Tento príbeh je skutočný a oplatí sa ho prečítať
Môj príbeh sa začal pred 5 rokmi. Spoznal som sa na diskotéke z jednou super kočkou a začali sme spolu chodiť. Bolo to skvelé dievča, zábavné, milé a šikovné a hlavne pekné. To dievča mi dalo svoje srdce a veľmi mi pomáhala a urobila pre mňa oveľa viac ako som si vtedy uvedomil. Bola ku mne taká dobrá že som to obdivoval, ešte žiadna ku mne nebola taká dobrá ako ona, no niekedy to aj preháňala a to ma štvalo.
Keďže ja som bol mladý a „plný života“ , chcel som si užívať a zabávať sa a možno ešte vystriedať veľa vzťahov (a veď to poznáte). Z nej som mal pocit že to berie až moc vážne, ja som ju mál rád ale neveril som že spolu budeme navždy a tak som sa aj správal. Zabával som sa, chodil na žúrky, diskotéky, party a bolo mi skvelo. Niekedy bola zo mnou aj ona ale bola račej keď sme boli len sami dvaja a rozprávali sa alebo pozerali film a také babské blbosti. No to nebolo pre mňa, mňa vždy ťahalo niekam s partiou. Bol som „živel“ ktorí chcela ona skrotiť, mladý, pekný, myslel som že mi patri svet a hoc som ešte o tom nevedel ale vtedy som ten svoj svet strácal tým ako som sa správal. Robil som veľa chýb, flirtoval som s dievčatami a chodil domov ožraty, ona to vedela a často sme sa preto hádali. A čo je horšie balil som jej kamošky a z jednou som sa aj bozkával, často som sa hádal z jej kamošmi a bratom. Aj keď hádky bolí drsné ale vždy mi to po čase prepáčila.
Ale raz som to prehnal, išiel som z diskotéky ožraty s kamoškou ktorá býva vedľa mňa a tak ma zobrala domov, všetci začaly hovorit že som sa z ňou vyspal, že som z nou dačo mal. Moja frajerka sa ma pýtala či to je pravda, že ona neverí ľuďom ale mne, že nech jej odprisahám že som z ňou nič nemal a ona mi uverí. Ale ja som stále povedal že neviem, ta moja suseda si tieš nič nepamätala (alebo nechcela pamätať), dlho sme o tom hovorili a riešili to, ale ja som jej stále hovoril to iste, preto sme sa brutálne pohádali. V našom vzťahu bolo veľa zlého a veľa podvodu a klamstiev, veľa utrpenia. Ona mi dala čo mohla a robila pre mňa veľmi veľa ale ja som nebol schopný jej dať ani to najmenej. Povedal som si že jej viac ubližovať nebudem a že sa navždy rozídeme, že ju ľúbim a preto ju nechám nepokoji. Zo slzami v očiach som sa z ňou pohádal, rozišiel a vymazal si ju zo všade a viac sa k nej neozýval. A to bola veľká chyba lebo som ubližil jej a aj sebe Boli sme spolu 2 a pol roka (možno o pár mesiacov viac) A ako to býva zvykom až keď som ju stratil pochopil som čo pre mňa znamená, a aj keď som ju miloval nechcel som jej ublížiť a preto som sa z ňou dokopy už nedal.
Ale svet je nevyspitatelný a záhadný, často sme na seba narazili, často sme sa náhodne stretávali. Po roku už mala nového frajera, tak keď som ich stretol iba som spustil hlavu a hanbil som sa, vedel som že ona ma skutočne milovala a vedel som že iba z ňou môžem bit šťastný ale v duchu som bol rád že už sa netrápi a že je šťastná. Ale raz v noci mi zazvonil telefón a hoc som už jej číslo nemal ale vedel som že to je ona, prezvonil som spať, po čase sa to dialo viackrát, potom sme si písali, niekedy aj trochu telefonovali. A tak postupom času sme k sebe našli cestu a vyzeralo to že už sa na mňa nehnevá a že z nás budú aspoň dobrý kamaráti. Ale to som sa zmýlil a stalo sa to, v čo som tajne dúfal. Ona ma ešte po tom všetkom čo som jej urobil stále ľúbila a chcela ma spať. Aj keď som sa správal ako kkt, a aj keď som sa jej potom vyhýbal „pre jej dobro“ ale ona ma ešte stále ľúbila. To ma dojalo a aj keď som sa od toho rozchodu dosť zmenil ale toto bola posledná kvapka do môjho „pohára poznania“ . Dali sme sa dokopy a je nám skvelo. Už rok a pol sme spolu a nikdy som nebol statnejší. Zabávame sa spoločne a trávime spolu viac času. Je mi užasne ale niekedy si spomeniem na staré časy a bojím sa že mi to bude chcieť oplatiť, ale keď sa jej pozriem do tých krásnych zelených očí nevidím v nich pomstu ale lásku. Mrzí ma len to, že som sa k nej od začiatku nesprával lepšie.
Toto tu píšem pre to, aby každý kto má takého človeka vedel to, na čo ja som prišiel až po čase, lebo potom, keď konečne otvoríte oči a uvidíte to čo ste nevideli, môže bit už neskoro a stratíte človeka ktorí pre vás veľa znamená. Ľudia vážte si človeka ktorí vás ľúbi. Človek ktorí vás skutočné ľúbi môže bit blízko a ani si to neuvedomujete. Dnešný svet nie je o láske a o vzťahoch ale často len o sexe a o klamstve. Často dievčatá stretávajú chlapcov ktorí im hovoria že ich „lubia“ a pritom im ide len o jedno, a to platí aj pre chlapcov. V dnešnej dobe je nájsť lásku veľmi ťažké a niekto také šťastie nemá celý život. Keď nájdete človeka ktorí vás skutočne ľúbi chyťte ho a NIKDY NEPUSTE. Veľa ľudí takého človeka má ale nevie o ňom. Keď budete ísť spať nájdite si 5 alebo 10 minút a ľahnite si a rozmýšľajte kto je taký človek vo vašom živote, určite niekoho nájdete, držte sa ho a ceňte si čo pre vás robí. Neurobte takú chybu ako ja. A neplatí to len pre vzťahy, nemusí to bit frajerka/frajer , môže to bit aj rodič alebo kamarát/kamarátka.
VŠIMAJTE SI ČO PRE VÁS LUDIA ROBIA A NEŠLIAPTE SI PO ŠŤASTÍ .
Strana 1 z 1
Môj príbeh- moja rada pre vás
Napísal 09 January 2012 - 19:41
Napísal 10 January 2012 - 15:18
Patrik je to pekne napisane,hlavne od srdca:-)mas pravdu a kazdy by si mal uvedomiť kto je prenho vzacny..ja uz som to svoje stastie a lasku chytila a uz ju nepustim:-)
ale osobne si nemyslim ze tymto by si pomohol zachranovat vztahy a vyvarovat ludi pred chybou aku si urobil ty:-)ved sam vies kazdy sa uci na vlastnych chybach a to ho posuva dalej:-)
drzim vam palce:-)
ale osobne si nemyslim ze tymto by si pomohol zachranovat vztahy a vyvarovat ludi pred chybou aku si urobil ty:-)ved sam vies kazdy sa uci na vlastnych chybach a to ho posuva dalej:-)
Napísal 10 January 2012 - 17:37
šťastíčko, on 10 January 2012 - 15:18, said:
Patrik je to pekne napisane,hlavne od srdca:-)mas pravdu a kazdy by si mal uvedomiť kto je prenho vzacny..ja uz som to svoje stastie a lasku chytila a uz ju nepustim:-)
Ďakujem snažil som sa
No možno je to iba blud a iba môj "sen" že tým niekomu pomôžem .. ale hoc pomôžem len jednému človeku ale aj to bude pre mňa výhra
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať