Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Chorá dôvera? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Chorá dôvera? Pre mna nepochopitelne...prosiiim o nazory Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Margaret Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 10-January 12

Ikonka príspevku  Napísal 10 January 2012 - 13:08

Ahojte, velmi rada by som si precitala nazory viacerych ludi na tuto temu.
Som rozvedena a mam priatela, ktory so mnou a mojimi detmi zije v spolocnej domacnosti cca 2roky. On je tiez rozvedeny, ma dceru, ktora zije s matkou a obcas k nam chodieva. Moj muz ma voci nej mnoho pocitov viny, pri vychove robil mnoho chyb atd.
To, co ja vobec neviem pochopit je, ze ako moze verit jej vzdy na 100%, ked ona je v puberte, typ cloveka herecka, vzdy vsetko zahra tak, ako jej to vyhovuje, povie to, co jej kedy pasuje, zazmurka na ocka a ten jej vzdy vyhovie....na druhej strane ja, jemu fyzicky i psychicky najblizsia, vie velmi dobre, ze ja co citim, to poviem a klamat ani len neviem, no mne neveri. Uz sice nepreveruje vsetko, co poviem, ale ked je situacia, ze jeho dcera povie, ze trava je modra a ja ze trava je zelena, tak on povie, ze jeho dcera ma pravdu. Vie to niekto pochopit, alebo mi to vysvetlit? Citim sa tak blba, no nechapem to...vadi mi to, zatial neslo nikdy o nic vazne, ale co ak raz pojde o nieco dolezite a on bude verit jej?
Prvy raz som si to uvedomila a nahlas vyslovila moju obavu, ked islo o blbu fotku. Boli sme s detmi na vylete a fotili sme sa tam trosku. Moj muz chcel urobit aj fotku mna a deti, (aj mojej aj jeho dcery).. Baby sa moc nebrali do fotenia ale tak odfotili sme sa...fotilo sa s mobilom jeho dcery, lebo ta ma ako jedina drahy mobil s 8mpx fotakom. Cestou domov tych par zaberov poslala svojmu otcovi cez blotooth, no ja som potom doma zistila, ze tam chyba 1fotka, prave ta, na ktorej som mala byt ja s oboma nasimi dcerami. Tak sme ju pytali dodatocne potom od nej, no vraj ziadnu taku nema, ze nam vsetko poslala, otec jej prezrel mobil a nic nenasiel, tak
skonstatoval, ze tak potom taka fotka nebola, ze co vymyslam.
Ja som mu vravela, ze "co prosim? to si nepamatas, ked ty sam si nas odfotil?"
povedal, ze nevie, ze preco by jeho dcera klamala.. To ma uplne dostalo. Islo len o blbu fotku, lenze on bol pri tom, sam to fotil a veril jej, ze ta fotka nikdy ani neexistovala. Aj moja dcera sa ma potom pytala, ze to co malo byt akoze. Odvtedy som si to vsimala viac krat...ci som tvrdila, ze jeho dcera fajci...nie nie, ona tvrdi, ze fuuuj, nikdy...ale potvrdili sa moje slova....nie som slepa ani blba....ale vzdy hoci islo o blbosti...dodnes, je to tak isto. Inac s nou vychadzame dobre, zabavime sa, vsetko...
Len toto ma desi, clovek nikdy nevie, kedy co sa stane vaznejsieho a moj muz neuveri mne.
Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim o nazory, ci podobne pribehy...alebo rady ako otvorit oci mojmu muzovi, aby si videl dalej od nosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dakujem
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 10 January 2012 - 23:42

Asi ho velmi mrzi, ze zlyhal pri vychove vlastnej dcery. Vie velmi dobre, ze ona klame ale radsej to nechce vidiet. Tvoj priatel nadradzuje svoj vztah s dcerou nad vas vzajomny vztah..co tak sa s nim o tom otvorene porozpravat hm?
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#3 Užívateľ je offline   Margaret Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 11 January 2012 - 14:49

Dakujem za radu.. Ano, urcite si kompenzuje zlyhanie vychovy jeho dcery z jeho strany...no ajtak to neviem pochopit. Ved kazdy robime chyby a ja som tiez kedysi v 18tich nebola zrovna idealnou matkou, ale dnes som zrela a napravam chyby s rozumom a hlavne spravodlivo (aspon sa snazim).
Inac sa vzdy o vsetkom snazim otvorene rozpravat, ale on pri tej teme reaguje podrazdene a to najma tak, ze to nechce rozoberat, ze naco to rozpitvavam, ved ide len o blbosti...
Takze preto sa snazim o ziskanie inych nazorov a skusenosti, aby som ho vedela aspon trochu pochopit.
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 January 2012 - 10:58

Margaret on sa bojí aby dcéru nestratil.Radšej jej prikývne aj keď vie že klame, nechce s ňou ísť do nejakého sporu. Ale mal by to vedieť aj tebe vysvetliť.A ty mu vysvetli že to dieťa ho musí rešpektovať a musí sa naučiť vás brať ako pár lebo rozhodujete obaja.
Určite si s ním budeš musieť pokecať lebo on si ju bude kupovať za každú cenu.
Ten vzťah otec dcéra by mal ináč fungovať a ty tiež skús si k nej nejakú cestu nájsť aby si ta vážila a to by mal zase on pomôcť.Lebo takto si jej ukradnutá, veď otec sa jej vždy zastane.
Takto keď príde dcéra a niečo potrebuje sú to spojenci proti tebe a to kazí váš vzťah s priateľom, mal by si to uvedomiť.
Margaret ale nič neunáhli ani nezačínaj debaty o dcére to len niekedy keď sa on o nej rozkecá aby nenabral dojem že si voči nej nejak zaujatá lebo ani niesi.No nemáš to jednoduché. Takže opatrne aby sa niečo nepokazilo.
0

#5 Užívateľ je offline   Margaret Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 16 January 2012 - 17:31

Zobraziť článokautor, on 14 January 2012 - 10:58, said:

Margaret on sa bojí aby dcéru nestratil.Radšej jej prikývne aj keď vie že klame, nechce s ňou ísť do nejakého sporu. Ale mal by to vedieť aj tebe vysvetliť.A ty mu vysvetli že to dieťa ho musí rešpektovať a musí sa naučiť vás brať ako pár lebo rozhodujete obaja.
Určite si s ním budeš musieť pokecať lebo on si ju bude kupovať za každú cenu.
Ten vzťah otec dcéra by mal ináč fungovať a ty tiež skús si k nej nejakú cestu nájsť aby si ta vážila a to by mal zase on pomôcť.Lebo takto si jej ukradnutá, veď otec sa jej vždy zastane.
Takto keď príde dcéra a niečo potrebuje sú to spojenci proti tebe a to kazí váš vzťah s priateľom, mal by si to uvedomiť.
Margaret ale nič neunáhli ani nezačínaj debaty o dcére to len niekedy keď sa on o nej rozkecá aby nenabral dojem že si voči nej nejak zaujatá lebo ani niesi.No nemáš to jednoduché. Takže opatrne aby sa niečo nepokazilo.

Dakujem velmi pekne za nazor...ano, presne tak, ked som zacinala debaty o tom, tak mal moj muz pocit, ze som zaujata voci jeho dcere...presne ako pises...takze uz to nerobim. Je to tazke, kedze nechcem nic pokazit. Myslim, ze k nej som si cestu nasla. Chvalabohu s tym problem nemam. Na nic sa nehram, do nicoho ju netlacim. Vie velmi dobre, aka som, ze na mma neplatia jej ocka zmurkave, ale aj ze viem navodit srandu a uzit si den s detmi, ked k nam pride aj ona. Myslim, ze na to, ze od svojej mamy pocuva mnoho nezmyslov, ma ku mne respekt a berie ma taku aka som. Ked je s nami, vidi rodinu, aku ona so svojim otcom nikdy nepoznala, viem, ze toto bolo tazke pre nu...viem si predstavit, kolko sa narozmyslala, preco....
ale dnes uz mam z nej pocit, ze uz to berie tak, ako to je...a snazi sa tie chvile s jej otcom stravit pekne s nami, ked to tak nebolo s jej mamou.
Ano, moj muz si ju odjakziva len kupoval...az ja som mu ukazala, ze laska k detom nesmie byt na zaklade kupovania si ich...vsetky veci a dary pominu, ale zazitky deti s rodicom-tie ostanu detom v pamati navzdy, nikto im ich nikdy nevezme. Vyzera to, ze to uz pochopil, i ked teraz nie sme na tom dobre financne, takze bol aj prinuteny tak nejak si dceru prestat kupovat a dopomohlo to k mnohym veciam, ktore si on konecne uvedomil.
Este mam v sebe tu vieru, ze som nasla muza, s ktorym tvorime stastnu rodinu-o com snivam od malicka uz.
Takze dakujem za rady, budem sa snazit zo vsetkych sil, aby dobre bolo)))
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 20 January 2012 - 16:57

Presne tak Margaret, roky bežia rýchlo nespomenieš si akú si kedy mala výplatu ale nezabudneš čo si krásne zažila.
Si rozumná vieš kde je problém aj ako ho riešiť, veľa šťastia prajem.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov