Strana 1 z 1
laska
Napísal 10 January 2012 - 15:53
Takže RHD445.
Niesom v láske práve odborníčka ale skúsim ti poradiť,možno si to vezmeš k srdcu.
To je úplne jedno či si ty B a ona A.Záleží na tom čo knej cítiš.Podľa mňa by si jej mal povedať čo máš na srdci.Aspoň budeš vedieť na čom stojíš.Napíš jej to napr. emailom a napíš jej čo si o nej myslíš a najhlavnejšie čo cítiš.Ak sa ti vysmeje neváži si to že niekto o ňu stojí.
PS.:Ak nebudeš vedieť čo jej napísať len mi to napíš a ja ti už niečo poradím.Len sa toho neboj.Len smelo zariskuj ved odtoho je predsa život.Nie???
Niesom v láske práve odborníčka ale skúsim ti poradiť,možno si to vezmeš k srdcu.
To je úplne jedno či si ty B a ona A.Záleží na tom čo knej cítiš.Podľa mňa by si jej mal povedať čo máš na srdci.Aspoň budeš vedieť na čom stojíš.Napíš jej to napr. emailom a napíš jej čo si o nej myslíš a najhlavnejšie čo cítiš.Ak sa ti vysmeje neváži si to že niekto o ňu stojí.
PS.:Ak nebudeš vedieť čo jej napísať len mi to napíš a ja ti už niečo poradím.Len sa toho neboj.Len smelo zariskuj ved odtoho je predsa život.Nie???
Napísal 11 January 2012 - 03:22
RHD445, on 20 December 2011 - 19:28, said:
zapacilo sa mi jedno dievca v mojom veku ale je A ja som B ako na to mam ist pls poradte

jako že ty chodíš do třídy A a ona je z B, takže je to problém, protože se vídáte jen někdy na chodbě o přestávce, ok? Nebo jak to mám chápat :-)
Přítelkyně (prý ze srandy) napsala jednou na lístek "kuku
Bez ohledu na to, že tohle by přítelkyně dělat fakt neměla, ...v tvým případě je to přesně to, co bys měl (podle mě) udělat.
Asi bych jí to dal a poodešel...a přes rameno se na ni pak podíval, jak na to reaguje...
Nedoporučuju jí to dát a stát...to by samozřejmě pozbylo efektu.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať