Dobrý deň mam 16 rokov (vyzeram omho na starsie na takych 20)chcela by som sa velmi velmi moc poradit.Neviem co mam robit uz placem skoro kazdy druhy den trapim sa,mam dilemu.Pred 2,5 rokmi som prisla na skype,len tak som si prehliadala priatelov a zrazu tam bol on,pan nepoznany(23 rokov).Napisem mu ahoj a ty si kto a takto sme sa zoznamili(potrobnosti su nepodstatne).Klamala som ho vo veku.Po case sme webkovali,bol strasne hamblivy.Navrhol mi,lebo som nemala chalana,ze ci nemam zaujem spoznat jeho kamarata(najlepsieho) a ja že ano.Stretli sme sa no vsak ja som sa zalubila do neho a nie do kamarata.Takto to pretrvavalo.Navrhol mi teda kamaratsvo z vyhodami,kt. som ovšem prijala,aj ked som nevedela čo to zahrnuje.Mala som snim moj 1 sex,bolo to necakane.Bola som neskutocne zamilovana,no sak on nic asi necitil,bal sa vztahu.Raz som pozvala ku nam domov,no sak mamina nechtiac sa spytala,ze ci mu nevadi moj vek a ona sa prieriekla ze mam 14.Takto to pokracovala,velmi som ho sklamala.O par mesiacov somnou chcel chodit jeho najlepsi kamarat,tak som zacala(neviem preco,asi z trucu).Po 2 mesiacoch ma to prešlo.Citila som to ako nikdy predtym.Medzi casom,za tych 2 rokoch som vystriedala 3 chalanov,no šak vždy som sa rozišla snimi kvôli tomuto jednému.Zistila som konecne co sa snim deje ze on mysli na byvalku len oni sa rozisli v dobrom a nqpriek tomu su najlepsi kamarati.To ma strasne sralo.A dodnes ma aj stve.No dnes uz ma priatela a oni su napriek tomu najlepsi kamarati.Dali sme sa jedneho dna v juli dokopy ked bol v anglicku a brata a bolo to krasne,cakala som nanho 1,5 mesiaca dokym prijde domov.No a ked prisiel ten krasny cas,kedy sme sa lubili,no on si ma nevsimal moc.Avsak nasla som v jeho mobile,viem ze je to neslusne ale sralo mato,smsku od byvalky ze stale na nu mysli a tuzi po nej(v case ked sme spolu chodili,no len bol opity).Potom to prestalo,som jej napisala a tak este sa mi vysmiala,ze som male dieta atd.Vobec ju nemusim.Moji rodicia ho velmi dobre poznaju chodi ku nam,su nanho zvyknuty.A vsak nemaju moc nejaku vyhru z neho.Ale prejdime teraz k tomu co ma trapy.Objavil sa moj byvali(ktory ej z dialky asi tak 120km a ma 26rokov),z nicoho nic,na jednom nieco ako skype,rozpraval sa tam s kamaratom a ja som tam pribehla,ze ako sa mas,dovtedy sa mi neozval,bolo to tazke,no on mi vrdi ze ja som jeho Prava,ze vzdy namna myslel,nikdy neprestal,kazdemu kamaratovi o mne hovoril,ako ma lubi,plakal aj pred jeho maminou.Kazdy mu hovoril aby na mna zabudol.No on sa snazil ale to neslo.Toto vsetko sa stalo uz v case ked chodim ja stymto.Je to hrozne tak dlho som cakala na tento vztah a teraz pride clovek,ktory mi znesie aj modre z neba,venuje sa mi,miluje ma zaroven je tomoj najlepsi kamarat,ktory vie o vsetkom o minulosti,buducnosti,nic mu netajim.Teraz to mojmu chalanovi vadi ze si snim pisem,nasiel dokonca aj spravy na skype kt,sme si pisavali,my sa dost doberame,akosi som si uvedomila ze uz tie city niesu to co kedysi.Pocity mam rozhadzane na dve srany na jednu stranu by som strasne chcela najlepsieho kamarata(do ktoreho som zamilovala).Na druhu stranu Milujem (sucasneho) no viem ze zabudnut nanho by bol taky pruser,ze by som si ublizila ako nikdy.Nechcem stratit kmarata len kvoli takejto hluposti.Dokonca sa spolu stretavame sa (pod.) rozumieme si ako nikdy predtym.Mame sa najradsej na svete,dokonca asi ani tohhto sucasneho nemam rada,neobetovala by som prenho tolko,zatohto daj aj ruku do ohna,len aby sa mu nic nestalo.No moj kamarat mi povie vzdy,ze aby som nanho zabudla a bola stastna z chalanom mojim,no to vsak nejde,nevie si predstavit ake je to tazke,pritom si uvedomujem ako ho lubim.Moj chalan mi zase povie ake by to bolo tazke prenho keby sa snim rozidem,ze ma miluje,ze ma opusti len kvoli (nemu) len aby som bola stastna.Prosim poradte mi fakt neviem co uz mam robit mam to take hrozne.Lubim ich oboch.Len prosim ziadne riesenie,ze zabudni na obi dvoch a podobne :/Dakujem :/
lukz a ja.jpg (66.06K)
Počet stiahnutí: 46(ja a priatel)
ja a marko.jpg (232.41K)
Počet stiahnutí: 42 )(ja a najlepsi kamarat)