Caute, mam takyto problem. V lete som sa zoznamil s jednou babou. Boli sme spolu asi tak tyzden na lodi. Po navrate z tejto dovolenky to bolo super. Sice ona zije a pracuje v UK, ale nejak sme sa dohodoli, ze pridem za nou. Bolo to asi mesiac po tej dovolenke. Za tento cas sme si pisali, ako si chybame, ako na seba myslime, bolo z nej citit, ze je dost namotana. Prisiel cas, isiel som za nou, prezili sme spolu super vikend, same tulenie sa, sex, neznosti proste vsetko. Robili sme si jest, vsetko proste ako dvaja ludia, ktori spolu byvaju. Po tomto vikende som sa vratil domov a stale pokracovalo pisanie ako si chybame,vsetko ako predtym. Ja som to bral najprv ako nejaky ulet, to ked tieto slova pokracovali aj po tej navseteve namotal som sa aj ja. Dohodli sme, ze za nou pridem zase. Presiel zase mesiac. Tyzden predtym ako som k nej mal ist, som jej napisal nieco zle, aj ked viac menej ma trochu vyprovokovala. Za ten tyzden totalne ochladla. Sice sme zase boli spolu, bolo tulenie aj sex, citil som, ze je ovela chladnejsia. Vratil som sa a napisala mi spravu, kde mi viacmenej povedala, ze to bolo pekne, ale ze je koniec. Tak som sa jej prestal ozyvat, ale za dva dni napisala, preco sa s nou uz nebavim.. tak sme si opat zacali pisat, ale len ako kamarati. Takto to vydzralo 3 dni, potom jej napisal, ze som na nu namotany, a trochu sme sa pohadali cez chat...Spociatku sme sa trochu podpichovali, no neskor mi napisala, ze ma sexu dost (neviem ci to myslela vazne, ale to je fuk). Tak na to som reagoval, ze sme na tom podobne,ze ma kamaratka pozvala k nej. Na tuto skutocnost reagovala tak ako som necakal. Zacala mi pisat v ziarlivostnom style, ze som este od nej ani neodisiel a uz si hladam sex inde... nejak sme to zahovorili... dalsi den mala narodeniny, tak som jej srdecne zablahozelal, Velmi mi podakovala a poslala mi vela bozkov.
Na to som reagoval ze ma ved ma narodeniny, tak je to normalne. Potom isla do Ameriky na 3 dni. Nebola tam na internete, len sa 1x prihlasila a napsiala mi:"chybas mi"... ked sa vratila, opat sme si zacali pisat, ale ten svoj odkaz, ktory ma prekvapil a potesil schladila tym, ze ju zastihol pocit osamelosti.
Momentalne si piseme, ale je chladna, piseme si ako kamarati, na to, ked jej napisem, ze sa mi paci alebo take nieco reaguje inak ako by som cakal... neviem ako sa mam k nej spravat, stale mi na nej zalezi... mam ju ignorovat, alebo sa spravat ako kamarat? alebo jej napisat, ze ju chcem vidiet.. vobec neviem, vdaka za rady.
Strana 1 z 1
Ako sa teraz spravat?
Napísal 09 December 2011 - 11:48
Rob tak ako to citiš .. to vaše podpichovanie bolo o tom že ste chceli zistit ci tomu druhemu zalezi na tebe a opacne ... čo stratiš ? Už si namotaný , takže bud to klapne a prežiješ pekný vztah , alebo to neklapne a život ide dalej ...Su len 2 možn osti ale srde máš len 1 :-) ale rob to citiš aby si potom nelutoval ze si tak nespravil :-)
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 15 December 2011 - 01:22
A ako to cítíš naozaj? Nemyslím, či Ťa priťahuje ako žena, či si na ňu namotaný..
Ide o to, či Ti ten víkend stojí za to, venovať tak veľa energie a úsilia nejako to "živiť".
Hádky cez komunikačné siete sú otrasné.. Sama to poznám, strávila som tri mesiace prakticky na skype a tých nezhôd bolo viac ako dosť.
To, že niekomu napíšeš, že Ti chýba a myslíš naňho, ešte nezavazuje k vyšším pocitom, je to občas len aktuálne odzrkadlenie aj toho fyzična, resp. jeho absencie.. Možnosť je nechať to ako občasné a nezávazné stretnutia, ktoré však k ničomu trvalému a určitému viesť nemusia.
Ale ak v tom aj niečo hľadáš, niečo viac ako len občasné výlety do UK za túlením, sexom,.. To všetko totiž môžeš mať i tu doma, bez cestovania.. ale ..za lásku by som sa bila ako lev.
Ide o to, či Ti ten víkend stojí za to, venovať tak veľa energie a úsilia nejako to "živiť".
Hádky cez komunikačné siete sú otrasné.. Sama to poznám, strávila som tri mesiace prakticky na skype a tých nezhôd bolo viac ako dosť.
To, že niekomu napíšeš, že Ti chýba a myslíš naňho, ešte nezavazuje k vyšším pocitom, je to občas len aktuálne odzrkadlenie aj toho fyzična, resp. jeho absencie.. Možnosť je nechať to ako občasné a nezávazné stretnutia, ktoré však k ničomu trvalému a určitému viesť nemusia.
Ale ak v tom aj niečo hľadáš, niečo viac ako len občasné výlety do UK za túlením, sexom,.. To všetko totiž môžeš mať i tu doma, bez cestovania.. ale ..za lásku by som sa bila ako lev.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať