Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: moja žiarlivosť, či jeho falošnosť...? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

moja žiarlivosť, či jeho falošnosť...? vzťah Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   velaaaa Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 19-December 11

Napísal 19 December 2011 - 20:58

Píšem tu lebo veľmi rada by som čítala názor niekoho nezainteresovaného... Mám vzťah so svojím priateľom som už dva a pol roka je to vzťah v ktorom by som chcela zotrvať, ale... odkedy som s ním začala chodiť stále hypnotizoval ľudí pohľadom bola to zmiešaná skupina ľudí, ale boli tam aj ženy veľmi mi to vadilo, pretože ak by sa na ne pozrel na dve sec. všetko mohlo byť ok...ale trvalo to dlhšie a práve vtedy sa naštartovala moja žiarlivosť on to už nerobí nepozerá sa po iných, ale ak sme s partiou kámošov vonku pri bozkávaní sa odtrhne a pozrie sa na iné dievča..čo to ma akože znamenať? Jasné, že som mu to vyčítala lebo si myslím, že mám na to právo, on to odôvodnil, že je proste taký, že ho napadlo sa pozrieť na iné dievča. Mrzí ma to veľmi, lebo mám pocit falošnosti z jeho strany on tvrdí že nie...ak by som mala byť v budúcnosti zradená tak nech sa to skončí už teraz. Tak neviem, čo si myslí skupina nezainteresovaných ...
0

#2 Užívateľ je offline   Margaret Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 10-January 12

Ikonka príspevku  Napísal 10 January 2012 - 12:40

Ahoj, vyzera to, ze si dost mladucka. Moj nazor: utekaaaaaaaaaaaaaaaaat od neho co najdalej.
Ale samozrejme, nepoznam ho, ani vas vztah detailnejsie. No mozem ti povedat, ze ak by moj muz potreboval nezdravo civiet na ine neustale, toboz pri bozkavani sa so mnou, tak neni o com..
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov