Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: pomozt mi.Preco ma nikto nechce? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

pomozt mi.Preco ma nikto nechce? laska Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   ruzicka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 10-January 12

Napísal 10 January 2012 - 22:32

:lol: Ahoj vsetkym :rolleyes:
Chcem sa vas opytat na par veci.Dost ma trapi,ze som stale sama ,nie vzdy ,mam take chvile.
Som mlada zena,inteligentna a atraktivna aj podla okolia,ale muz o mna nejavia zaujem.Viem,ze to nie je vsetko,ale myslim,ze som dobra baba
:o :o :o
Este som ani nemala vztah,som dost hanbliva.Ked sa mi muz paci ,tak cela zdreveniem.Co mam robit?
Preco sa za mnou muzi otacaju a pozraju,ale nikto za mnou nejde?Nie som pre nikoho dost dobra?
Paci sa mi jeden muz,pred casom ,ked som ho prvykrat stretla ,bol ku mne velmi mily hci sme sa nepoznali.Zacal ma utesvat a cely cs ma sledoval,kym sme boli v jednej miestnosti.Nakoniec sa ma pytal ako som na tom. :lol:
Potom sme sa dost dlho nevideli a ked sme sa stretli pozerli sme sa z oci do oci dost dlho a este sa za mnou aj otocil.
Neviem nanho reagovat,som jak hus.Tvarim sa,ze tam nie je.Teraz zacal aj on.
Mam problem,lebo je to moj nadriadeny a je to velmi sexi chlap.Nechcem vyzerat,ze po nom ide.Je na t zvyknuty,ze sa mu baby nukaju.
Atraktivny ,inteligentny a sebavedomy muz.Co na neho plati?
Ako sa nemam strapnit?A co spravit,ked zena vraj nema nic,ale ked ho budem dalej ignorovat,tak to urcite nepomoze.
Prosim,pomozte mi :rolleyes:
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 10 January 2012 - 23:46

Slecna, treba viac chodit do spolocnosti...a to sa spraví :D ..kolkoze mas rokov, ak to nie je tajne? :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#3 Užívateľ je offline   Patrick32 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 21-January 12

Napísal 21 January 2012 - 14:06

Zobraziť článokruzicka, on 10 January 2012 - 22:32, said:

:lol: Ahoj vsetkym :rolleyes:
Chcem sa vas opytat na par veci.Dost ma trapi,ze som stale sama ,nie vzdy ,mam take chvile.
Som mlada zena,inteligentna a atraktivna aj podla okolia,ale muz o mna nejavia zaujem.Viem,ze to nie je vsetko,ale myslim,ze som dobra baba
:o :o :o
Este som ani nemala vztah,som dost hanbliva.Ked sa mi muz paci ,tak cela zdreveniem.Co mam robit?
Preco sa za mnou muzi otacaju a pozraju,ale nikto za mnou nejde?Nie som pre nikoho dost dobra?
Paci sa mi jeden muz,pred casom ,ked som ho prvykrat stretla ,bol ku mne velmi mily hci sme sa nepoznali.Zacal ma utesvat a cely cs ma sledoval,kym sme boli v jednej miestnosti.Nakoniec sa ma pytal ako som na tom. :lol:
Potom sme sa dost dlho nevideli a ked sme sa stretli pozerli sme sa z oci do oci dost dlho a este sa za mnou aj otocil.
Neviem nanho reagovat,som jak hus.Tvarim sa,ze tam nie je.Teraz zacal aj on.
Mam problem,lebo je to moj nadriadeny a je to velmi sexi chlap.Nechcem vyzerat,ze po nom ide.Je na t zvyknuty,ze sa mu baby nukaju.
Atraktivny ,inteligentny a sebavedomy muz.Co na neho plati?
Ako sa nemam strapnit?A co spravit,ked zena vraj nema nic,ale ked ho budem dalej ignorovat,tak to urcite nepomoze.
Prosim,pomozte mi :rolleyes:

0

#4 Užívateľ je offline   Patrick32 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 21-January 12

Napísal 21 January 2012 - 14:20

Ahoj
Podla toho co pises o sebe, som si ta zaskatulkoval do kategorie "hanbliva" Tipujem ze pochadzas z rodiny kde si dostala rovnaku vychovu ako JA vdaka comu nevies ako na muzov a co je podstatnejsie smerom k muzom nevysielas ziadne signaly.
Tipujem ze keby som ta stretol a prehodil s tebou zopar viet, pravdepodobne by som si cislo nepytal pretoze by z teba nesiel ziaden "signal" nic co by mi naznacilo aha ona ma zaujem musim pristupit ku kroku cislo 2. Skor by som mal pocit ze ju obtazujem vdaka comu by som odisiel.
Ako z toho von? Nuz v jednej pesnicke sa spieva "only change will happend when you change yourself" Skus sa s muzmi viacej "hrat" dat najavo trochu zaujem, necakam ze sa mu vrhnes na rozkrok ale nejaky ocny kontakt by urcite padol vhod. Daj mu nejaky signal ze je na dobrej ceste napriklad vela zien sa hra s vlasmi ked ich muz pritahuje a pod.. Alebo naznaci napriklad "cez vikend mam cas" vdaka comu vie ze ju moze cez vikend niekam pozvat.
Skus si o tom precitat nejaku literaturu a prides ako nato.
PS Od tvojho nadriadeneho by som dal ruky prec, chlap ktory ide po svojej podriadenej ani neni chlap ale nejaky uboziak ktory nestoji ani za pluvanec. ( dovod preco to tak je nie je tazke uhadnut )
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov