Ahojte, som tu prvý krát, ale neviem s kým sa podeliť o moje trapenie. tak aby som začala mam priatela, ktorý ma podviedol a odpustila som mu, lenže moji kamarati ma stale len ohovaraju, ze nemam svoj vlastny nazor, ze som chudera ze som s nim zostala. nemam chuť chodiť von, lebo viem ze aj tak ma potom budu len ohovarat.priatelovi som odpustila ale ak by sa to stalo este raz tak bezvahania koncime, a ani tomu moji kamarati neveria, len maju na mna ironicke poznamky, teda to si pisu medzi sebou stale. ja mam svoj vlastny nazor, viem co chcem. len uz niekedy som v koncoch, aby toho nebolo malo tak sme mali aj doma problemy a vsetko. snazim sa nestarat do zivota druhych ludi, ale kamoska bola rozidena s frajerom, teda on ju opustil, trtkal hore dole medzitym aj s nou, lebo ona ho stale lubi, bude na neho cakat, a to je v poriadku, to nikoho netrapi a vyzera to tak ze sa dali alebo daju znova dokopy a na nich nie su ziadne pripomienky, len na mna. ale nemienim to vytahovat a riesit so svojou najlepsou kamaratkou, lebo to aj tak nebude mat zmysel. ja budem furt ta o ktorej budu hovorit, ze nema svoj nazor, ze sa necha podvadzat a neviem co...ani neviem preco to tu vlastne pisem ale nevadi...
ak bude mat niekto z vas nejaky nazor na to co som napisala budem rada. dakujem ahojte.
Strana 1 z 1
trapenie
Napísal 30 December 2011 - 19:19
Napísala si málo, určite niečo za tým je keď sa tak chovajú.
Koľko máš rokov? Napíšem čo ma napadne a ty musíš prísť na to čo je za tým.
Možno chce s tebou niekto chodiť s tých kamarátov a keby si sa rozišla s priateľom verí že budeš jeho.Tak sa snaží za pomoci ostatných vás,rozdeliť.
Keby si predtým chodila z niekým stej partie kamarátov a on teraz nikoho nemá tak tiež ho to možno štve.
Možno tvoji kamaráti vidia že chalan za moc nestojí a ty máš na lepšieho, ale ty si zaslepená láskou.
Ešte ma napadá že chlapci sú bez ženských a ich dobrú kamarátku obšťastňuje niekto druhý.Každý z nich si vie predstaviť že by s tebou chodil.
Tvoj priateľ asi nieje z partie s ktorou si sa schádzala niekde u piva.Ty si ich a on je cudzí.
A teraz rozmýšľaj ty prečo im vadí tvoj priateľ.
Koľko máš rokov? Napíšem čo ma napadne a ty musíš prísť na to čo je za tým.
Možno chce s tebou niekto chodiť s tých kamarátov a keby si sa rozišla s priateľom verí že budeš jeho.Tak sa snaží za pomoci ostatných vás,rozdeliť.
Keby si predtým chodila z niekým stej partie kamarátov a on teraz nikoho nemá tak tiež ho to možno štve.
Možno tvoji kamaráti vidia že chalan za moc nestojí a ty máš na lepšieho, ale ty si zaslepená láskou.
Ešte ma napadá že chlapci sú bez ženských a ich dobrú kamarátku obšťastňuje niekto druhý.Každý z nich si vie predstaviť že by s tebou chodil.
Tvoj priateľ asi nieje z partie s ktorou si sa schádzala niekde u piva.Ty si ich a on je cudzí.
A teraz rozmýšľaj ty prečo im vadí tvoj priateľ.
Napísal 09 January 2012 - 21:38
ahoj, no reknu ti ze kdybych mela takove kamarady, co mi rikaji, ze nemam vlastni nazor, tak bych poslala do haje kamarady a kamaradky, a ne pritele, se kterym jsem se domluvila jasne. oni nemohou videt do vaseho vztahu, ale budou vas pomlouvat, to se tak mezi lidmi "dela". dej jim jasne najevo, ze to je tvoje(vase) vec a at si klidne maji svuj nazor, ale ze to nechces slyset stale dokola. problem nebude ve vztahu, ale v kamaradech, kterym dovolis vsechno. bud to pochopi a budou se bavit necim jinym, nebo se s nima prestan vidat (pokud jsou takovi, ze te neposlechnou a budou si z tebe delat objekt zabavy).
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať