Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ako sa dostat z kategorie kamarat - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

ako sa dostat z kategorie kamarat Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 11 January 2012 - 15:26

Marcel niečo si doplnil a mení to aj môj pohľad.
Povedal by som že aj tú šancu máš, ale nie na vzťah.Lebo veď vy spolu chodíte len spolu nespíte.Tak nezávazne by mohla mať aj s tebou sex, ona by stým nemala problém ale ty musíš zmeniť svoj postoj.Keď sa jej niekto páči tak si chce s ním aj užiť a ver že tých s ktorými chodila nemala viac rada ako teba.
Viem že by si jej splnil všetko čo jej vidíš na očiach ale ona sa nechce viazať.
Pribrzdi sa v tom snažení a prenechaj nejakú aktivitu aj na ňu.Pozeraj na ňu ako na kamarátku s ktorou si môžeš užiť a že si daľší víkend užije z niekym druhým je ti jedno.
Sex potrebuje každý,a ona to berie že keby sa vyspala s tebou ty by si to bral ako začiatok vzťahu.
Takže popracuj na sebe. Pochopil si o čom píšem.
Ešte k tomu plateniu.Niektoré ženy to ponižuje keď chlap si myslí že má vždy platiť účet.Ženy sa chcú tiež ukázať realizovať.
0

#22 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 11 January 2012 - 22:28

Marcel, mám presne ten istý problém... Akurát s tým rozdielom, že v mojom prípade som ja ten čo sa ozýva a ak sa dlhšie neozvem, tak si to dotyčná takmer ani nevšimne... Ale tá "moja" je dosť zamestnaná osoba a býva v Ba (ja som v TN), takže je to o to komplikovanejšie... Čím ďalej tým viac sa pohrávam s myšlienkou spáliť mosty a ukončiť toto niekoľkoročné trápenie sa...
Cchel som napísať, že dúfam, že budeš mať lepšie šťastie ako ja... No z toho, ako si opísal svoju situáciu mi vychádza akurát to, že ona je s tebou rada, lebo si jej bútľavá vŕba, ktorá ju vždy vypočuje keď jej nejaký fagan zlomí srdce a si jej náruč do ktorej sa schováva keď jej je smutno... Ale to je asi všetko. yhovuje jej, že má s kým tráviť čas, ale pritom čaká na iného princa... (ktorý jej ale, ako to všetci vieme, zase len zlomí srdce). Takže sa zamysli nad tým, ži ti tento masochyzmus vyhovuje. Skús hľadať inde... Možno budeš mať viac šŤastia... a možno si potom aj ona uvedomí, čo stratila...

Veľa šťastia!
0

#23 Užívateľ je offline   marcel86 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 09-January 12
  • BydliskoTrebisov

Napísal 12 January 2012 - 19:03

Problém by som rád už identifikoval v sebe, pretože niečo obdobné som zažil pred pár rokmi a ťahalo sa to strašne zle a bol to, ako si spomenul vyššie, masochizmus v praxi. A tam pomoholo iba to pálenie mostov. Je to ťažké, a dosť dlho to bolí, ale z dlhodobého hľadiska je to jediné riešenie.

A práve táto slečna mala byť taký uník z toho sebatrýznenia, ale história sa opakuje, hoci som sa ešte nedostal do stavu ako s predošlou. A naozaj som si myslel, že pokiaľ budem ten, ktorého opisujú všeky ženy, ako toho ideálneho, tak sa to môže splniť. Ale stále je to málo.

Čo však napísala posledne je opis toho momentálne najsuper, mám aj fotku, ale to by asi nikomu nepomohlo. Opis : je mily, velmi vtipny, zavisly na rovnakych serialoch ako ja je fakt kraaaaaasny,udrziava si zdravie, ma fajn pracu, vysoku skolu...proste vsetko co by mal chlap mojich predstav splnat

krása je asi veľmi subjektívna, a zvyšok spĺňam. Ale asi to nestačí. Asi si dám trochu odstup a uvidíme. Ešte že nemám čo statiť, buď sa mi polepší tým, že ma už nebude trápiť, alebo sa veci pohnú druhým smerom. Každopádne mi bude lepšie ako mi je teraz. Faktom ostáva, že dokáže udržovať aj bližší vzťah, ako je ten so mnou. A nejak sa tomu ani nebráni, ale bráni sa jednoznačne tomu vzťahu so mnou.
0

#24 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 12 January 2012 - 23:48

Asi je blíženec :D (joke)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#25 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 13 January 2012 - 00:47

Marcel, sám sa trýzniš a nechceš vidieť, čo ti my všetci hovoríme.
Úprimne? - odhaľujem Ti tu ženské zákutia mysle síce, ale.. rovnako ako muž radšej loví ako má na striebornom podnose ženu, platí to i pre ženy. Je to nepekné, nepochopiteľné ale je to tak - nenadarmo sa hovorí, že dobrý chlapec je "horší" ako zlý chlapec. Ty si ten dobrý, ten ktorý je do života, ktorý bude úžasný otec a starostlivý partner.
Ale ona kým si to uvedomí, bude túžiť po tých zlých. Neviem prečo.
0

#26 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 13 January 2012 - 01:14

Kamarátka ta vychválila, ALE ja vždy hľadám či niečo za tým nemôže byť.
Môže,začal si sa jej trochu vzďaľovať a ona ta dobre pozná.Tak niečo napísala aby si ta pritiahla naspäť a dala ti nádej.Hraje sa s tebou.
0

#27 Užívateľ je offline   oio Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 36
  • Dátum registrácie: 05-January 12
  • BydliskoPraha

Napísal 13 January 2012 - 01:32

Zobraziť článokmarcel86, on 12 January 2012 - 19:03, said:

A práve táto slečna mala byť taký uník z toho sebatrýznenia, ale história sa opakuje, hoci som sa ešte nedostal do stavu ako s predošlou. A naozaj som si myslel, že pokiaľ budem ten, ktorého opisujú všeky ženy, ako toho ideálneho, tak sa to môže splniť. Ale stále je to málo.
Je otázkou, zda i tebe nějak nepřitahuje nesprávný typ holek...
1

#28 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 13 January 2012 - 20:19

Misu.

Väčšina žien sa raz vydá a predstava života varenie, upratovanie, deti, zamestnanie, jednoducho nekonečný kolotoč, kde je málo času na zábavu aj relax, možno vtom je problém že dievčence chcú toho veľa zažiť. Veď potom už budú len dobré,prečo by už teraz mali žiť a chovať sa ako vydaté? Ale v každom človeku je aj čertík.
Tiež vravím že aj žena je lovec.
Uloviť toho zlého a skrotiť ho, to je výzva a nie dobrák ktorý ju obskakuje čo by mohol pre ňu urobiť. To je nuda.

Marcel.

Zo dňa na deň sa nezmeníš ale pre niektoré baby si Ty ten dokonalý.Ver že sú dievčence ktoré chcú dobrého zodpovedného chalana do ktorého sa zaľúbia a chcú s ním prežiť celý život.
Keď stretneš zaujímavé dievča a ta iskra preskočí, už to poznáš buď sa budete obaja starať aby ten vzťah bol krásny a vzájomne si plniť želania, ale keď ucítiš že len ty sa musíš snažiť tak to ukonči a hľadaj ďalej.
0

#29 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 15 January 2012 - 01:00

Zobraziť článokautor, on 13 January 2012 - 20:19, said:

Misu.

Väčšina žien sa raz vydá a predstava života varenie, upratovanie, deti, zamestnanie, jednoducho nekonečný kolotoč, kde je málo času na zábavu aj relax, možno vtom je problém že dievčence chcú toho veľa zažiť. Veď potom už budú len dobré,prečo by už teraz mali žiť a chovať sa ako vydaté? Ale v každom človeku je aj čertík.
Tiež vravím že aj žena je lovec.
Uloviť toho zlého a skrotiť ho, to je výzva a nie dobrák ktorý ju obskakuje čo by mohol pre ňu urobiť. To je nuda.

Autor, súhlasím. Slečna je mladá a ešte si chce užiť, zrejme.
Skrotiť či zmeniť sa dá úplne máloktorý muž. Len my ženy sme ťapy, uznávam, keď nás zlý trápi, plačeme a búchame si hlavu do steny. Dobrého ale nechceme, kým si nevyberáme otca svojich detí a nad tým slečna asi nepremýšľa..
0

#30 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 15 January 2012 - 18:04

Podobny pripad som videl, no moj kamos mal tiez taku kamosku ako mas aj ty. Viac menej je to aj o vyuzivani lebo on ju tiez vozil hento tamto a ona si tiez sama kupovala, ale v neposlednom rade bol len kamarat, ked sa chcel posnazit tak ona sme len kamarati nechcem ti ublizit, mas na lepsiu/neviem ci su zeny nejako psychicky spojene ale vsetky maju rovnake frazy :D No podla mojho nazoru ste obaja v chybe :D to znamena ze ak to tebe vyhovuje tak kludne bud do nej buchnuty stale/ proste ak sa raz zamilujes a poriadne tak sa len tazko odmilujes nedaj boze ak ste este taky kamarati/ osobvne by som vykolisal z jej okolia, nema to asi zmysel, chyba je aj v nej pretoze ta trapi a urcite vie ze si s nej paf. Osobne ako som napisal hod za seba/aj ked to bude tazke/ a zacni zit a raz stretnes tu pravu a to bude super a nie cakat co ak nieco/ a verim to aj keby ste si nieco zacali dlho by vam to nevydrzalo a bolo by to este viac pass/
0

#31 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 06 March 2012 - 13:08

marcel, prečítaj si toto: http://akozbalit.sk/...ase-priatelstvo
0

#32 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 15 March 2012 - 11:26

Zobraziť článokmisu, on 15 January 2012 - 01:00, said:

Autor, súhlasím. Slečna je mladá a ešte si chce užiť, zrejme.
Skrotiť či zmeniť sa dá úplne máloktorý muž. Len my ženy sme ťapy, uznávam, keď nás zlý trápi, plačeme a búchame si hlavu do steny. Dobrého ale nechceme, kým si nevyberáme otca svojich detí a nad tým slečna asi nepremýšľa..

Já si myslím, že užít si, dokud jsme mladí, je celkem na místě. Vždyť ta představa dlouhodobého vztahu je opravdu nudná, kompromisy v mládí?! ... Když si pomyslím, že si vyberu kolem 28 let nějakého partnera, s kterým bych měla strávit třeba dalších 20-40 let života.....Hrůza. Však i po letech třeba po 20 letech se partneři rozcházejí.. protože na to přijdou.... že už láska vyhasla. V mládí je lásky na rozdávání, možná i právě kvůli energii. Ale až na to po těch letech přijdou, tak co maji dělat? Představ si že je ti 45 a ukončíš nějaké manželství, máš dvě děti, hledáš nového partnera. Troufnu si říct, že taková žena už atraktivní nikdy nebude jako mezi 20-30 lety. Když už to má pak na celý život, tak má přece nárok si užít... Možná zde zastávám opačný názor než většina, ale já to tak prostě chápu..

PS: Třeba chce Marcel čekat až do těch jejích 30 let, kdy se "usadí". Jenomže některé ženy se neusadí nikdy a pak už bude pozdě i pro Marcela. (tímto jsem chtěla říct že by se měl zamyslet nad tím, jestli by s ní chtěl být, i kdyby nechtěla děti)
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov