja som mu ani nedokazala nic povedat, chcela som plakat.. ja proti masturbacii nic nemam ale preco masturbuje viac ako ma so mnou sex? citim sa pre neho nepritazlivou a to ked idem sama po ulici muzi si odo mna pytaju cislo, pozyvaju ma na rande.. dokonca moji znamy mi povedali ze keby som volna ucite by sa o mna snazili.. ale aj tak mi s nim je dobre. nezakladam nas vztah na sexe ale vsimla som si ze ked nemame sex, vyhasina vo mne ta vasen a pripadam si ako v kamaradskom vztahu ... fakt neviem ako ta dopadne, uz som aj rozmyslala ze by sme si urcili 2dni v tyzdni urcene na sex ale taketo dohody by skor mali riesit moji stary rodicia a nie ja..

Ahoj, napisala si to velmi pekne, uplne Ta chapem, viem sa vzit po podobnej situacie, ale neviem Ti poradit, lebo rozmyslam sam nadtym co by som urobil ja.
Vies, myslim si, ze cas ukaze vsetko. Ak z teba opadne vasen, odides sama, lebo si uvedomis, ze sa k sebe nehodite a potrebujes nieco ine...alebo to moze skoncit tak, ze on ked uciti, ze to neriesis zacne premyslat preco to neriesis a mozno zacna opat prejavovat viac snahy....ak zacne premyslat ci Ta takto nestaca.
Skus to neriesit, uzivaj si chvile s nim, mozno ked sa bude citit volnejsie zacne sa snazit a mozno ako sama vidis, moznosti je viac.
Drzim palce!
0

#4 Užívateľ je offline   Deniska10 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 03 December 2011 - 21:33

ahoj mato82, mozem sa ta spytat ked si napisal ze sa dokazes vzit do rovnakej situacie myslel si ze prezivas nieco podobne?mozes mi o tom nieco napisat?ale samozrejme chapem ak nechces.
a do kedy mam cakat? my uz planujeme svadbu a pravdupovediac neviem si predstavit sa s nim rozist kvoly sexu.. alebo myslis ze je to dostatocny dovod? dakujem
0

#5 Užívateľ je offline   mato82 Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 30
  • Dátum registrácie: 26-December 10

Napísal 04 December 2011 - 10:23

Zobraziť článokDeniska10, on 03 December 2011 - 21:33, said:

ahoj mato82, mozem sa ta spytat ked si napisal ze sa dokazes vzit do rovnakej situacie myslel si ze prezivas nieco podobne?mozes mi o tom nieco napisat?ale samozrejme chapem ak nechces.
a do kedy mam cakat? my uz planujeme svadbu a pravdupovediac neviem si predstavit sa s nim rozist kvoly sexu.. alebo myslis ze je to dostatocny dovod? dakujem

neprzivam nic podobne, ale v ramci mojej empatie som sa pri citani skusil vzit do tvojej situacie a viem asi ako sa citis. Myslis, ak sa s nim rozides, nebude to kvoli sexu, ale kvoli pocitu, ze ho dostatocne nepritahujes a to je asi nie prijemny pocit v tak kratkom vztahu. Nepoviem vztah, ktory trva dlho a opadne to.
Preto som pisal daj tomu urcity cas a sama budes citit co s v tebe deje. Zbytocne to potlacat nema vyznam, casom Ti pocit tvojej pritezlivosti bude chybat este viac a ked pises, ze si pohladna, muzi Ta budu stale balit a moze sa stat, ze raz podlahnes a potom to bude ovela vacsi problem, lebo to uz mozes mat deti.
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 04 December 2011 - 12:57

Deniska ja vždy píšem že sex je dôležitý a ty si chceš zobrať chlapa ktorého nepriťahuješ. Ktorý na teba nemá chuť.
Deniska asi každý kto žije v spoločnej domácnosti sa občas poháda.Pár dní sa spí každý v inej izbe alebo chrbtom k sebe, keď je len jedna izba.
Deniska vieš aké je potom krásne udobrovanie? Dokazovanie si lásky?
Keď sa vy dvaja pre nejakú maličkosť pohašteríte už k sebe cestu nenájdete.Ani jeden nebude mať dôvod.
Asi ti tu aj niekto napíše že sex nieje dôležitý, možno pre tvojho priateľa nieje, alebo pre toho čo to sem dá ako radu,ale pre teba to je problém preto píšeš a čakať že čas to nejak porieši tak ja vravím že nie.
Spomínaš svadbu takže ty ten čas nemáš.Vydáš sa a niekto sa do teba zahladí a ty neodoláš, lebo ty si nemôžeš povedať je mi dobre nič mi nechýba.Keď potom z niekym odídeš tak budeš ta najhoršia.
Deniska ste spolu len chvíľu a už priateľ o teba nemá záujem.Nestalo sa niečo že ti prestal veriť?Nedostali sa mu nejaké pletky do uší o tebe? Vieš si kočka chlapi na teba lepia.
Aby som nehľadal len u teba spomínaš tam aj pracovnú dobu.Nezahľadel sa tvoj priateľ do nejakej kolegyni?Teda neviem či nejakú má.
Len hľadám niečo prečo tvoj vzťah nieje ako má byť.
Šťastný chceme byť všetci, chceme prežiť krásny plnohodnotný život, takže ty sa musíš rozhodnúť či sa budeš len tváriť že si šťastná alebo chceš byť naozaj šťastná.
Vieš čo Deniska, povedz tvojim aj jeho rodičom že spolu nespávate a hneď prestanú chystať svadbu, lebo oni ti tiež nepovedia že to nieje problém a neponesieš to bremeno rozchodu len ty. Lebo teraz rodičov klamete.Držím palce.
0

#7 Užívateľ je offline   Deniska10 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 06 December 2011 - 12:36

ahojte :) takze s mojim drahym sme sa o tom poriadne porozpravali a vela veci si vysvetlili a snazili pochopit a spolocne najst rozumne riesenie.. su to 3dni a mozem citit rozdiel.. neviem ako to bude dalej zatial som spokojna a stastna.. :) dakujem vam za rady a budem vas informovat ako pokracujeme v nasom vztahu
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov