ako sa dostat z kategorie kamarat
Napísal 09 January 2012 - 18:11
Dobrý chlapec (25), ktorý si myslel, že svojimi kvalitami ako napr. byť príjemným, chápajúcim, počúvajúcim, podporujúcim a starajúcim sa spoločníkom dosiahne to, že získa ženu svojho záujmu(21, introvert, má rada zlých chlapcov). Som jeden z tých, čo sa žiaľ len tak ľahko nepreorientujú na inú ženu. Som priaznivec názoru, že človek prehrá až vtedy, keď sa vzdá. Mám rád výzvy a mám takmer nekonečnú trpezlivosť.
Štýlom "dobrý chlapec" som nadviazal kamarátsky vzťah, pretože som ju spoznal ako priateľku môjho kamaráta. Keďže nebola v tej dobe dostupná, toto priateľstvo sa prehlbovalo v rámci spoločenských noriem. Po rozchode som nechcel tlačiť na pílu a tým pádom si našla ďalší neúspešný vzťah. V podstate som fungoval a momentálne z určitej časti stále fungujem ako jej "emocionálny tampón", ktorému sa posťažuje, ktorý jej pomôže atď (ako vravím, klasika).
Je pravda, že ma zavolá vonku v piatok večer (ale ja ju zas pravidlene vozím domov), alebo ma zavolá k nej domov na film, sme spolu v kontakte každý deň minimálne cez net. Absolvovali sme spolu aj nejakú menšiu dovolenku, všetko by bolo v pohode, ale maximum čo som dosiahol je bozk na tvár.
Samozrejme vie o mojej náklonnosti, no ona to teraz tak necíti. Relatívne dlho rozdýchavam jeden z rozhovorov keď mi povedala, že by ma strašne chcela mať aspoň tak rada, ako mám rád ja ju. Keď som sa chcel na to už vykašlať, tak začala rozprávať veci, že jej na mne záleží.
Situácia sa pre mňa nevyvíja dobre, to viem sám, ale aj tak by som chcel počuť nejakú radu, tip alebo trik, ako sa dostať z kategórie kamarát. O možnosti "Takých je na svete veľa, choď ďalej, zabudni na ňu" veľmi dobre viem, ale pálenie mostov si nechávam až na koniec ako poslednú možnosť, keď vyčerpám všetko ostatné.
Ďakujem za každú radu
Napísal 09 January 2012 - 20:19
Takže takto, môj názor... neber to že to tak más urobiť ani nič podobne.. každý sme iný, robíme to inak, inakší prístup a iné názory ja ti teraz poviem ten svoj.
Ja by som vychádzal z toho že ste spolu často, a možno s toho že si môžete spolu pozrieť nejaký film a stráviť spolu čas. Ja by som to urobil nejak tak, že by som zohnal nejaký film kde ide o lásku a o to, že dievča ma vedľa seba chlapca ktorí ju ľúbi ale chodí z iným. Ten "problém" čo máš ty. A možno si niečo uvedomí keď to bude pozerať.
A keď nie tak nejaký normálny, klasický romanticky film a pozrieť sa jak sa pri tom správa. Ty nepozeraj film ty pozoruj ju, a keď bude ta správna chvíľa niečo skús, chytiť ju za ruku alebo jemný bozk na líce, keď sa jej to bude páčiť tak chod ďalej a pobozkaj ju normálne, ale neponáhľaj sa !!!! .
Ja by som vychádzal s toho, že jej musíš ukázať je s tebou môže bit štátna, musíte zažiť nejakú príjemnú chvíľku, vieš ako v tých filmoch :-P, keď nastane nejaká scéna kde si obidvaja uvedomia že k sebe niečo cítia a začnú sa obýmať a tak
Skrátené povedané musíš jej ukázať je vám spolu dobre a potom urobiť ďalší krok. To najťažšie máš za sebou, už vie že ju máš rád, teraz jej musíš ukázať že si lepší neš ty ostatný a že s tebou jej bude lepšie. Daj tomu čas ale stále sa snaž. Je to na tebe, ty musíš vycítiť kedy je vám obidvom fajn a kedy máš urobiť ďalší krok, a neboj keď to príde vycítiš to a zachováš sa ako treba
Dúfam že ti to z nou výjde a držím prsty a tieš dúfam že som ti poradil dobre, ale ako som už povedal je to LEN MOJ NAZOR !! čo urobiš je na tebe.
PS: Potom daj vedieť
Napísal 09 January 2012 - 20:30
Marcel možno niekde na blízku je slečna ktorej sa páčiš taký aký si,ale ju prehliadaš lebo ty máš oči pre tú ktorá by sa pri tebe nudila.
Napísal 09 January 2012 - 21:26
no napisu k tomu svuj nazor. takze jak byla prvni reakce - zkusit to sice muzes, ale imo to k nicemu dobre nebude. asi uz te zna, travi s tebou cas, tak ona sama vi, jestli te chce nebo ne. pokud ji vyhovujes jako kamarad a opravdu k tobe nic neciti, nic s tim udelat nemuzes. cit se neda "vyprovokovat". svest ji muzes, ale tak max. skoncite v posteli a to stale jeste neznamena, ze k tobe bude neco citit (i kdyz urcita sance zde je, holky se obcas zamilovavaji do kluku, se kterymi spi)
vlastne vse, co jsi zde napsal zalezi na tom, jaka ona je a dalsich faktorech. dost podstatny rozdil je mezi holkou, ktera vi, co chce a jde si za tim (treba za temi spatnymi hochy) a mezi stydlivou slecnou, ktera to poradne nevi, ale jen tak nahodne potkava ty "neprave" (jenomze pro ni jsou to ti nejlepsi a pokud nejsou, k tomu musi dojit sama). pokud je hodne stydliva a intuitivne citis, ze by z toho neco mohlo byt, tak nasleduj neco jako pise Patrik-boy
pokud ale toto neni jeji pripad, tak bych se drzela toho, ze bud te nechce vubec (jen jako kamarada), protoze ji jednoduse fyzicky nepritahujes (coz si myslim, ze je typicke, jinak by z tebe nechtela mit kamarada) nebo se neciti byt pripravena na dalsi vztah - a to zase musis poznat sam, tezko se radi (pak bych ale neradila vyckavat moc dlouho, protoze jinak ti zas "utece"
jinak kdyz jste kamaradi, tak bych se ji treba zkusila zeptat na jeji nazor, jestli ti jako kamaradka rekne, jak se ji libis a co bys mel na sobe - vzhledove - zlepsit, proste porozpravat se s ni jako kamarad, ktery chce slyset nazor slecny. pak muzete dojit k necemu zajimavemu...
doufam teda ze muj prispevek neni moc extremni, ja na pratelstvi mezi muzem a zenou neverim, POKUD tam je pritazlivost ....
Napísal 09 January 2012 - 21:40
Je pre mňa veľmi matúce, že ma predstavila doma, že ma pozvala na rodinnú lyžovačku, že s jej mamou ideme na kávu, chodíme do kina, do divadla, na koncerty. Myslí na mňa, ozýva sa ako prvá. Keď ju nechám bez odozvy, tak ma nezabudne zvoziť za to, že sa neohlásim.
Samozrejme som sa to skúšal rozanalyzovať, či tieto veci nerobí účelovo, či je tak rafinovaná, alebo je to dobré vychovanie, alebo o čo jej vlastne ide, ale vždy sa iba motám v kruhoch alebo dôjdem k scifi záverom.
O mojm záujem vie, ale ako sama povedala, momentálne to berie ináč. Keby aspoň povedala, že kašli na to, nepôjde to, bolo by to oveľa jednoduchšie. Ale takto ma stále udržuje v nádeji.
Napísal 09 January 2012 - 21:48
Ostala strašne zaskočená, že zli chlapci, sú vlastne zlí chlapci.
Skončí v slzách, keď ju nejaký chalan zle pochopí a začne na ňu dorážať. Ak sme na nejakej akcii spolu, tak musí byť so mnou v izbe, pretože sama by nezaspala a s iným človekom takisto nie.
Akoby som nebol ani kamarát, ale veľký brat.
Napísal 09 January 2012 - 22:42
marcel86, on 09 January 2012 - 21:40, said:
marcel86, on 09 January 2012 - 21:40, said:
marcel86, on 09 January 2012 - 21:53, said:
marcel86, on 09 January 2012 - 18:11, said:
Holky jak stárnou, tak upřednostňují hodný typy. Nemyslím ale, že se vyplatí čekat až zmoudří.
marcel86, on 09 January 2012 - 18:11, said:
Jinak..před tím, než se rozhodneš spálit ony mosty, můžeš taky zkusit následující habaďuru. Když jste tak dobří kamarádi...tak s ní řeš ostatní slečny. Jako že jdi naoko hledat jinou slečnu, seznam se s nějakejma a nějak to pořeš se svou kamarádkou. Z tohoto bys mohl vydolovat nějaký informace -- např. když tě nepokrytě řekne, že je upřímně ráda, že si někoho hledáš...tak to mluví proto, že čekat na ni je zbytečný. Pokud v jejích reakcích budou prvky žárlivosti, máš možná šanci.
Mavíc mám za to, že u holek, co jedou po "zlých chlapcích", platí, že úspěch kluka u jiných holek vnímají jako jeho velké pozitivum. Myslím si, že tě rozhodně nemůže uškodit, když si -alespoň naoko- začneš hledat jinou přítelkyni.
Napísal 10 January 2012 - 00:08
My ženy sme strašné potvory. Veľmi nám tiež lahodí, ak sa o nás niekto zaujíma i keď ho vlastne nechceme. Bez výnimky, tak to skrátka je. Máme pocit, že sme viac žiadané atď..
Zadné vrátka Ti niečo hovoria? Ona dobre vie, že s ňou na kávu, dovolenku, film pôjdeš rád, dostáva Ťa do takých situácií, do akých by nemala, lebo sú dosť intímne a osobné. Na Teba to pôsobí tak, že po nej túžiš a umocňuje to v Tebe pocit zmatenosti. Ona Ťa ozaj berie ako kombináciu super blízkeho človeka, ktorému verí, odovzdá sa mu,.. ale len po určitú hranicu.
Ona Ťa nemiluje, lebo ak by áno, dávno by si to už cítil a ona by sa s Tebou takto kruto nehrala.
Láska sa nedá nadobudnúť, tá proste je alebo nie. Nie je medzistupeň, nedá sa vynútiť, vyprosíkať, vyultimátovať,..
Napísal 10 January 2012 - 00:29
misu, on 10 January 2012 - 00:08, said:
My ženy sme strašné potvory. Veľmi nám tiež lahodí, ak sa o nás niekto zaujíma i keď ho vlastne nechceme. Bez výnimky, tak to skrátka je. Máme pocit, že sme viac žiadané atď..
Zadné vrátka Ti niečo hovoria? Ona dobre vie, že s ňou na kávu, dovolenku, film pôjdeš rád, dostáva Ťa do takých situácií, do akých by nemala, lebo sú dosť intímne a osobné. Na Teba to pôsobí tak, že po nej túžiš a umocňuje to v Tebe pocit zmatenosti. Ona Ťa ozaj berie ako kombináciu super blízkeho človeka, ktorému verí, odovzdá sa mu,.. ale len po určitú hranicu.
Ona Ťa nemiluje, lebo ak by áno, dávno by si to už cítil a ona by sa s Tebou takto kruto nehrala.
Láska sa nedá nadobudnúť, tá proste je alebo nie. Nie je medzistupeň, nedá sa vynútiť, vyprosíkať, vyultimátovať,..
Neda sa nic ine len suhlasist s Misu..
Marcel, synak..vyuziva ta. Vravim z vlastnej skusenosti. Nechcem byt moc agresivny ale este raz VYUZIVA TA respektive vase "kamaratstvo".
Pozeravate filmy sami dvaja a o nic si sa nepokusil? WTF? Ved jej to muselo dopnut alebo aspon tebe..sa neponizuj uz.
Napísal 10 January 2012 - 01:05
Skúsim to postupne rozobrať.To že ta predstavila rodine a si u ních ako doma svedčí že si fajn chalan a jej rodina by ta určite brala.Hľadáš čo za tým je? Možno ta používa ako výhovorku. Keď je v noci vonku povie že bola s tebou a rodičia jej to uveria a sú kludný lebo tebe veria.
Už ty si to tam písal, si ako starší brat.Ja vravím ktorý sa postará, zoženie, zabespečí.Spomínal si že jej robíš taxik nieje toho viac? Vstupenky, účty, keď sa niekde bavíte platíte napoli alebo väščinou ty?
Marcel ona dobre vie čo chce.Zlý chlapci sa dievčatám preto páčia ( nie všetkým )lebo majú radi nepredvídateľné prekvapenia.Chcú dobrodružstvá,stále niečo nové zažiť, nuda a jednotvárnosť im ubližuje.
My muži plánujeme, budujeme, náš mozog pozerá viac dopredu.Ženy sa starajú o prítomnosť.Ty si vieš s ňou predstaviť budúcnosť ale ona chce žiť teraz.Pokial je mladá chce toho čo najviac zažiť.
Ty si pre ňu ako prečítaná kniha presne vie na ktorej strane čo nájde aj s návodom ako ta používať.Ona chce žiť, užívat si, a ty jej pomáhaš.Keď si moc blízko ta odstrčí a keď sa vzdaluješ vie ako ta pritiahnuť spät, lebo ju máš rád a ty pribehneš.Potrebuje ta, ale čítaš načo si jej dobrý a nič na tom nezmeníš.
Overíš si to jednoducho,začni ju trochu ignorovať, mať menej času pre ňu a začni sa zaujímať o druhé dievčatá a uvidíš či ti bude priať alebo sa ukáže ako sebec.Ráno sa pracuje, maj sa.
Napísal 11 January 2012 - 02:16
Taxikár - som abstinent, jazdím moc rád a ináč jej posledný bus odchádza o pol jedenástej. Môžem s ňou byť dlhšie, beriem to ako pozitívum.
Keď sme spolu, beriem ako slušnosť a galantnosť pozvať ju na drink, alebo dva. Lístky na kino, divadlo - buď 50/50 alebo ja listky, ona niečo pod zub, prípadne naopak. Na dovolenke si platila svoje ubytko, chcela a napokon aj napriek mojim protestom prispela na benzin a poplatky za moto. Skôr ma brzdila vo výdavkoch, aj ked som chcel ťahať viac vecí za svoje. Dosť vecí iniciuje ona sama. Pokiaľ jej nedám o sebe vedieť viac ako dva dni, tak ma nezabudne zvoziť, ako si to predstavujem
Ja skôr vo všetkom vystupujem ako radca, psychická podpora. Spravím si čas na skontrolovanie čiarok v semestrálke, pokiaľ mi zavolá, že chce niečo podniknúť, tak je u mňa prioritne na prvom mieste. Predídavosť mi tiež spomínala, aj keď by som sa za nudného nepovažoval. Jazdím na motorkách, ako turistiku, tak aj špotrovejšie, rada jazdí so mnou. Takisto ju beriem na súťaže veteránov, ktorým sa venujem. Chodíme loziť na umelé steny a plno ďalších vecí. So mnou sa rozhodne nenudí.
Takto to znie ako veľmi ideálne, no nepohrdne nejakým flirtom, rada si užíva tu prítomnosť aj s niekym iným. Síce nie tak intenzívne ako so mnou, ale predsa.
To tajomno jej u mňa asi chýba, nechal som sa veľmi ľahko prečítať.
Napísal 11 January 2012 - 03:11
zkoušels to?
a druhá věc:
marcel86, on 09 January 2012 - 21:53, said:
např. něco v tomto stylu: zavedeš diskuzi na to, za jaký finanční obnos byste každej byl schopen udělat nějakou šílenost. Např. -- kolik by ti museli zaplatit, abys snědla žížalu? (hodí se např. na diskuze po pátým pivě...). Atd. No a jedna tvá otázka by pak mohla znít - a za kolik by ses se mnou vyspala. Ona pak řekne, že by se s tebou nevyspala a ty se můžeš jakože urazit a začít se vyptávat (a sledovat její reakce)...případně flirtovat...a nakonec jí to klidně i vážně navrhnout. Vždy to lze pak obrátit ve srandu, kór pokud tomu bude předcházet nějaká srandovní diskuze..
byl to jen příklad...první, co mě napadlo; určitě vymyslíš něco lepšího. Rozhodně si ale myslím, že bys jí to nějak mohl zkusit navrhnout nebo se jí na to alespoň zeptat...
Nebo alespoň třeba jí požádat, aby ukázala fotky kluků, kteří se jí líbí (nebo s kterými chodila - záminku si jistě vymyslíš). Pak bys mohl porovnat, zda jsou ti podobní nebo ne (zeptat se přímo, zda ji přitahuješ je poněkud problematické...).
Napísal 11 January 2012 - 03:15
..ale vždy ji vlepil jednoduchou pusu na pusu. Pro začátek stačí.
Prostě kdykoliv ji objímáš atd., tak --pokud se to alespoň trochu hodí-- to zakonči pusou na pusu (a tvářil se jako že je to uplně normální a nic dalšího tím nesleduju). Tak bych postupoval já -- vyjet po ní hned nějak "tvrdě" bych si asi nedovolil.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať