Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Nerozhodná II. - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Nerozhodná II. Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   enjoy01 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 27-May 11

Napísal 15 December 2011 - 19:13

Ahojte.

V maji som tu riešila dvoch chlapcov, resp. mužov. Nevedela som si "vybrať".. Medzi blízkym kamarátom s benefitmi alebo niekým novým, bála som sa vojsť do niečoho nového..

S tým novým sme sa dali dohromady, ale už sme sa stihli aj rozísť. Prečo? Nebolo to ono, nie me si súdení. Aspoň po povahovej stránke. Je úplne inde ako ja, asi vo všetkom. Neviem si ho predstaviť na praktický život vo dvojici.
V tej intímnej je vhodný pojem "súzvuk tiel". To,čo s ním zažívam, je neskutočné a úžasné a nerozumiem tomu, moja hlava to odmieta pochopiť, prečo dvaja ludia, hoci sa majú radi, ale fungovať vedľa seba nedokážu, sú tak perfektne zohraní v horizontálnej polohe.. Rozišli sme sa ale dohodli na občasných stretnutiach,..

Prečo to riešim ? Pretože kamarát, o ktorom som tiež písala, sa do mňa zamiloval. Resp. si uvedomil, že nám to spolu ide, nemyslím teraz v posteli, ale personálne. Boli sme v lete spolu na splavovaní rieky aj s ďalšími kamarátmi a je mu to docvaklo vtedy. Potom sme sa nevideli dlho a ja som bola aj s tým druhým mužom vo vzťahu. Vždy ma to ťahalo k nemu, lebo tak ako on mňa a ja jeho nepozná asi nikto. Bol mi oveľa vždy bližší ako môj už terajší ex-priateľ.
Všetci, čo nás poznajú, si myslia, že s kamarátom sme pár, máme k sebe blízko, máme sa radi a sú prekvapení, keď im povieme, že nie.

Kde je problém? že sa opat asi bojím, ísť s kožou na trh, začať niečo nové a závazné.. Viem, že je to hlúpe, láska si podmienky nekladie.. A mne tancuje na každom ramene pomyselný čertík a anjelik a jeden hovorí užívaj si a neviaž sa .. a druhý neblázni, máte sa radi, choď do toho a na ex kašli..
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 17 December 2011 - 17:41

Enjoy páčil sa ti chalan ktorého si málo poznala a šla si s ním do vzťahu.
Kamaráta ktorého poznáš dlho tak napíšeš že sa bojíš ísť s kožou na trh.
Taký je život niečo získaš a niečo stratíš.
Čertíka ti nevieme dať dole ani anjelikovi oči zaviazať.Rozhodnutie je na tebe ale vyber len jedno nie oboje.
0

#3 Užívateľ je offline   enjoy01 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 27-May 11

Napísal 17 December 2011 - 23:59

Zobraziť článokautor, on 17 December 2011 - 17:41, said:

Enjoy páčil sa ti chalan ktorého si málo poznala a šla si s ním do vzťahu.
Kamaráta ktorého poznáš dlho tak napíšeš že sa bojíš ísť s kožou na trh.
Taký je život niečo získaš a niečo stratíš.
Čertíka ti nevieme dať dole ani anjelikovi oči zaviazať.Rozhodnutie je na tebe ale vyber len jedno nie oboje.

Autor - ani nechcem oboje. Nedá sa to. Ex by samozrejme, ako každému mužovi vadilo, že je ten druhý. Hoci niekedy ma tak prekvapuje svojimi morálnymi "zásadami", že možno by to predýchal aj .. ale kamaráta mám veľmi, veľmi rada. Vieme o svojich citoch k sebe ale ja som po tomto, niekoľko mesačnom vzťahu asi celkom stratila ilúzie sama o sebe a hlavne, neviem, či verím v lásku. Je to strašné, čo napíšem, ale radšej momentálne asi budem povrchne žiť a nedávať svoje srdce zase do hry, lebo vždy to skončí zle a mňa už nebaví ho donekonečna zliepať, dávať dohromady.
Je to konflikt mňa samej, typický dobrý vs. zlý chlapec. Kamarát predstavuje toho dobrého, ktorý by mi zniesol modré z neba.. Ale ja sa bojím a veľmi, že to nebude fungovať a keďže sme ešte aj spolužiaci, že by sa všetko úplne pokazilo.. ach.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov