Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Stará láska nehrdzavie... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Stará láska nehrdzavie... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Chris Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 01-November 11

Napísal 13 January 2012 - 13:17

Môj problém je trocha zvláštny. Momentálne mám 23 rokov, ked som mal 17 spoznal som sa cez internet s jednym dievčaťom (vtedy mala 15). Vela sme si písavali, často mi vravievala že ma má velmi rada a ja som sa samozrejme do nej alebo skor jej predstavy (ešte sme sa vtedy nestretli) zamiloval. Po čase mi však povedala že sa jej ktosi pači, ja som vtedy dufal že by som to mohol byť ja a tak som vyrukoval s tým že ju mám rad viac ako kamaratku a rád by som s nou niekedy išiel na rande....viem bolo to odomna dsoť nezrelé ale tak mal som len 17 rokov...samozrejme ten dotyčný som nebol ja a bol som ako vždy zaradený do škatulky kamarát. Myslel som, že to pojde s nami dole vodou ale nakoniec ona sama neskor vyvinula iniciatívu aby sme sa stretli a aj sa tak stalo a bolo to fajn...neskor som aj od jej kamaratky dostal radu že by som sa mal viac snažiť....všetko to ale dako stroskotalo, nevidel som tam žiadnu šancu a tak som dá sa povedať spálil most.

Po nej sa mi podarilo mať vážny vztah s iným dievčatom, to však po roku skončilo. A ani neviem prečo, no jedneho dna som tej starej známej napisal spravu (asi po 2 rokoch) nečakal som ani že odpíše, skor som myslel že ma pošle do kelu ale na jednoduchu spravu typu ako sa máš mi odpisala hotový sloh....nepísal som jej za tým učelom aby som po nej opät išiel...proste len tak kamaratsky...raz za čas sme pokecali a to bolo všetko....za posledný mesiac to však nabralo ine obratky ako by som očakaval. Nedávno sme boli spolu v kine, par dni na to sme zas podnikli jeden kratky výlet, a naše rozhovory sa azse podobaju rozhovorom 2 velmi blízkym osobám...Moj problém je že neviem čo by som mal zmeniť aby som neurobil tu istu chybu čo pred par rokmi. zatial to neberem moc vážne, je to čisto kamarátske ale vo vnutri cítim, že to dievča je velmi dobre a som si istý že je len otázka času kedy sa do nej znova zamilujem...

Rady typu, kašli na nu mi moc nepomožu...Ja som zastancom toho že najlepšie vztahy vznikaju z tých kamaratskych aj ked sa to podarí asi jednemu paru z desiatich.
0

#2 Užívateľ je offline   Chris Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 17 January 2012 - 22:16

žiadna rada ?? :(
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 17 January 2012 - 23:40

Z toho, co si tu popisal to vidim na obycajne kamaratstvo. Nic viac, nic menej. Ty si chybu v nicom neurobil. Keby to s tebou mysli vazne, bolo by nieco viac ako nejaky vylet a kino..typicky priklad friend zone :)
Sorry kamo, najdi si inu.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#4 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 17 January 2012 - 23:47

Este mi napadla taka vec..nemal si jej kamaratsky pisat veci typu ako sa mas..atd..ale rovno ist na vec..napr. "este stale ma nechces?" tak ironicky..zaflirtovat..trochu ju ponatahovat a potom ist na drzovku po nej. Tak sa to v dnesnom svete robi. Mozno prave to od teba cakala a mozno sa mylim :D ...takto si len "kamarat do zleho pocasia" but dont worry :) ta prava ta este len caka ..alebo si schopny cakat na kamaratku povedzme aj 10 rokov kym sa jej vyjasni :D nemyslím..
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#5 Užívateľ je offline   Chris Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 18 January 2012 - 00:12

ako uvedomujem si že situacia neni bohvieaka :D no na druhej strane sa necítim byť uplne ten typicky kamarat ala butlava vrba, sukromne veci spolu vobec neriešime a ani sme nikdy neriešili....Momentalne nie som na tom tak že vidím len ju a žiadnu inú, ešte su tu jedno - dve dievčatá ktore su mi tiež neni uplne lahostajne. Pri tejto sa ani nechovám jak dilinko že by som pre nu spravil všetko alebo čosi podobne...snažím si ju doberať a tak...ale uvedomujem si že od dakeho flirtovania to ma daleko...poznám par prikladov kedy chalan takýmto sposobom dokazal ani nie po pol roku dostať takuto babu do vztahu...

dalšia vec je že som celkovo unavený z toho ako skoro stále končím vo friend zone a pri tom nevykazujem take prvky chvoania ktore by ma automaticky odsudili k takemuto titulu.

trochu som z tých žien unavený...jedno z tych dvoch dalších dievčat napr. prejavovalo dosť velký zaujem o mna, aj ked som si to zo začiatku nechcel pripustit, no neskor to začalo byť do oči bijuce a už ma na to upozornilo aj okolie....tak som dievča pozval von...niežeby ma odmietlo ale pre niečo už nemohla, neviem no odrazu jej zaujem trocha opadol....mesiac nič....a teraz zase začína byť taká ak orpedtým....tak neviem čo dievča vlastne chce.
0

#6 Užívateľ je offline   adrenaline Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 15-January 12
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 January 2012 - 17:25

ak ťa už tie ženy unavujú a hladáš vzťah stále a márne ... tak sa na to vy.... a nájdi si niečo rovnako prijemné ako ženy šport,posilovanie,ryby hoci čo pri čom sa cítiš dobre ... aspoň mne to pomáha a čo ty vieš možno nájdeš tu pravú tam kde by si nečakal ...len to netreba ťahať na silu a myslím si že začať vztah kamaratstvom nie je dobrý nápad može sa lahko stať že to na kamaratsve aj skončí a potom to može jedného zvás bolieť
0

#7 Užívateľ je offline   oio Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 36
  • Dátum registrácie: 05-January 12
  • BydliskoPraha

Napísal 21 January 2012 - 05:11

Zobraziť článokChris, on 13 January 2012 - 13:17, said:

Po čase mi však povedala že sa jej ktosi pači, ja som vtedy dufal že by som to mohol byť ja a tak som vyrukoval s tým že ju mám rad viac ako kamaratku a rád by som s nou niekedy išiel na rande....viem bolo to odomna dsoť nezrelé ale tak mal som len 17 rokov...samozrejme ten dotyčný som nebol ja a bol som ako vždy zaradený do škatulky kamarát. Myslel som, že to pojde s nami dole vodou ale nakoniec ona sama neskor vyvinula iniciatívu aby sme sa stretli a aj sa tak stalo a bolo to fajn...neskor som aj od jej kamaratky dostal radu že by som sa mal viac snažiť....všetko to ale dako stroskotalo, nevidel som tam žiadnu šancu a tak som dá sa povedať spálil most.

...

Moj problém je že neviem čo by som mal zmeniť aby som neurobil tu istu chybu čo pred par rokmi.
nejsem si jist, zda jsi před lety udělal chybu

Pokud se jí líbil někdo jiný...za to nemůžeš.

Zobraziť článokChris, on 13 January 2012 - 13:17, said:

uvedomujem si že od dakeho flirtovania to ma daleko...
tak s ní začni flirtovat více...
Nic lepšího mě nenapadá, co poradit.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov