Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: prosím pomoc dôležité - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

prosím pomoc dôležité Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   daduš Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 16-December 11
  • BydliskoBratislava

Napísal 16 December 2011 - 22:57

ahojte všetci chcela by som poradiť súrne ohľadom môjho dlhého prípadu. Všetko sa to začalo ked som stretla vysnívaného chapa no vtedy som to ešte nevedela nechcela som si to priznať pretože bol o 10 rokov starší. Jeden jeho kamarát ma chcel a ja som vtedy mala za sebou dlhší a zložití vzťah a už som nechcela byť sama tak som sním začala chodiť. Spočiatku to bolo super akurát som ho vôbec neľúbila ale počas vzťahu ma začal baliť ten môj vysnívaný nazvime ho menom : Martin . Za mesiac som z Martinovím komaráto rozhodla náž vzťah ukončiť pretože ma podvádzal a neustále sme sa hádali atd.. Za krátko dobu som si začala z Martinom aby môj bývalí žiarlil vtedy som ešte stále nevedela že je ten pravý.Za necelí mesiac mi Martin vyznal lásku. Ja som nič nepovedala nevedela som čo dosť ma to zaskočilo no on mal som mnou problém myslel si že som malé veľké decko tak mi povedal že mu vtom bráni ten vekoví rozdieľ a nechodili sme spolu nakoniec. No ja som sa rozhodla bojovať a bolo to dosť ťažké vystiedal 10 dievčat rovnako najivných ako som bola ja . Ani s jedou nechodil a potom sa vrátil ku mne ked už to konečne malo byť ako pred tím vošla do cesty moja kamarátka a dala mi vybrať on alebo ona jej výhovorka bola že sa jej dostatočne nevenujem.Tak som si vybrala ju pretože som nechcela stratiť 6 ročné kamarátsvo a ona sa mi odvdačila tím že pri prvej možnej situácii ho zbalila a teraz na počudovanie spolu chodia! Lenže ja ho chcem naspäť a chcela by som vedieť prečo si vybral ju ? pretože všetci vedia že ja som tá lepšia a to hovorím o všetkom, žeby sa podla jeho názoru správala ako dospelá ? čo spravila inak ako som robila ja ? ako sa mám k nemu teraz správať lebo je dosť vydno že váha očividne som mnou flirtuje a jej to vadí mám mu povadať čo cítim alebo mám sním iba flirtovať ? Fakt neviem čo mám robiť prosím poradťe
0

#2 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 17 December 2011 - 00:17

V prvom rade sa preber a porozmyslaj ci ti taky chlap za toto stoji, vystriedal ich desat a teraz chodi s tvojou "kamoskou". Byt tebou tiez by som nad nou troska porozmyslal a vyradil zo zoznamu kamarati!
1

#3 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 17 December 2011 - 00:46

Ahoj slečna.

Ako napísal martinr, sa skús na to pozriet nezainteresovane a daj si otázku, či skutočne chceš, no, nazvime ho peknejšie - chronického sukničkára ? Možno je medzi Vami skutočne veľký rozdiel - chýba mi tu trochu nejaký údaj o veku Vás oboch.. Ale Ty si podľa všetkého mladá a obklopuješ sa niečím, čo je len povrchové - on i kamarátka, láska aj tá len priateľská, si nedáva ultimáta ale toleruje a akceptuje. Táto kamarátka Ti nie je kamarátkou, len potvorou a od takej ruky preč, nezávisle od toho, či si lepšia v tom, onom, všetkom.

On si síce "vybral" Tvoju kamarátku, hoci, chlapcovi asi narástli prílíš veľké krídla a príliš horúce lýtka.
I keď Ti kamoška urobila čo urobila, predstav si na jej mieste seba, ako sa len prizeráš na flirtovanie iného dievčaťa a Tvojho tomu neľahostajného priateľa. Nič moc však?

Nájdi si takého, čo Ti bude rovný, mať oči len pre Teba a brať Ťa takú ženu, akou si, nie akou by si mala byť. :)
2

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov