Takže ja som sa vás chcel opitat že čo mám robit mám 14 rokov a strašne milujem jedno dievca, ktore je v mojom veku .
Ja ju strašne lubim a neviem či aj ona mna už som sa jej to raz pital cez FACEBOOK ale povedala že má chalana a, ja som povedal že som si robil srandu a ona nato že ja som to vedela . Boli sme spolu zo pár krát vonku . Prvý krát len tak a druhý a tretí krát sme spolu boli pit samozrejme aj s kamaratmi ja som s nou velmi dobre vychadzal a ona somnou asi tiez ... Ale potom co sme boli spolu treti krat pit som to troška prehnal a robil som hovadiny a riadne som sa pred nou strapnil ... Potom povedala že ona to pozná a že to chápe . Potom sme boli spolu vonku len raz a to sa na mna ledva pozrela ale bavili sme sa . Ked sme sa teraz v poslednej dome dohovarali že pojdeme spolu von tak vždy si nieco vymyslela a nesli sme . A teraz si spolu píšeme na FACEBOOKU a s kamoši mi ju tam pomáhajú balit .Ale moja otázka je že ako mám ist nato aby som si ju ziskal . ????ja ju strašne lubim
Strana 1 z 1
Ja ju milujem ona mna neviem o laske
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať