Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: chce ma iba ako kamarátku - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

chce ma iba ako kamarátku Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Anjika Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 08-December 11
  • BydliskoBratislava

Napísal 08 December 2011 - 21:54

--------------------------------------------------------------------------------

Dobry den prajem,
Mam jeden problem. Som nastastie rozvedena - manzel sa venoval viac facebooku a pokecu ako mne a boli tam aj ine problemy, napriklad odmietal sex a tiez komunikaciu - napriklad ked sedel pri PC a ja som sa ho nieco spytal, odvetil mi az o niekolko minut a sposobom, ze potom som mu uz dala pokoj. Ex bol moj prvy. Zial u mna je to mozne iba cez zoznamku.

Ziadny muz, ktoreho som za rok odlucenia od ex stretla, sa mi nepacil, az na jedneho. S tym som sa
stretla osemkrat zatial. Problem je, ze kazde stretnutie som navrhla ja, on vsak suhlasil. Takisto ja som prva ho chytila za ruku, prva som ho pobozkala. Ked sme spolu, vyzera to, ze sa citi so mnou dobre, len preco ja ho musim vzdy prva pozyvat? Je starsi o tri roky, ja mam 37. Aj som mu napisala, ze som do neho zamilovana, odvtedy sme sa aj stretli. Odpisal mi na to, ze som velmi nadsena a ze on je skepticky. A este, ze keby sme sa spolu vyspali, bolo by to iba o fyzickej pritazlivosti a narobilo by to viac problemov ako osohu. A ze ma nechce sklamat a take bla bla bla. Zatial sme teda sex nemali, ale maznali sme sa, ci ako to mam nazvat. On je rozideny dva roky, predtym mal devat rokov priatelku a maju spolu 11rocneho syna, ktoreho si stredaju.

Raz som mu povedala, ze je urcite dobry otec, kedze si tak casto brava syna, no podla jeho nazoru to nie je pravda, kedze nedokazal udrzat rodinu. Vidavame sa tak raz dva razy tyzdenne. Totiz ako som spomenula, aj sa stara striedavo s byvalou o syna a viem, ze obcas potrebuje aj volno sam pre seba ako kazdy clovek, preto sa mu tam nechcem nasackovat vzdy, ked syna u seba nema. Napisal mi, ze nema zaujem o intimne zblizenie a ked sme sa o tom potom osobne porozpravali, tak mi povedal, ze ma berie ako kamaratku. Len ja neviem, ci je to bezne, ze muz sa so zenou kamaratkou bozkava a objima. Vraj ho odradilo, ze som ho stale nahanala (to mu dam za pravdu), skratka, ze ho
nepritahujem. Inak je galantny, lebo vzdy ma odvezie domov aj cez celu Bratislavu Tak neviem, co si mam o tom vsetkom mysliet. Ako sa mam zmenit, aby ma bral aj viac ako len kamaratku? Len mi prosim nenapiste, ze s tym sa neda nic robit. Lebo ostatne zeny vedia ziskat aj takeho muza, ktory vobec o ne nema zaujem. Neviem, ako by reagoval, keby som sa mu vobec neozvala. Mozno by sa ozval on, ale co ak by si naopak myslel, ze aj ja som stratila zaujem?

Je sice dost nerozhodny a odmieta sdo mnou budovat vztah, ale je slusny, inteligentny a citim sa s nim velmi dobre.
0

#2 Užívateľ je offline   iizi Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 106
  • Dátum registrácie: 19-January 09

Napísal 09 December 2011 - 11:53

Zobraziť článokAnjika, on 08 December 2011 - 21:54, said:

--------------------------------------------------------------------------------

Dobry den prajem,
Mam jeden problem. Som nastastie rozvedena - manzel sa venoval viac facebooku a pokecu ako mne a boli tam aj ine problemy, napriklad odmietal sex a tiez komunikaciu - napriklad ked sedel pri PC a ja som sa ho nieco spytal, odvetil mi az o niekolko minut a sposobom, ze potom som mu uz dala pokoj. Ex bol moj prvy. Zial u mna je to mozne iba cez zoznamku.

Ziadny muz, ktoreho som za rok odlucenia od ex stretla, sa mi nepacil, az na jedneho. S tym som sa
stretla osemkrat zatial. Problem je, ze kazde stretnutie som navrhla ja, on vsak suhlasil. Takisto ja som prva ho chytila za ruku, prva som ho pobozkala. Ked sme spolu, vyzera to, ze sa citi so mnou dobre, len preco ja ho musim vzdy prva pozyvat? Je starsi o tri roky, ja mam 37. Aj som mu napisala, ze som do neho zamilovana, odvtedy sme sa aj stretli. Odpisal mi na to, ze som velmi nadsena a ze on je skepticky. A este, ze keby sme sa spolu vyspali, bolo by to iba o fyzickej pritazlivosti a narobilo by to viac problemov ako osohu. A ze ma nechce sklamat a take bla bla bla. Zatial sme teda sex nemali, ale maznali sme sa, ci ako to mam nazvat. On je rozideny dva roky, predtym mal devat rokov priatelku a maju spolu 11rocneho syna, ktoreho si stredaju.

Raz som mu povedala, ze je urcite dobry otec, kedze si tak casto brava syna, no podla jeho nazoru to nie je pravda, kedze nedokazal udrzat rodinu. Vidavame sa tak raz dva razy tyzdenne. Totiz ako som spomenula, aj sa stara striedavo s byvalou o syna a viem, ze obcas potrebuje aj volno sam pre seba ako kazdy clovek, preto sa mu tam nechcem nasackovat vzdy, ked syna u seba nema. Napisal mi, ze nema zaujem o intimne zblizenie a ked sme sa o tom potom osobne porozpravali, tak mi povedal, ze ma berie ako kamaratku. Len ja neviem, ci je to bezne, ze muz sa so zenou kamaratkou bozkava a objima. Vraj ho odradilo, ze som ho stale nahanala (to mu dam za pravdu), skratka, ze ho
nepritahujem. Inak je galantny, lebo vzdy ma odvezie domov aj cez celu Bratislavu Tak neviem, co si mam o tom vsetkom mysliet. Ako sa mam zmenit, aby ma bral aj viac ako len kamaratku? Len mi prosim nenapiste, ze s tym sa neda nic robit. Lebo ostatne zeny vedia ziskat aj takeho muza, ktory vobec o ne nema zaujem. Neviem, ako by reagoval, keby som sa mu vobec neozvala. Mozno by sa ozval on, ale co ak by si naopak myslel, ze aj ja som stratila zaujem?

Je sice dost nerozhodny a odmieta sdo mnou budovat vztah, ale je slusny, inteligentny a citim sa s nim velmi dobre.

Nenahanaj ho , chlapi niesu radi dobijany - chlapi chcu dobijat ... Daj mu čas , možno tým odlučením príde na to že mu chýbaš aleb že mu je tak dobre , ale tým že mu budeš vyvolavat a dozadovat sa stretnutia len stratíš , nechaj iniciativu na nom :-)
Všetko zlé je na niečo dobré .....
0

#3 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 12 December 2011 - 17:00

Ja mám taký istý problém s kamarátkou... Ja som ten snaživý, ona tá dobíjaná :( v podstate všetko čo si napísala sa dá aplikovať na mňa... Asi je fakt najlepšie nechať ho tak, nech aj on zoberie iniciatívu ak má záujem... Ak záujem nemá, tak smola...
0

#4 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 09 January 2012 - 22:39

z toho co jsi napsala mi to pripada, ze on se jeste nevzpamatoval z predchoziho vztahu a rozchodu. dava si to za vinu, a proto te mozna bere jako kamaradku, muze mit odpor k fyzickemu kontaktu. pises, ze te objima, liba. to si nedelaji "kamaradi". proste se jeste "boji" do nejakeho vztahu jit, protoze se jednou hodne spalil a ted mu to bude trvat, nez ti zacne verit. bud k dispozici, ale nepis mu vzdy jako prvni. dokaz, ze se umis bavit i bez nej, zkus pusobit dojmem, ze se ti muze sverit. nejspis potrebuje jeste cas, ale pokud to trva (nebo jeste bude trvat) dlouho, zeptala bych se ho na rovinu, ci ke mne neco citi anebo ne. tim nejde nic ztratit a snad k tobe bude uprimny.
nekteri lide se po rozchodu nevzpamatuji dlouho, nekteri pak potrebuji i neco proti depresim, odbornou pomoc. pokud mas trpelivost a zalezi ti na nem, zkus jej podrzet a mozna se ti jednou odmeni. pokud...
0

#5 Užívateľ je offline   oio Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 36
  • Dátum registrácie: 05-January 12
  • BydliskoPraha

Napísal 11 January 2012 - 02:43

mně se tohle:

Odpisal mi na to, ze som velmi nadsena a ze on je skepticky. A este, ze keby sme sa spolu vyspali, bolo by to iba o fyzickej pritazlivosti a narobilo by to viac problemov ako osohu. A ze ma nechce sklamat a take bla bla bla.

a tohle:

Napisal mi, ze nema zaujem o intimne zblizenie a ked sme sa o tom potom osobne porozpravali, tak mi povedal, ze ma berie ako kamaratku.

Vraj ho odradilo, ze som ho stale nahanala (to mu dam za pravdu), skratka, ze ho nepritahujem.

zdá v rozporu, nebo to nějak nechápu. V prvé citaci píšeš, že psal, že "kdyby jste se psolu vyspali, bylo by to jen o fyzické přitažlivosti" (což zní, jako kdybys ho přitahovala.....)
...kdežto v druhé citaci píšeš, že ho nepřitahuješ...

tak přitahuješ ho nebo ho nepřitahuješ ?! Tohle je docela zásadní.

Len ja neviem, ci je to bezne, ze muz sa so zenou kamaratkou bozkava a objima.
a že se líbáte znamená co? Že ti dá pusu na tvář nebo když se vidíte a loučíte, tak si dáte pusu na pusu... To potom není žádný líbání...

Pokud se skutečně líbáte, tak to podle mě znamená, že ho přitahuješ -- nikdo se nelíbá "ze slušnosti" / "z kamarádství" (naproti tomu objímání je naprosto irelevantní). Pokud ho přitahuješ a přitom s tebou nechce spát, ale přitom s tebou tráví čas, tak by to mohlo znamenat, že s tebou nechce vážnej vztah. Je možný, že mu nevyhovuje nějakej tvůj jeden povahovej rys (nebo prostě není zamilovanej do tebe a patří k těm, kteří zamilovanost vyžadují k tomu, aby navázali partnerský vztah), ale jako kamarádka mu vyhovuješ i se mu líbíš, takže se s tebou líbá. Protože ale je slušnej a ví, že ty bys s ním chtěla chodit, tak se s tebou nechce vyspat - nechce tě zneužít.

tohle je má osobní interpratace na základě toho, cos napsala
...je to ale určitě prapodivný...
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov