Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Páči sa mi :) - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Páči sa mi :) Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   dodko Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 04-December 11

Napísal 04 December 2011 - 21:48

Ahojte, som tu nový a chcel by som sa spýtať, páči sa mi jedno dievča, poznáme sa z videnia a aj osobne, ale nekomunikovali sme spolu nejak vaznejsie, iba minule sa namna tak zvlastne usmievala v buse, tak ma ocarila, ze nemozem prestat nanu mysliet :D chcel by som sa s nou pozhovarat, ona je starsia asi o 2-3 roky, ja mam 22 a studujem, ona už pracuje, myslite, ze moze byt v tom problem, neviem ci ma frajera, a to je asi dalsi problem... bo nie som z mesta kde byva, ja tam len studujem... ako to mam nejak nenapadne zistit? vdaka za rady :)
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 04 December 2011 - 23:41

Dodko ty si z nás uťahuješ.Píšeš že sa s ňou poznáš osobne a hľadáš nejaké chodníčky ako sa o nej dozvedieť viac?
Dodko ženám sa páčia chlapi ktorý sa chovajú ako chlapi.To znamená že keď ju stretneš pozdravíš a opýtaš sa jej na všetko čo chceš vedieť.Hlavne sa opýtaj na jej koníčky. Určite ju niečo baví a rozreční sa sama.Odpadne ti snaha o udržanie dialógu a nebaviť sa o počasí.Potom budeš vedieť čo ďalej.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov