Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Milenecky vzťach07 - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Milenecky vzťach07 Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Nesqick7 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 08-January 12

Napísal 08 January 2012 - 17:23

AHOJTE.Mam milenecky vzťach trvajuci cca.3mesiace s 27ročnou slečnou rovnako starou ako ja.Ona ma 32 rocneho priatela s ktorym chodi od 13augusta,ale jemu to nefunguje v posteli ma problemy s erekciou,je priležitostny alkac a po slovensky nevie takmer nic,lebo je vraj madar...co uz.Ja mam 27rokou a s jeho priatelkou mam milenecky vzťach od 19oktobra.Nam to funguje skvele.Ja nepijem a ani nefajčim.My sme sa spoznali v praci.Ja som sňou cez tyžden v praci i po nej si spolu uživame a cez vykend je snim.On nevie o nicom,ale ja viem všetko.Ona ma rada oboch.Jeho ma rada trošku viac,lebo snim oficalne chodi a spoznala ho trošku skôr ako mňa.Problem je vtom,ze mam u nej velku šancu vravela,ale nedokaže mu povedať pravdu-nechce ho sklamať,ale vraj keby ju on poslal k vode ona by sa mu neprosikala..tak ako..ona je velmi nerozhodna.Ja ju mam velmi rad,ale neviam dokedy a či ma vôbec zmysel čakať,lebo už čakam 3mesiace aby som ju zlomil na vzťach....Ludia prosim pomôžte mi ak viete.za akukolvek odpoved vopred dakujem...piste vase rady a odpovede na môj e-mail Nesqick7@azet.sk dakujem!!!!
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 08 January 2012 - 21:21

No priateľu my si tu píšeme priamo, netreba to riešiť nejak tajne.Ani neviem odkial začať lebo je o čom písať.
Tvoja milenka má polročný vzťah a už 3 mesiace šúchava aj s tebou.Podľa toho čo ti nahovorila milenka o svojom priateľovi tak on bude asi nejaký madarský neadrtálec.
To jej ho niekto pridelil že musí s ním žiť? Alebo to má nejaký trest?
Píšeš že má vás rada oboch, jeho trochu viac.Nevadí ti že má radšej neadrtálca ako teba?
Ona mu nechce povedať pravdu nechce ho sklamať.Že mu zahybá to sa neráta? Keď sa to dozvie nebude sklamaný?
Vieš čo kamarát, keď to nechce ona urobiť a ty ju chceš, chod mu to povedať a máš to.On ju vykopne a je tvoja.Tá šanca na ktorú čakaš sa ti splní.
Ale aby si si nemyslel že ta len cepujem a nič neporadím tak dám aj radu.
Ako sa volá ten neandrtálec vieš, kde býva tiež vieš,kde pracuje a čo robí tiež sa dá zistiť a kde chodí na pivo tiež sa dozvieš od milenky.Skús tieto miesta obísť a dozvieš sa o tom človeku všetko.Ver že ti to pomôže.
0

#3 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 08 January 2012 - 23:07

A ona hovorí maďarsky?
Buď je s ním kvôli peniazom, alebo Ti klame, lebo my ženy sme síce zvláštne, ale ak je ako píše autor, tzv. "neadertálec", žiadna dobrovoľne nebude s mužom, čo pije, neuspokojuje ju fyzicky a psychicky- veď my sa potrebujeme rozprávať...

Byť Tebou, riešim to ultimátom asi nejakým, nerozumiem, ako môžu ľudia existovať v dnešnom svete, nevadí Ti, že si ten druhý, dokonca píšeš, menej obľúbený.. Vyriešte to, všetci sme prežili už nejaký rozchod a sme tu. Lebo ak na to príde on a bude mať hladinku, Tvoja drahá dostane vylágoš a možno aj Tebe sa dostane..
0

#4 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 09 January 2012 - 22:25

no ja kdybych byla tou zenou, co chodi pul roku s jednim, ma ho radeji a k tomu si najde milence.. no rozhodne bych milenci nepodekovala za to, ze to na me prasknul.. mozna bych dala milenci kopacky a zustala s tim, se kterym mi to vic klape - asi to tak spatny nebude, kdyz s nim jsem?;-)

pokud o ni stojis, zkus se s ni sejit a nejak rozumne domluvit, jestli chce zustat s nim, tak se s ni rozejdi, uvidis sam, jak na to zareaguje. k cemu takova zena, ktera by o tebe neprojevila zajem ani potom? mozna ji to nakopne k tomu se s ni rozejit.

jestli se rozhodnes mu to rict, musis pocitat s nasledky - ona se s tebou muze taky rozejit, protoze se s nim vlastne vubec rozchazet nechce. ale muze se taky rozejit s nim (mozna ji rozbije cenich, tak na to bacha, aby se pak na tebe za to nenasrala) a pujde brecet za tebou ..

kazdopadne nejprve bych to zkusila tou jemnejsi formou.. taky se rozmysli, jestli ti za to ONA stoji..
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov