Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Hadka - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Hadka Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   martina9m9 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 13-November 11
  • BydliskoBratislava

Napísal 16 December 2011 - 18:22

Kto mi poradi?
Pohadali sme sa s priatelom a ja som sa zbalila a odisla domov.Vadilo mi ze nam jeho rodicia zasahuju do zivota.Problem je ze som takto odisla viackrat a on s ateraz so mnou nebavi.Nedviha mi mobil ani neodpisuje na sms.Velmi ho lubim a chyba mi a chcem ho spat.Vsetko som mu napisala.Viem ze som to dost prehnala ale chcela by som aby mi odpustil.Co mam robit?Mam mu dat cas?Poradte....
0

#2 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 18 December 2011 - 19:23

Bude ta mat za sliepocku, ze od neho tak odbiehas. Akoby si vsetko riesila rozchodom. Spamataj sa! Ak ho lubis, tak sa vzchop! Neutekaj po kazdej hadke domov, budes vyzerat ako hysterka. Moze on za to, ze sa jeho rodicia do vas pletu??
0

#3 Užívateľ je offline   domcatko1991 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 29-November 11

Napísal 25 December 2011 - 13:14

Mala som rovnaky problem. Mojho priatela rodicia sa do nas stale starali, a hadky ktore boli vzdy vznikli koli tomu ze nam nedali dychat. Ked mam byt uprimna nikdy to nebude lepsie do kym tvoj priatel nepovie nieco svojim rodicom. To je najhorsie ked sa niekto iny stara do vztahu a najme ked su to rodicia ... U nas sa to nezmenilo a nakoniec ho presvedcili o tom ze niesom pre neho dobra .. teraz sa uz nad tym len pousmejem .. Najdolezitejsie je si rozumiet s rodicmi priatela. lebo inak to nema zmysel .. to je moj nazor
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov