Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Priberanie sexom? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Priberanie sexom? Sexom sa ma vraj chudnut... Ohodnotiť článok: ***** 1 Hlasov

#1 Užívateľ je offline   fsevrko Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 09-January 12
  • BydliskoPraha

Napísal 09 January 2012 - 15:28

Chcel by som sa s Vami poradit. Zijeme s priatelkou spolu uz 4 mesiace a mame tak pravidelny sex ako len pravidelny moze byt. Sexujeme tak v priemere 3 krat denne, ked je lepsi den tak 6 krat, ked je den zly, tak len raz. Sex nie je monotonny. striedame polohy, miesta, hybeme sa.

Zaujimavost spociva v tom, ze zo sexu, z ktoreho sa vraj ma chudnut a pre chudnutie je tou najlepsou formou, priberame.
Obaja sme sa tie mesiace pribrali asi 10 kg. Jeme priemerne, ziadne obmedzovanie, no ani ziadne prepchavanie, obcas si dame cokoladu vecer v posteli, ale v ramci normy. Pohyb je priemerny, no ten v posteli by to mal vynahradzovat nie? A spanok pravidelny, dostatocne dlhy, zivot bez stresu.

Tak teda skuste poradit, kde moze spocivat nas problem :))))))
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 12 January 2012 - 23:51

Zalezi podla toho kolko ten vas sex trva a nie ako casty ho mate..Ale inak podla mna blbost..skuste spolocne pridat nejaky ten sport.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov